- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
numarasını engelle. istediğin zaman aç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
numarasını engelle. istediğin zaman aç.
tamam işte. o kadar meşgulsün ki telefonla konuşmaya vaktin yok diye bilir ve belki daha az arar.sonra neden diye sormaz mı hep meşgul olcak .
tamam işte. o kadar meşgulsün ki telefonla konuşmaya vaktin yok diye bilir ve belki daha az arar.
denediniz mi? en azından işe yarayıp yaramadığını görmüş olursun.Hiç zannetmiyorum .
Arkadaşlar uzun uzun yazdığınız için eleştirmişler ama daha kısa anlatsaydınızda detay isteyecektik:) İronikÇok uzun geldiyse okumak zorunda değilsiniz zaten .. Başka türlü derdimi anlatamıyorm o yüzden uzun yazdım yaptıklarını anlatmak için aksi taktirde sen nasıl kardeşisn gibi yazılar geliyor insanlar anlamıyorlar dinle nolcakki diyolar duurmu tam yazmadığım için mecbur uzun yazdım
Düzgün yorum yazın bir ikincisi de bilerek arıntılı yazdım ayrıntılı yazmadığım zaman sen nasıl kardeşsin deniyor . bi konuyu uzun yazdım diye detaycı diyemez kimse .
Muhtemelen ablasının detaycı olmasından rahatsız konu sahibi...ama bence detaylandırması anlaşılmasını kolaylaştırır bu forumdaDetayci olsaniz ne olur?
Detayci olmak hakaret vs. degil ki bir kisilik ozelligi.
Herseyi belirtmek icin yazmissiniz ve nedeninizde haklisiniz yoksa yanlış anlaşılıyor.
Ablaniz suan hamile biraz daha idare edenez misiniz. Anliyorum sizi artik bunaltmis, haklisiniz da.
Muhtemelen ablasının detaycı olmasından rahatsız konu sahibi...ama bence detaylandırması anlaşılmasını kolaylaştırır bu forumda
Tabi günlük hayatta hergün gördüğümüz insanlara yapıyosak sıkıcı olabilir
Bende de var böyle bi abla,yeğenimin ders çalışmamasını 30 dk konuşuyoruz:) heee evet öyle,tabi,hı hıı diyorum Geçiyo:)