• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinnet geçireceğim ben artık ...

numarasını engelle. istediğin zaman aç.

Ay yazık size valla üşenmedim yazının tamamını okudum benim kuzenimde sizin ablanız gibiydi numarasını engelledim ve eşimin telefonundan arayp telefonum bozuk o yüzden eşime yönlendiedim ararsan meşgul olur sürekli bilgin olsun dedim arada eşimin numarasından aradı akşamları sana ulaşamıyorum vs die 2 hafta sonra alacagım telefon dedim ailemin diger üyelerine de bozmasınlar die tembihledim

seni çok iyi anlıyorum benim de böyle geveze bir arkadaşım var.hiç halden anlamaz.illa anlatıp duracak.allahtan seninki hamileymiş doğumdan sonra geçer geçmezse sen de canın isteyince aç.açmadın diye küserse de kendisi bilir.dünya sadece onun ve dedikodularının etrafında dönmüyor.

Çok uzun geldiyse okumak zorunda değilsiniz zaten .. Başka türlü derdimi anlatamıyorm o yüzden uzun yazdım yaptıklarını anlatmak için aksi taktirde sen nasıl kardeşisn gibi yazılar geliyor insanlar anlamıyorlar dinle nolcakki diyolar duurmu tam yazmadığım için mecbur uzun yazdım
Arkadaşlar uzun uzun yazdığınız için eleştirmişler ama daha kısa anlatsaydınızda detay isteyecektik:) İronik

Bu konu hakkında yazdığınız diğer 2 konuyuda hatırlıyorum. Ben de ''kalbi kırılacaksa kırılsın artık açık açık konuşun'' diye oyrum yapmıştım. Diğer başka kullanıcılarda dahil. Belli ki herhangi bir atak yapmamışsınız. Tekrar söylüyorum açık açık söyleyin, isterse kalbi kırılsın. Hee uygular mısınız bilmem. 2-3 hafta sonra yine ''cinnet geçireceğim'' diye başlık görürsem de şaşırmam. Hep aynı konu hep aynı öneri ama gelişme yok. Belki sizin verdiğiniz tavırdan ondan sıkıldığınızı düşünmüyordur.

Yahu söylesene "abla allah aşkına bi sus kurban olayım. Bana bir şey anlatma gözünün yağını yiyeyim." Diye belkim vicdana gelir sen birjaç önce de açtn sanki konu onda da uzun uzun yazmıştn. Ben ikinci cümleden sonrasını okumadm o ayrı mesele :D

Düzgün yorum yazın bir ikincisi de bilerek arıntılı yazdım ayrıntılı yazmadığım zaman sen nasıl kardeşsin deniyor . bi konuyu uzun yazdım diye detaycı diyemez kimse .

Detayci olsaniz ne olur?
Detayci olmak hakaret vs. degil ki bir kisilik ozelligi.
Herseyi belirtmek icin yazmissiniz ve nedeninizde haklisiniz yoksa yanlış anlaşılıyor.
Ablaniz suan hamile biraz daha idare edenez misiniz. Anliyorum sizi artik bunaltmis, haklisiniz da.

Detayci olsaniz ne olur?
Detayci olmak hakaret vs. degil ki bir kisilik ozelligi.
Herseyi belirtmek icin yazmissiniz ve nedeninizde haklisiniz yoksa yanlış anlaşılıyor.
Ablaniz suan hamile biraz daha idare edenez misiniz. Anliyorum sizi artik bunaltmis, haklisiniz da.
Muhtemelen ablasının detaycı olmasından rahatsız konu sahibi...ama bence detaylandırması anlaşılmasını kolaylaştırır bu forumda
Tabi günlük hayatta hergün gördüğümüz insanlara yapıyosak sıkıcı olabilir
Bende de var böyle bi abla,yeğenimin ders çalışmamasını 30 dk konuşuyoruz:) heee evet öyle,tabi,hı hıı diyorum Geçiyo:)

Muhtemelen ablasının detaycı olmasından rahatsız konu sahibi...ama bence detaylandırması anlaşılmasını kolaylaştırır bu forumda
Tabi günlük hayatta hergün gördüğümüz insanlara yapıyosak sıkıcı olabilir
Bende de var böyle bi abla,yeğenimin ders çalışmamasını 30 dk konuşuyoruz:) heee evet öyle,tabi,hı hıı diyorum Geçiyo:)

Tabi ki herseyde detayci olunur ise zor. Baskalarini etkiliyorsa problem zaten. Ama ben de burda bir problemimi yazdigim ya da acikladigim zaman detayli yazıyorum hatta yazarken ben sıkılıyorum:KK48:ama dogru anlasilayim ve ona gore oneride bulunulsun sorunumu cozeyim diye yaziyorum.

Daha önceki konundada söylemiştim ablan aynı babam ben babamla telde tartısıp küsmüştüm çok arama mevzusu değil mevzu başkaydı... Bi kaç ay küs kaldım Nasıl kafam rahatladı anlatamam:KK76:
Sonra ablama geldi geçen mecbur gitmek zorunda kaldım barıştık şuan eskisi gibi değil ama yakında başlar aramaya:KK14:
Ben seni çok iyi anlıyorum müsait değilim desende dinlemiyorlar, yemek yapsanda konuşuyor, misafirlikte olsanda, açana kadar ararlar:KK12: bide babam hep annemi şikayet eder normal arasa neyse hep milleti eleştirir :işsiz:
Mecbur dinliyorum Bazende kızıyorum :KK43:
Sen hala çözüm bulamamışsın ablan çok bencil ya
Doğum yapınca düzeliceğini pek sanmıyorum ben ozaman daha çok arar vakit buldukça :işsiz:
Ama artık senin bi dur demen lazım bence doğumu bekle baktın aynı yukarda bi arkadaş demiş ya abla nolur sus Allah'ını seversen diye bence öyle yap:KK51:

Kadın sıkıntida demek ki mutsuz siz bence biraz abartiyosunuz gibime geliyor.bir annesi bir kardeşi varmış gidip eltiye görümceye anlatamaz arkadaşı da yakın bir dostu da yoksa size anlatıyor sorunlarını :63:

bu konuda okadar cok konu acıp uzun uzzzuunnn yazdın kı
artık ablanın sana yaptıgını sende bıze yapıyorsun deme ıstıyacı hıssettım
hep aynı seyler cunku :)

Back