• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinnet geçireceğim ben artık ...

geçen günde açmıştın konu cnm kalbini kırmadan güzelce söyle yemek yapıyorum kapatmam lazım de kapat yada açma şstediği kadar neden açmadın desin açamadım de boş vaktim yok de yani

Başlangıçta ufak tartışma ve barışmanız haricinde konunun başlıklarını şuraya atayım, yazık ziyan olmasın daha da milletin gözü:

Eşim bir gün tatil o gün tatil olduğunu bildiği halde 2 3 kez meşgule atsam da arıyor . Kendi eşi tatil olunca aramıyo ama .

Hiç bi zaman bi dakka knşup kapatmaz en az 20 30 dakka konuşur o anlatır ben dinlerim daha doğrusu cinnet geçirrim

Bana diyoki iyide benim durumumdan daaha mı önemliymiş işi o da orayı burayı aramasyamış diyo işini kaybeder o mu önemli ben mi diyor bana .

bikaç kez eşim eve yeni geldiğinde ben sofra hazırlarken konuşuyorduk eşim bağırdı işte ben açım hadi kapat sonra knşursun yemeği koy ilk önce diye . ben kapatıyorum sofra hazırlıyırm diyorum eşimin söylediklerini de duyuyo ama hala daaha ben sofra hazırlıyorum dediiğimde arıyor .

Abla diyorum bak yanımda arkadaşım var şuanda sohbet ediyoruz hala anlatıyor .

Eşi ne demiş kendi ne demiş herşeyi anlatıyor . Eşi ablamla konuşmuş demişki aramızdaki herşeyi kardeşine anlatma . Hatta benim aileme bile arayıp söylemiş eniştem aramzdaki herşeyi anlatıyor diye istemiyorum anlatmasını demiş . Benim eşimlede knşmş . Bende istemiyorum zaten anlatmasını . Ama ablam yinede anlatıyor .

yemin ederim artık facebook ve whatsap ta sohbetimi açık tutmuyorum . Bi gördümü saatlerce yazıyor .

Herşeyde aradığı için ve artık hergün 40 dakika onun saçmalıklarını dinlediğim için gerçekten tepem attı ve artık bıktım ciddi bişey bile olsa umursamamama sebep oldu onun bu davranışları .Gece 5 de aramış beni o gün . Sabah 4 tane uzun mesaj yazmış . Whatpsa fotoğraf atmış serumu ve yüzünü filan çekmiş . 10 tane msj da whatsapa atmış . Bebeğin kilosunu yazmş doktor bebekle ilgil komik espri yapmş onu yazmş falan filan .

Bu ablaya adam akıllı bi "İllallah ettirdin" açıklaması yapacaksınız.
Baktınız işe yaramıyor, aradığında telefonu açıp öylece bırakacaksınız, kendi kendine konuşsun.
Küserse küssün, kırılırsa kırılsın...
Çünkü ablanız bencil. "Ben mi değerliyim" diye kıyasladığı şey annenizin ekmek parası kazandığı işi ve o iş yerine karşı bir sorumluluğu var annenizin. Üstelik kendi eşinin tatil günleri nedense(!) aramıyor ama sizin ne yemek vakti kalmış ne özel hayatınız...

Dediğim gibi, konuşmalarınız işe yaramazsa, teli açın bırakın, oradan buradan mesaj atmaya devam ederse sessize alın ve cevaplamayın. Acil bir şeyi olacaksa annenizi arasın ona "Artık neyin acil neyin değil karıştırıyorum beni arama!" diyebilin mokunu çıkarmış iyice. Gerekirse engelleyin.

Tedaviye ihtiyacı var böyle davranan birinin.

Çok uzun geldiyse okumak zorunda değilsiniz zaten .. Başka türlü derdimi anlatamıyorm o yüzden uzun yazdım yaptıklarını anlatmak için aksi taktirde sen nasıl kardeşisn gibi yazılar geliyor insanlar anlamıyorlar dinle nolcakki diyolar duurmu tam yazmadığım için mecbur uzun yazdım

tabiiki okumak zorunda değiliz ama biraz daha basit dille kısaca anlatılabilir diye düşünüyorum,böylece daha çok fikir daha çok yardım alabilirsin,tepkini yersiz buldum...
Ablan sana çok konuşuyor sen kızıyorsun,buraya uzuuuuunca yazıyorsun biz kızıyoruz nolucak peki?? Buraya tepkini yazana kadar ablana açıl anlat derdini rahatsız olduğunu söyle olmadı açma tlf konuşma olsun bitsin . Ya öyle kabul et ya böyle

Detay anlatmadığım zaman burda sen nasıl kardeşsin damgası yediğim için uzun anlattım bir konuya bakarak kişiliğimimi çözüyorsunuz anlamadım :D
Nebiliyim canim oyle geldi konu cok uzun olunca acma teli o arayinca sesini kis gunde bir kez ac niye derse musait degilim de. Pekistirilen davranislar artar pekistirilmeyenler azalir sen acar konusursan tepki vermezsen pekistirmis olursun dedgim gibi yaparsan zamanla davranisi azalir bizaman aynen arar sonra azalir

Çok uzun geldiyse okumak zorunda değilsiniz zaten .. Başka türlü derdimi anlatamıyorm o yüzden uzun yazdım yaptıklarını anlatmak için aksi taktirde sen nasıl kardeşisn gibi yazılar geliyor insanlar anlamıyorlar dinle nolcakki diyolar duurmu tam yazmadığım için mecbur uzun yazdım
o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

Sizde ablanıza çekmişsiniz.. Yazınızın tamamını malesef ki okuyamadım.. Keşke kısa ve öz yazsaydınız..
Senin ve ablanın sorunu ne biliyor musun? Ayrıntılarda boğulmanız..
Ablanı kırmadan, rahatsızlığını dile getir. Belli et..

Düzgün yorum yazın bir ikincisi de bilerek arıntılı yazdım ayrıntılı yazmadığım zaman sen nasıl kardeşsin deniyor . bi konuyu uzun yazdım diye detaycı diyemez kimse .

ablanız sizi bunaltmış sizde buraya yazmışsınız baya uzun olmuş okuyamadım
ısrarla arasada açma sessize al benimde öyle yengem var açmıyorum
ama öyle alıngan değil allahtan

tabiiki okumak zorunda değiliz ama biraz daha basit dille kısaca anlatılabilir diye düşünüyorum,böylece daha çok fikir daha çok yardım alabilirsin,tepkini yersiz buldum...
Ablan sana çok konuşuyor sen kızıyorsun,buraya uzuuuuunca yazıyorsun biz kızıyoruz nolucak peki?? Buraya tepkini yazana kadar ablana açıl anlat derdini rahatsız olduğunu söyle olmadı açma tlf konuşma olsun bitsin . Ya öyle kabul et ya böyle

konuyu kısalttım şimdi

Düzgün yorum yazın bir ikincisi de bilerek arıntılı yazdım ayrıntılı yazmadığım zaman sen nasıl kardeşsin deniyor . bi konuyu uzun yazdım diye detaycı diyemez kimse .
Benim yorumum düzgün de, sen düzgün müsün acaba???
Beni yorumum da hiçbir şey yok.. Seni incitecek, kıracak..
Madem negatif yorumları kaldıramıyorsun, buraya da konu açmayacaksın.

Başlangıçta ufak tartışma ve barışmanız haricinde konunun başlıklarını şuraya atayım, yazık ziyan olmasın daha da milletin gözü:

Bu ablaya adam akıllı bi "İllallah ettirdin" açıklaması yapacaksınız.
Baktınız işe yaramıyor, aradığında telefonu açıp öylece bırakacaksınız, kendi kendine konuşsun.
Küserse küssün, kırılırsa kırılsın...
Çünkü ablanız bencil. "Ben mi değerliyim" diye kıyasladığı şey annenizin ekmek parası kazandığı işi ve o iş yerine karşı bir sorumluluğu var annenizin. Üstelik kendi eşinin tatil günleri nedense(!) aramıyor ama sizin ne yemek vakti kalmış ne özel hayatınız...

Dediğim gibi, konuşmalarınız işe yaramazsa, teli açın bırakın, oradan buradan mesaj atmaya devam ederse sessize alın ve cevaplamayın. Acil bir şeyi olacaksa annenizi arasın ona "Artık neyin acil neyin değil karıştırıyorum beni arama!" diyebilin mokunu çıkarmış iyice. Gerekirse engelleyin.

Tedaviye ihtiyacı var böyle davranan birinin.

mantıkklı bencde teşekkürler yorum için . artık bişeyler yapacağım

Ablan konusmayi sende yazmayi seviyorsun sanirim okurken bunaldim daha dogrusu okuyamadim sonuna kadar

Saçmasapan herkesten en ince detayına kadar bir de aynı şeyi örnekler vere vere sanki karşısındaki salakmış giibi anlatıp karşısındakini bıktırması( senin cümlen)

Derdini anlatabilmek icin illa uzun uzadiya yazman gerekmiyor ki.
Ablan seni salak yerine koyuyorsa sende su an bizi koyuyorsun boyle detaylica anlatinca :) yani yardim edecek biri olsa bile postun tamamini okuyamadigi icin yardimci olamaz demek istedigim bu

Benim yorumum düzgün de, sen düzgün müsün acaba???
Beni yorumum da hiçbir şey yok.. Seni incitecek, kıracak..
Madem negatif yorumları kaldıramıyorsun, buraya da konu açmayacaksın.

Bi konu uzun diye detaycı damgası koydunuz . bi konumdada herkesin bütün davranışlarına iyimser olsam öyle anlatsam çok iyimser birisiniz mi diyecektiniz ? anlatmak istediğim bir konuya göre insanların kişiiliğini bilemezsinz

Ablan konusmayi sende yazmayi seviyorsun sanirim okurken bunaldim daha dogrusu okuyamadim sonuna kadar

Saçmasapan herkesten en ince detayına kadar bir de aynı şeyi örnekler vere vere sanki karşısındaki salakmış giibi anlatıp karşısındakini bıktırması( senin cümlen)

Derdini anlatabilmek icin illa uzun uzadiya yazman gerekmiyor ki.
Ablan seni salak yerine koyuyorsa sende su an bizi koyuyorsun boyle detaylica anlatinca :) yani yardim edecek biri olsa bile postun tamamini okuyamadigi icin yardimci olamaz demek istedigim bu

bütün konuyu baştan silip baştan yazmayı düşünütorum şuan :)

herşeye konu açmışsınız.. bizde cinnet geçireceğiz..
bende sizin konularınızdan bunaldım..

ben okudum kitap okuyan her insan da bir cirpida okuyabilir olaydan kopmadan abartilacak birsey yok bazi insanlar konusma diliyle yazar ne yazacaksa akici olmus sorun yok. ben onceki konunuzu da okumustum tuhaf gercekten benim de boyle bir arkadasim var sevdigim biri ama uzun konusuyor telefonda. ben de sinirleniyorum cunku sevmiyorum telefonda uzun uzun konusmayi ama sizin gibi cildiracak boyuta gelsem mesafe koyardim kendimi yipratmaktansa

Back