Yöresel Tarif Çıngıllı Mantı- Balıkesir Mutfağından

Yöresel Yemekler
Gece gece canım çekti ama Kirazlım
beee sunumda mantida süper olmuş bu arada ilk kez görüyorum ve iyi ki gördüm ellerine sağlık kuzummm
Kuzuuummmmm Çanakkale Balıkesir bursa yöresinde daha çok biliniyor ama sen var yaa senn eminim döktürürsün bunuuu çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım perişkom

Ayyyyy çok teşekkür ederim minikom Allah razi olsun

Bursa'nın kestanesi
Bir kilo birtanesi
Benim sevdiğim kişi
Bir evin birtanesi​

harika olmus hemsirem

balikesirden bir mani birakiyorum

Gide gide yoruldum
Bir taş buldum, oturdum.
Balıkesir içinde
Bir güzele vuruldum

Yaaaa canıııımmm
Muhteşem olmuş..yemeği yapman ve sunmanın yanında ne güzel anlatmışsın.
mânisi tanıtımı sunumu on numara beş yıldız..
Emeğine sağlık canim... teşekkür ederiz

Enfes

Şaaahaaaaneee canım memleketimin mantısı tavuklu mantı dıyoruz buna bız sosyalim bununalmak istemiştim sen almıssın hıh Başarılar kuzum emeğine saaaglık

Çicemmmmharika olmuş ellerine sağlık olsun,çok değişik bir yemek olmuş kaşık kaşık yerim ben bunu başarılar diliyrum sanada yarışmada.

Saçaklı mantı adıyla bunu kim yapar diye beklediğim bir yemekti.
Çıngıllıyı ilk kez duydum.
Harika olmuş ellerine sağlıkk
Canımın içi o kadar çok ismi varmış ki ama bizim buralarda hep çıngıllı geçer bende saçaklı ismini yeni duymustum çok teşekkür ederim karamelim Allah razi olsun

Yaaaaa utandım şimdi gerçekten çok teşekkür ederim canım benim bu yemek benim için çok özel çok kıymetli keşke daha fazla bilgi bulabilseydim nette ancak bu kadar. Babanneme de sordum özellikle ama o da hikayesini bilmiyormuş ama bir çıngıllı deyişi var ömrün uzar çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun

Şaaahaaaaneee canım memleketimin mantısı tavuklu mantı dıyoruz buna bız sosyalim bununalmak istemiştim sen almıssın hıh Başarılar kuzum emeğine saaaglık
Ayyy merviskom aklıma hep sen geldin biliyor musun ah dedim kuzumun memleketi neyse ki bebelerim bu lezzeti yiyecekler çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım merviskom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…