Yöresel Tarif Çıngıllı Mantı- Balıkesir Mutfağından

Yöresel Yemekler
Yaaa seni var yaa yirimmm bebeee valla çok göçmen çok bizden oldu özellikle bunu yapmayı çok çok istedim çok teşekkür ederim bebelerimin anası balliskom Allah razı olsun

Bunun yufkalı versiyonu var bizde nohut yerine ceviz koyarız kuru yufkayı tavuk suyuyla sulayıp üstüne tereyağı dökeriz cosss

Eminim tadı çok yakındır ve ben çoook severim Seni sevdiğim kadar çok

Çok severim ben bunu hemsom, ellerine sağlık, biz de çıngıllı deriz Yarismada bol şanslar
Olleeeyyy yaşasın çıngıllı hemşommmm ismi çoğu kişiye yabancı gelecek diye çok korkmuştum çok teşekkür ederim hemsosuuu Allah razı olsun

Bunun yufkalı versiyonu var bizde nohut yerine ceviz koyarız kuru yufkayı tavuk suyuyla sulayıp üstüne tereyağı dökeriz cosss

Eminim tadı çok yakındır ve ben çoook severim Seni sevdiğim kadar çok
Ceviz miiiiiiiii muhteşem olur erişte üzerine ceviz döken ben onuda çok severim bu hamurlar hazır satılıyor aslında ama yarismada hazır almayalım dedik Bende seniiiiiiii

Olleeeyyy yaşasın çıngıllı hemşommmm ismi çoğu kişiye yabancı gelecek diye çok korkmuştum çok teşekkür ederim hemsosuuu Allah razı olsun
Hazır satilanlar sacakli mantı olarak geçiyor, ama orijinal ismi cingilli Cümlemizden hemşom, rica ederim.

Ceviz miiiiiiiii muhteşem olur erişte üzerine ceviz döken ben onuda çok severim bu hamurlar hazır satılıyor aslında ama yarismada hazır almayalım dedik Bende seniiiiiiii

Bunada dök bi dahakine yakışır Tavuk, ceviz, hamur uyumuna bayılacaksın Garanti veriyorum

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş tarifinÇok iştah çekici duruyor
Başarılar dilerim

Sosyalimmm canımın içi ne güzel bir mantıdır bu offff eminim çok güzeldirrr yapacam bigün elbet
Ellerine sağlık balımm bol şans

Gece gece canım çekti ama Kirazlım
beee sunumda mantida süper olmuş bu arada ilk kez görüyorum ve iyi ki gördüm ellerine sağlık kuzummm

Yaaaaaaaaaa ohhh beeee benim gibi çıngilli diyen biriii çok kalp başka isim düşünemiyorum yakıştıramıyorum hiç çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim

Annem susurluklu,bizde böyle. master chefte saçaklı falan dediler ama biz öyle bilmiyoruz.

Sosyalimmm canımın içi ne güzel bir mantıdır bu offff eminim çok güzeldirrr yapacam bigün elbet
Ellerine sağlık balımm bol şans
Kuzuuu sen yaparsın bak eminim haaa almişime kan olsun kuzucum Allah razı olsun çok teşekkür ederim

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…