Çin takvimi tutmayanlar

sonsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.889
48
163
arkadaşlar bu çin takvimine göre cinsiyet tutmayanlar var mı? bakma yöntemi şu an doldurduğunuz yaşa 1 eklemek. mesela ben kasım 82 doğumluyum 29 yaşındayım(kasımda 30 olacak) 29+1 = 30 a bakacağım. sizin de böyle bakıp tutmayan oldu mu? ben tutmasın istiyorum da çünkü mayıstan sonra hep erkek

benim tutmadı zaten inanmıyorum böyle şeylere :))
ben 24 yaşında hamilydim ağustos doğumluyum +1 yaparsak 25 ağustos orda erkek diyor benim tatlı mı tatlı bir kızım oldu :))
o yüzden boşver inanma :))

Sadece saçmalık !! He tutma ihtimalide var ama bu denk gelmesiyle alakalı bi olay ..
Düşünsenize zaten iki seçenek var ya kız ya erkek oyüzden denk gelip tutma şansı %50 bu da denk gelmesi için gayet yüksek..
Bi de Çin takvimiymiş Çinlilerin ALLAh inancımı var nerden bilcekler komik oLmayın inanmayın böLe şeylere yok yaşınıza bir ekleyin olmadı iki ekleyin bence bunlara inanmak bile günahtır..

Son düzenleme:
benim tutmadı zaten inanmıyorum böyle şeylere :))
ben 24 yaşında hamilydim ağustos doğumluyum +1 yaparsak 25 ağustos orda erkek diyor benim tatlı mı tatlı bir kızım oldu :))
o yüzden boşver inanma :))

ama hamile olduğun aya bakılacak tuttu belki de. bana tam doğum tarihin ile son adet tarihini yazar mısın ben bakayım

di mi yaa :)

ama benim bakma şeklimde herkes tuttu o yüzden üzüldüm. bir tane tutmayan yakalasam %50 :)

canim birde buna bak: M-KIZ; J-ERKEK

Das Alter der Mutter

Empfängnis - Monat

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

M

J

M

J

M

J

J

M

J

M

J

M

J

J

J

M

J

J

M

J

M

J

M

J

M

J

J

M

Januar

J

M

J

M

J

J

M

J

M

J

M

J

M

M

M

J

M

J

J

M

J

M

J

M

J

M

J

J

Februar

M

J

M

M

J

M

J

J

J

M

J

M

M

J

J

J

J

M

J

J

M

J

M

J

M

J

M

J

März

J

M

J

M

M

J

J

M

M

J

M

M

M

M

M

J

M

J

M

J

J

J

J

M

J

M

J

M

April

J

M

J

M

J

J

M

M

M

M

M

J

M

M

M

M

M

M

J

M

J

J

M

J

M

J

J

M

Mai

J

J

J

M

M

M

J

J

J

M

M

J

M

M

M

M

M

M

M

J

M

M

J

M

J

M

J

M

Juni

J

J

J

M

M

J

J

M

M

J

J

J

M

M

M

M

M

M

M

M

J

M

J

J

M

J

M

J

Juli

J

J

J

M

J

M

M

J

J

J

J

J

M

M

M

J

M

J

M

J

M

J

M

J

J

M

J

M

August

J

J

J

M

M

J

M

J

M

J

J

J

M

M

M

M

M

M

J

M

J

M

J

M

J

J

M

J

September

J

J

M

M

M

J

M

J

M

J

J

M

M

M

M

M

M

M

J

J

M

J

M

J

M

J

J

M

Oktober

J

M

J

M

M

J

M

J

M

M

M

M

J

M

M

M

J

J

J

M

J

M

J

M

J

J

M

J

November

J

M

J

M

M

M

M

J

M

M

M

M

J

J

J

J

J

J

J

J

M

M

M

J

M

J

M

J

Dezember

Benimki tuttu, ama üzerine 1 eklemedim ben, zaten eklememek gerekiyor diye biliyorum, ama eminde değilim...

Benimki de tuttu ama yaşının üzerine 1 ekleneceğini ilk defa senden duydum, benim bildiğim yaşın kaçsa ona bakıyosun. Hoş benim 1 eklesen de tutuyor ama benim bildiğim 1 eklemiyorsun...

Arkadaslar cin takvimine son adet tarihine goremi bakiyorsunuz yoksa yumurtlama gunlarine gore mi. Benim son adet tarihim 21 ekim, yumurtlama gunlerim ise kasimin ilk haftasi. Ekime gore erkek kasima gore kiz. Yardimci olursaniz sevinirim.

ya zaten yüzde elli ihtimal var, tuttu tutmadı demek saçmalık. Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…