O kadar haklısınız ki zaten kızıma da çok iyi bir baba diyemiyorum canı isterse gelir sever morali bozuk değilse öper ilgilenir ama canı sıkkınsa sevmez konuşmaz oyun oynamaz bsey almaz zaten çok kıyafeti var ya zaten çok oyuncağı var ya der hep kızım ağlasın bağırır sus diye bağırma azarlama diyince bana kızar sanki sen hiç kızmıyor musun der yere bsey döksün kızar bağırır duvara çizik atsın ikimize de kızar ona niye çizdin bana niye cizdirdin diye yani evde ikimiz de diken ustundeyiz aman bir yere birsey dökülmesin aman cizilmesin aman kızım aglamasin aman babamız sinirlenmesin o sadece yesin içsin yatsınKadın böyle herifleri çekmesin diye okuyun çalışın diyoruz. Elin öküzünün kahrını cekecekseniz çalışmayın evde oturun o zaman. Öyle şey olur mu ya? Adamı bosayin aileniz karşı çıkıyorsa onları da silin. Elalemden mi çekiniyorsunuz alın tayininizi uzak küçük bir şehre sıfırdan hayat kurun? Bir anneden daha güçlü bir varlık olamaz. Bir çocuğun da böyle saçma sapan bir babaya da ihtiyaci yok. Sizi ezen adam çocuğunuza şahane baba mi olacak? Para biriktirip en kısa zamanda def edin hayatınızdan. Yeniden doğmuş gibi olacaksınız. İnsanın değersiz hissettiği bir evden daha kötüsü olamaz. Gerekirse önce psikolojik destek alın olayları daha iyi analiz için. Kesin karar verince ailenize söyleyin. Onlar sizi tereddütlü gördükleri için destek çıkmıyorlar. Kız ailelerinde var bu aman yüz vermeyeyim de yuvası bozulmasin. Net karar verince ne de olsa kabul ederler, kabul etmezlerse de alakanızı kesin. Ne elalem derdiymiş ki kendi evlatlarından üstün. Saçmalık !!