yeni resim ekledim bi bak hele kayipsin ne o sabahimi bekliyon
Çok hoş ve güzel gözüküyor Canım, zamanla çok daha iyi olacaktır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni resim ekledim bi bak hele kayipsin ne o sabahimi bekliyon
kızz nasılsın fıstıkk konu sahibi sana söylüyorum:)
iyim canım işte idare ediyorum sen nasılsın? hiç ugramıyorsun buralara özletme kendini
yahu şu forumda gezinirken okadar gözüme çarpıyor ki yazdıkların ameliyatını çok heycanla bekliyorum inşallah en yakın zamanda güzelliklerinle burda mutluluk naraları atarken görürüz seni
saol tatlim darisi senin basina ama oncelik
cimbooom son dakika değişikliği ileeee 3 nisn görüşme vee 4-5 nisandaaa Zühtü Demire ameliyat oluyoruuuum dualarını bekliyorum canım darısı senin başına.. İnş en yakın zamanda sende bi karar alırsın:)
cimbomum albümde yaptığın yorumlara teşekkür ederim canım hepsi birbirinden güzel genelde albümlere yorum yapıyoruz ama cvplara bakmak gelmiyor aklımıza benim de öyle oluyor burdan teşekkür edeyim dedim
Maşallah Canım çok hoş ve güzel gözüküyor, darısı isteyen herkesin başına.. Sevgiler.
cimbomum albümde yaptığın yorumlara teşekkür ederim canım hepsi birbirinden güzel genelde albümlere yorum yapıyoruz ama cvplara bakmak gelmiyor aklımıza benim de öyle oluyor burdan teşekkür edeyim dedim
ne demek canım güzel olan herseye yapacak bı yorumum vardır
gunaydin tatlimbakiyorum da yine kaytarmissin
Bak ben buradayım ama siz yoksunuz bu sefer
kızlar bugun doktorumla randevum var artık bende cok yakınım yeni cicilerime cok heyecanlıyım
hepinizi cok sevıyorum . cok mutluyum coookkkkk