• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı

iyim canım işte idare ediyorum sen nasılsın? hiç ugramıyorsun buralara özletme kendini:16:

yahu şu forumda gezinirken okadar gözüme çarpıyor ki yazdıkların ameliyatını çok heycanla bekliyorum :34: inşallah en yakın zamanda güzelliklerinle burda mutluluk naraları atarken görürüz seni :29:

yahu şu forumda gezinirken okadar gözüme çarpıyor ki yazdıkların ameliyatını çok heycanla bekliyorum :34: inşallah en yakın zamanda güzelliklerinle burda mutluluk naraları atarken görürüz seni :29:

ay canım benım agzından bal damlıyor yahu. cok tesekur ederım hayatım rabbım ısteyen herkese tum guzellıklerı yasatsın :D

cimbooom son dakika değişikliği ileeee 3 nisn görüşme vee 4-5 nisandaaa Zühtü Demire ameliyat oluyoruuuum :D dualarını bekliyorum canım darısı senin başına.. İnş en yakın zamanda sende bi karar alırsın:)

cimbooom son dakika değişikliği ileeee 3 nisn görüşme vee 4-5 nisandaaa Zühtü Demire ameliyat oluyoruuuum :D dualarını bekliyorum canım darısı senin başına.. İnş en yakın zamanda sende bi karar alırsın:)

aa canım benım cok sevındım gercekten. kız bişey kalmamış haftaya baslıyor hersey desene :34: hadı hayırlısı olsun canım. cok sevindim gercekten. darısı en kısa zamanda bana insallah

cimbomum albümde yaptığın yorumlara teşekkür ederim canım hepsi birbirinden güzel :16: genelde albümlere yorum yapıyoruz ama cvplara bakmak gelmiyor aklımıza benim de öyle oluyor :17: burdan teşekkür edeyim dedim :42: :38:

cimbomum albümde yaptığın yorumlara teşekkür ederim canım hepsi birbirinden güzel :16: genelde albümlere yorum yapıyoruz ama cvplara bakmak gelmiyor aklımıza benim de öyle oluyor :17: burdan teşekkür edeyim dedim :42: :38:

Maşallah Canım çok hoş ve güzel gözüküyor, darısı isteyen herkesin başına.. Sevgiler.

ne demek canım güzel olan herseye yapacak bı yorumum vardır :D

kızlar bugun doktorumla randevum var artık bende cok yakınım yeni cicilerime cok heyecanlıyım :9::9::9::9:
hepinizi cok sevıyorum . cok mutluyum coookkkkk :32::32::32::32:

Back