Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi cimbom33
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cimboooom yoğun ısrarların karşısında daha fazla dayanamadım ve ekledim resimleri. önerilerini bekliyorum :)
canım benım gordum resimlerni.bak senın yıne dokun var sanslısın bence hiç canını sıkma süper olacaklar yakında
- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
bunu en iyi sana doktorun söyleyecektir canım ama eğer benimki kadar istiyorsan ve sen de benim gibi büyük göğüs sevmiyorsan 350 cc aşağısı olsun kesinlikle benim 310 cc ile nasıl büyükler sen görüyorsun yani
kızlar benimkinede bakın ya benim dokum iyi mi kaç taktırsam iyi olur fazla büyük istemiyorum burcununki gibi olsa yeter ..
- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
arada bakıyorum canım. ama bu aralar pek ilgilenemiyorum.bebeğümmmm topikine dön yahuuu msn yetmez sadeceee :)
kızzz topik sahibii naber nerdesin bebek bi laf atıp cıkacaktım sana:))
slm canım iyiim diyelim iyi olalım. senden nbr nasılsın. epey oldu görüşmeyeli.umarım iyisindir sen de. sen laf at sekerım ben sana dönerim :)
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
canım hersey yolunda cok sukur bı sıkıntım yok mutluyum tabı cicilerimle.senınkıler ne alemdehoşgeldin canım. bir foto yükledin, kaldın öyle. göğüslerin ne alemde merak ediyoruz. mutlusun umarım onlarla
Hoşgeldin foruma.. Vallaha merak ettik yani.. Msn dende görüşemedik buralara yoktun.Neyse bir ara online olunca alırım ifadeni
hosbulduk canım.bayadır cok ugramadım ugradıgımda da bakıp bakıp cıktım valla.
canım hersey yolunda cok sukur bı sıkıntım yok mutluyum tabı cicilerimle.senınkıler ne alemde
hosbulduk canım.bayadır cok ugramadım ugradıgımda da bakıp bakıp cıktım valla.
ödemli göğsümde zaman zaman ağrım oluyor. normalmiş ... bunun dışında iyi.
ödemli göğsümde zaman zaman ağrım oluyor. normalmiş ... bunun dışında iyi.
canım benim benim de oluyor bazen .o kadar olacak ama korkmaya gerek yokmus, zamanla daha iyi olacaktır emin ol
cimbomum son fotolarınla birlikte göğüslerinin müthiş değişimine tanık oldum. ilk foto ile son yüklediklerin arasında ne kadar fark var. :112: zulkut arkaşımız da görse bu değişimi eminim ki moral bulacak ve üzüntüleri azalacak!
hep sağlıkla inş canım.
canım benım hanı dıyoruz ya zamanla daha dogal bı hal alacaklar dıye gercekten oyle.emınım senınkılerde zaman gectıkce daha da oturacak protezler ve bu yorumlar sana da gelecek
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Kız Cimbom... Yeni fotolar yüklenmiş nihayet Fıstık gibi olmuşsun valla tatil yaramış bebegim telefondan giriyorum şimdi,bilgisayara geçince yorumlarımı yazıcam
evet canım yükledim bugun de herkesın foto yukleyesi tutmuş coşmuşuz da haberımız yok
evet canım yükledim bugun de herkesın foto yukleyesi tutmuş coşmuşuz da haberımız yok
bir aksilik çıkmazsa on güne kadar ben de coşmayı planlıyorum.
bir aksilik çıkmazsa on güne kadar ben de coşmayı planlıyorum.
gercekten mı merakla bekliyor olacaz canım