• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı

sırtım çürüdü resmen sırt üstü yatmaktan :19:
cimbom33
kızlar bende hala sırt ustu yatıyorum korkumdan

Bende de aynı dert bazen unutuyorum gece yana dönesim geliyo.Vallahi iyice uykum gelmeden yatmıyorum sabaha kadar deliksiz uyuyayım diye biraz daha sabır kızlar.Cimbomum senin de bayağı oldu cnm ya ayın dolmadımı senin

canım benım teşekkür ederim. doktorum hep damladan yana ama bunu onunla gorusup yuvarlak ıstedığımı soylıcem bakalım ne diyecek.Sonuçta hasta memnunıyetı gerek en başta

soyle canim mutlaka.damla asagida durur ve ustler bos olur canim meme dokun azsa.ve mutlaka kas alti ol canim.

Bende de aynı dert bazen unutuyorum gece yana dönesim geliyo.Vallahi iyice uykum gelmeden yatmıyorum sabaha kadar deliksiz uyuyayım diye biraz daha sabır kızlar.Cimbomum senin de bayağı oldu cnm ya ayın dolmadımı senin

sırtım çürüdü resmen sırt üstü yatmaktan :19:

kızlar bende hala sırt ustu yatıyorum korkumdan :9::9:

kizlar doktorum bana 1 haftadan sonra yavas yavaz yan yatabilirsin dedi ve bende oyle yaptim baya rahat ettim.ilk bir iki gun biraz yan gibi yattim sonraki gunler tam yatmaya basladim sorun olmadi.

:)) valla benımde bı cok sey yapasım gelıyor yatakda da olmuyor işte:17:canım 2 gun sonra doluyor benım:16:

cimbomm hayırlı olsun, demek sende kavuştun hayaline. çok sevindim, uzun zamandır girememiştim foruma. listeden çıkarmışsın resimlerini göremedim ama eminim çok güzel olmuştur, çok yakışmıştır. sağlıklı sıhhatli sorunsuz güzel günlerde kullan inşallah.

cimbomm hayırlı olsun, demek sende kavuştun hayaline. çok sevindim, uzun zamandır girememiştim foruma. listeden çıkarmışsın resimlerini göremedim ama eminim çok güzel olmuştur, çok yakışmıştır. sağlıklı sıhhatli sorunsuz güzel günlerde kullan inşallah.

canım benım cok tesekurler evet sonunda oldum amelıyatımı .hersey hayal gibi cok mutluyum .canım eklıyorum seni kusura bakma :54:

Back