Canım resimlerinin altınada yorumumu yaptığım gibi süpersin ve daha süper olucaksın
tesekurler canım .darısı sana olsun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım resimlerinin altınada yorumumu yaptığım gibi süpersin ve daha süper olucaksın
sorma tatlim bu aralar giremiyorum sinavlarim basladi cok yogun bi donemdeyim.bak zaman ne cabuk geciyo demek 12 gun oldu.artik daha rahat kollarini kullanabilirsin. bundan sonra gunden gune degisim baslar keyf zamani tatlim cok opuyorum
e tabi artik memisler tamam sabahin kørunde niye uyanasin ki.biz bekleyelim boylehımm allah kolaylık versın canım benım.cok özletme kendini canım.evet her gun farklı oluyor . ne guzel bır duygu
Keyıfler, ciciler nasıllar?
tatlım, çok geçmiş olsun, resimlerini gördüm, çok beğendim,
forumu çok takip edemediğimden, ameliyat olduğunu tesadüfen öğrendim, çok sevindim, memişler baskın çıktı demek, bebiş sonraya mı kaldı,
sevgiler, görüşmek üzere,
e tabi artik memisler tamam sabahin kørunde niye uyanasin ki.biz bekleyelim boyle
bak uyandım canım ask olsun sizsiz günümün tadı cıkmaz valla
canım keyifler de iyi ciclerde iyi seninkileri sormalı
canım benım cok tesekurler evet cok anı oldu hala ınanamıyorum bılıyormusun .durup durup aglıyorum bı yandan da guluyorum deli gibi:)sakır unal doktorum canım
şakir ünal derkennnn ? mersin mi canım şoktayım şu anda o kadar birini aradım şakir ünala olan kimse yok
gerçi 33 müş ya ben seni nasıl farketmedim bunca zaman bende şakir beye oluyorum önümüzdeki hafta çok yakındım ona olan birini bulmak için, aklımada hala soru işaretleriyle giriyordum nerdeyse ameliyata, nasıl kimse olmamış diye nolur bi iletişime geçelimcanım senle
arkadaslık tekliflerı gelıyor ama bu amelıyatı gercekten olmak ısteyen arkadasları kabul edıyorum. lutfen sadece resım görmek amacıyla teklıf yollamayın. kabul edıyorum sonra bakıyorum ne meme estetıgıyle alakalı bısey yazmıs ne yorum yazmıs hiç bişey yok malesef.kusura bakmayın.sımdı listemı bıraz daha temızleme vaktı geldi
Canım benidemi sildin, ben naptımki :-(
canım kusura bakma . gercekten bu amelıyaıt olacak arkadasları eklıyorum artık.sen epeydır foruma gırmıyorsun zaten bende sildim.