• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı

sorma tatlim bu aralar giremiyorum sinavlarim basladi cok yogun bi donemdeyim.bak zaman ne cabuk geciyo demek 12 gun oldu.artik daha rahat kollarini kullanabilirsin. bundan sonra gunden gune degisim baslar keyf zamani tatlim cok opuyorum:16:

hımm allah kolaylık versın canım benım.cok özletme kendini canım.evet her gun farklı oluyor . ne guzel bır duygu:54:

tatlım, çok geçmiş olsun, resimlerini gördüm, çok beğendim,
forumu çok takip edemediğimden, ameliyat olduğunu tesadüfen öğrendim, çok sevindim, memişler baskın çıktı demek, bebiş sonraya mı kaldı, :54::16:
sevgiler, görüşmek üzere,

tatlım, çok geçmiş olsun, resimlerini gördüm, çok beğendim,
forumu çok takip edemediğimden, ameliyat olduğunu tesadüfen öğrendim, çok sevindim, memişler baskın çıktı demek, bebiş sonraya mı kaldı, :54::16:
sevgiler, görüşmek üzere,

tesekurler canım benım.evet bebıs sonraya kaldı artık. dayanamadım daha fazla :9:kız özletme kendını gel sık sık buraya:34:

canım benım cok tesekurler evet cok anı oldu hala ınanamıyorum bılıyormusun .durup durup aglıyorum bı yandan da guluyorum deli gibi:)sakır unal doktorum canım

şakir ünal derkennnn ? mersin mi canım şoktayım şu anda :53::53::53: o kadar birini aradım şakir ünala olan kimse yok :53:

cimbom canim nasilsin memislerde sende iyisin umarim.canim senin tam kac gun oldu ameliyat olali ve sislikler ne durumda.birde dikisler icin ozel bi krem kullaniyor musun? doktorum bana bepanten sur dedi sabah aksam. optum tatlim :54:

napiyosun bacışş ya ben bu ara fenalardayım ha dua et sınavlarıma sonra perşembe akşamına kendimi toplayıp şöyle bol kahkahalı bir muhabbet edek senle dimiiii :D

şakir ünal derkennnn ? mersin mi canım şoktayım şu anda :53::53::53: o kadar birini aradım şakir ünala olan kimse yok :53:

gerçi 33 müş ya ben seni nasıl farketmedim bunca zaman :53: bende şakir beye oluyorum önümüzdeki hafta çok yakındım ona olan birini bulmak için, aklımada hala soru işaretleriyle giriyordum nerdeyse ameliyata, nasıl kimse olmamış diye :53: nolur bi iletişime geçelimcanım senle :53:

gerçi 33 müş ya ben seni nasıl farketmedim bunca zaman :53: bende şakir beye oluyorum önümüzdeki hafta çok yakındım ona olan birini bulmak için, aklımada hala soru işaretleriyle giriyordum nerdeyse ameliyata, nasıl kimse olmamış diye :53: nolur bi iletişime geçelimcanım senle :53:

canım msj attım sana .kafana takılan herseyi sorabilirsin buyur :)

arkadaslık tekliflerı gelıyor ama bu amelıyatı gercekten olmak ısteyen arkadasları kabul edıyorum. lutfen sadece resım görmek amacıyla teklıf yollamayın. kabul edıyorum sonra bakıyorum ne meme estetıgıyle alakalı bısey yazmıs ne yorum yazmıs hiç bişey yok malesef.kusura bakmayın.sımdı listemı bıraz daha temızleme vaktı geldi

arkadaslık tekliflerı gelıyor ama bu amelıyatı gercekten olmak ısteyen arkadasları kabul edıyorum. lutfen sadece resım görmek amacıyla teklıf yollamayın. kabul edıyorum sonra bakıyorum ne meme estetıgıyle alakalı bısey yazmıs ne yorum yazmıs hiç bişey yok malesef.kusura bakmayın.sımdı listemı bıraz daha temızleme vaktı geldi

Canım benidemi sildin, ben naptımki :-(

Back