Hmm,albümün özel sanırım ben göremedim ama görseydim bile cc konusunda foto görerek sana tavsiyede bulunmak yanlış olurdu.Gizeml arkadaşımında dedigi gibi,omuz genişligi,kalça genişligi,bel inceligi,kilon,boyun,gögüs kafesi genişligin,kendi meme dokun...bunlar cc seçiminde çok önemli faktörler.Bu şekilde yola çıkarsan yanlış yaparsın,kafan karmakarışık olur.Bence en dogrusu sana en yakın birkaç doktora randevu alıp gidip görüşmendir.Farklı doktorlar olsada sana yaklaşık cc boyutu önerecektir.Ben sana özelden bir lik gönderiyim,orada ameliyat olmuş hastaların ameliyat öncesi ve sonrası fotoları var.Begendigin fotonun üzerini tıkla,hastaya kaç cc takıldıgı bilgisi çıkacak zaten.Böylece senin nasıl bir gögüs istedigin ve kaç cc takılırsa seni tatmin eder yaklaşık olarak kafanda bir cc boyutu oluşacak zaten

ben böyle sitelerden çok yararlanmıştım ve hep 400 cc hoşuma gitmişti,gerçektende sonuç istedigim gibi oldu.İnşallah sende istedigin görünümde gögüslere en kıssa zamanda kavuşursun canım benim...