cilveli kk fıstıkları

kız valla incecik belim var kırılı vericek bigün gece gece acillik olmiiim diyom adama o halde yok dyo bi parmaaamla benseni evirir çeviririm şimdi ben onun tepesine biniyom izbandut gbin:60::60: ay bana geldiler valla yarın doktora gitcem çok heycannıyım:52::52:

cimcimeeee burclarimi zi soyledim gormedin herhalll ikimize ikizlerizz bekliyorummyorumlarini :9:

iki aydir e paris ne istanbul yuzu goremeyenlerde el kalidrsinmiii :88:

cimcimeeee burclarimi zi soyledim gormedin herhalll ikimize ikizlerizz bekliyorummyorumlarini :9:

iki aydir e paris ne istanbul yuzu goremeyenlerde el kalidrsinmiii :88:

maşşş siz bir araya geldinizmi temeller sallanır herhalde evin benm teyzem ikizler bende ona çekmişim galiba çamaşır dayandıramıyoz geçen baktım sütyen askıları parçalanmış yuhhhhbeeeeeee teyzemle bütüüün gün ona güldük eniştemn yzüne bakamadım:17::17:

maşşş siz bir araya geldinizmi temeller sallanır herhalde evin benm teyzem ikizler bende ona çekmişim galiba çamaşır dayandıramıyoz geçen baktım sütyen askıları parçalanmış yuhhhhbeeeeeee teyzemle bütüüün gün ona güldük eniştemn yzüne bakamadım:17::17:

vayyy canina demekkiii iyi yolda ilerliyorum ve suanki kuduruklugumuz gevmezzz suan sonucta frenliyoruz kendimizi ozamannbas gaza olcekkk

akrepler bunun için yaratılmış sankı başaklarda en durgun burçmuş cinsellik konusunda ben adamın canına okuyorum resmen :52::52::52:

ben sana bişiy diyimmi ben harbi başak burcuyum ama asssla 2 gecem üst üste sevişmeden geçmedi hayatta affetmem valla benmkine sor bıkıyo bazen kız uyurken dokunmaya korkuyo adam isticem diye vermedimi rüyamda görüyom yaaaa okadar yaben anormalmiyim ay kendimi harbiden abowww ben hastamıyım ki acabaaaa:52::52::26::26:

Back