kızlar geçen gece sünnet cemiyedi vardı gece 2 ye kadar dans ettik yaaa süperdi gelincede aynen devam ama romantizm tavan yaptı çok güseldi bidaha sünnet yapsınnar yaaaa![]()
ah canuuuum benim
nisanima gelirsin 29. ekimde
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar geçen gece sünnet cemiyedi vardı gece 2 ye kadar dans ettik yaaa süperdi gelincede aynen devam ama romantizm tavan yaptı çok güseldi bidaha sünnet yapsınnar yaaaa![]()
ohhh.maşallhhh....
ah canuuuum benim
nisanima gelirsin 29. ekimdedansa devammm
PARİSE gidemeyenler el kaldırsın![]()
İstanbul turu ile yetinenler el kaldırsın
![]()
bakkala bile çıkamayanlar el kaldırsın![]()
gidenler gitmiş zaten bide havamı atcaklar![]()
cimcimeeee burclarimi zi soyledim gormedin herhalll ikimize ikizlerizz bekliyorummyorumlarini
iki aydir e paris ne istanbul yuzu goremeyenlerde el kalidrsinmiii :88:
maşşş siz bir araya geldinizmi temeller sallanır herhalde evin benm teyzem ikizler bende ona çekmişim galiba çamaşır dayandıramıyoz geçen baktım sütyen askıları parçalanmış yuhhhhbeeeeeee teyzemle bütüüün gün ona güldük eniştemn yzüne bakamadım![]()
cimcimeee banada bi el at ben başak o akrep![]()
akrepler bunun için yaratılmış sankı başaklarda en durgun burçmuş cinsellik konusunda ben adamın canına okuyorum resmenkuzuuum sen benm burcumdansın sal kendini hiiiiiç kasma utanman geçtimi senden korkulur haaa ona bakmıyom zaten adı üstünde akrep![]()
akrepler bunun için yaratılmış sankı başaklarda en durgun burçmuş cinsellik konusunda ben adamın canına okuyorum resmen![]()
akrepler bunun için yaratılmış sankı başaklarda en durgun burçmuş cinsellik konusunda ben adamın canına okuyorum resmen![]()