Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canim yok bisiciiik olmaz fit kaliyorsunuz isteeee ben cogu kisiden duydum hani bu durumlardan dolayi hep fit kaliyorlarmis diye ben simdi korkuyordum evlenenler kilo aliyor diye ama fit olmayanlarin neden fit olmadigini anladim simdi
haftada 3 gün pilates bir gün kosu hergece özel egzersiz al sana fit yasammmm yahuuu
bencede birazdaha sakin ol
bigün kadn doğm doktoruma dedim ben bir türlü kilo alamıyorum diye bana ne dedi biliomusun lohusalık biterbitmes bekleyemiyonda ondandır dedi tatlım yaaaa doğru sööledi
ne güzel isteee en büyük korkum o benim evlöendikten sonra örnekler gibi kilo alcem diye korkuyorummm:18:
sende her gece yaparsın olur biter ben bi ara doğumdan sonra hep ben onun üstüne geçiyodumki bacaklarımda selülit oluşmasın diiye valla havuzda bakan bakana bide yanımdaki kızıma bakıyolar yarında doktora gitcem bidahakine füzelere(memişlere)bakarlar
sende her gece yaparsın olur biter ben bi ara doğumdan sonra hep ben onun üstüne geçiyodumki bacaklarımda selülit oluşmasın diiye valla havuzda bakan bakana bide yanımdaki kızıma bakıyolar yarında doktora gitcem bidahakine füzelere(memişlere)bakarlar
anaaaam snein birde kizinmii varrr
eveeet hemde 2 yaşında biz bu azgnnıkla gidersek 30uma kadarda 3 çocuk olur herhalde ayyyy allah korusun daha dur 19umda evlendm 20de anne oldum 22 yasındaym datlum kocamıda yaklaşık 6 senedir tanyorum haaala bayıla bayıla bakarım göslerine
Cimcimeem yardım :)
Ben aslan , o koç burcuuu
yorumlarını beklioruuum
dün aniden çıktım annem geldi bugnde olabilir görmesini istemem zaten sabah yıkandık evde cümbür cemaaat allahım ne güldüm ama sabah 8 yıkanmalar bitiyo
eveeet hemde 2 yaşında biz bu azgnnıkla gidersek 30uma kadarda 3 çocuk olur herhalde ayyyy allah korusun daha dur 19umda evlendm 20de anne oldum 22 yasındaym datlum kocamıda yaklaşık 6 senedir tanyorum haaala bayıla bayıla bakarım göslerine
kaç yaşındasın canım merak ettim
cimcimeee sen 22 yaşnda mısıınnnn ? ooooooooo inanmıormm dmeek kii yaşıın hiççç önemiiii yoook :)
süperrrrrrrr yaaaaaaaaaaaa Eşin kaç yaşında?