cilveli kk fıstıkları

ben sana bişiy diyimmi ben harbi başak burcuyum ama asssla 2 gecem üst üste sevişmeden geçmedi hayatta affetmem valla benmkine sor bıkıyo bazen kız uyurken dokunmaya korkuyo adam isticem diye vermedimi rüyamda görüyom yaaaa okadar yaben anormalmiyim ay kendimi harbiden abowww ben hastamıyım ki acabaaaa:52::52::26::26:

:52::52: hahaa süpermiş bende daha o sırada 2.nın 3.nun sözünü almaya çalışıyorum:24::24:

ben sana bişiy diyimmi ben harbi başak burcuyum ama asssla 2 gecem üst üste sevişmeden geçmedi hayatta affetmem valla benmkine sor bıkıyo bazen kız uyurken dokunmaya korkuyo adam isticem diye vermedimi rüyamda görüyom yaaaa okadar yaben anormalmiyim ay kendimi harbiden abowww ben hastamıyım ki acabaaaa:52::52::26::26:

bosuna seni en atesli hatun secmemsiz :9:

:52::52: hahaa süpermiş bende daha o sırada 2.nın 3.nun sözünü almaya çalışıyorum:24::24:

ayyyy evet kıııız benmki baştan söylüyo bak bikere yaparım gerisi sabah diye benmkininde hep uykusu var boğasım geliyo çogu zaman geceleri o uyurken hallediyorum naaapiiim yazık adamın arkadaşları dalga geçiyolar hep boynunda izler:60::60:

sorma yaaa öyle diyolar başaklar çok sakin isteksiz soguk olur diyo astrologlar gelsin adamın eline belge veririm haaaa:20::20:

tatlım yükselenin akrep olmasın :23: benim yükselenimde başak. ama diğer tüm özelliklerini taşırım disipinli titiz bir bardak yıkanmamış olsa delirirm :27: yıkamadan rahat edemem

sorma yaaa öyle diyolar başaklar çok sakin isteksiz soguk olur diyo astrologlar gelsin adamın eline belge veririm haaaa:20::20:
bende başak burcuyum ama senin yanında bir hiçim canım :9::9:
şekerimmm ne var gülünecekk......sen gittinmi parise:))))

ay yorumlamalar süper yaaa:9::9:

yok canım ben parise gidemiyorum rahim ağzı yarası yaktırdım 1,5 ay olacak nerdeyse zaten birde regl oldum kafa iznindeyim anlıycağın :60::60:

tatlım yükselenin akrep olmasın :23: benim yükselenimde başak. ama diğer tüm özelliklerini taşırım disipinli titiz bir bardak yıkanmamış olsa delirirm :27: yıkamadan rahat edemem

burcum akrep yükselenimde akrep benimm .amanınnn:):)))

yükselenim aslan ay burcum koç koç gibin depiniyom adamn üstünde geçen noooldu dur bak aklıma geldi bende değişiklik takıntısı var ben tutturdum hep aynı yapıyoz diye kız dedi napalım daha ne istiyon ben başka fantsi bilmiom valla baş aşşa yaptım anlatamam zatende annatmiim ay şimcik udandım şimcik başak oldum :17::17::69:

yükselenim aslan ay burcum koç koç gibin depiniyom adamn üstünde geçen noooldu dur bak aklıma geldi bende değişiklik takıntısı var ben tutturdum hep aynı yapıyoz diye kız dedi napalım daha ne istiyon ben başka fantsi bilmiom valla baş aşşa yaptım anlatamam zatende annatmiim ay şimcik udandım şimcik başak oldum :17::17::69:

amaniiiin anlamadim özel mesajjj istiyorum hemencicicik not aliyorum biliyorsunnn:69: burada acmayalim kapaniriz yineee:51:

kız sormayaaa benm arkadaşlarda öyle diyolar ama ben ne biliyim yazın mahfoluyorum adamada yazık anam biz ailecek fıtık olcas sonunda beyaaaa

yok canim yok bisiciiik olmaz fit kaliyorsunuz isteeee ben cogu kisiden duydum hani bu durumlardan dolayi hep fit kaliyorlarmis diye ben simdi korkuyordum evlenenler kilo aliyor diye ama fit olmayanlarin neden fit olmadigini anladim simdi :53:

haftada 3 gün pilates bir gün kosu hergece özel egzersiz al sana fit yasammmm yahuuu

Back