Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen istisna sin sekerimmmm o haldeee![]()
ben sana bişiy diyimmi ben harbi başak burcuyum ama asssla 2 gecem üst üste sevişmeden geçmedi hayatta affetmem valla benmkine sor bıkıyo bazen kız uyurken dokunmaya korkuyo adam isticem diye vermedimi rüyamda görüyom yaaaa okadar yaben anormalmiyim ay kendimi harbiden abowww ben hastamıyım ki acabaaaa:26::26:
ben sana bişiy diyimmi ben harbi başak burcuyum ama asssla 2 gecem üst üste sevişmeden geçmedi hayatta affetmem valla benmkine sor bıkıyo bazen kız uyurken dokunmaya korkuyo adam isticem diye vermedimi rüyamda görüyom yaaaa okadar yaben anormalmiyim ay kendimi harbiden abowww ben hastamıyım ki acabaaaa:26::26:
sen istisna sin sekerimmmm o haldeee![]()
şekerimmm ne var gülünecekk......sen gittinmi parise:))))maşallah cilveli gacılar yawww güle güle bi hal oldum okurken![]()
hahaa süpermiş bende daha o sırada 2.nın 3.nun sözünü almaya çalışıyorum
![]()
sorma yaaa öyle diyolar başaklar çok sakin isteksiz soguk olur diyo astrologlar gelsin adamın eline belge veririm haaaa![]()
bende başak burcuyum ama senin yanında bir hiçim canımsorma yaaa öyle diyolar başaklar çok sakin isteksiz soguk olur diyo astrologlar gelsin adamın eline belge veririm haaaa![]()
şekerimmm ne var gülünecekk......sen gittinmi parise:))))
bosuna seni en atesli hatun secmemsiz![]()
tatlım yükselenin akrep olmasınbenim yükselenimde başak. ama diğer tüm özelliklerini taşırım disipinli titiz bir bardak yıkanmamış olsa delirirm
yıkamadan rahat edemem
tatlım yükselenin akrep olmasınbenim yükselenimde başak. ama diğer tüm özelliklerini taşırım disipinli titiz bir bardak yıkanmamış olsa delirirm
yıkamadan rahat edemem
yükselenim aslan ay burcum koç koç gibin depiniyom adamn üstünde geçen noooldu dur bak aklıma geldi bende değişiklik takıntısı var ben tutturdum hep aynı yapıyoz diye kız dedi napalım daha ne istiyon ben başka fantsi bilmiom valla baş aşşa yaptım anlatamam zatende annatmiim ay şimcik udandım şimcik başak oldum![]()
bende akrep ama ben böyle değilim
amaniiiin anlamadim özel mesajjj istiyorum hemencicicik not aliyorum biliyorsunnnburada acmayalim kapaniriz yineee
![]()
kız sormayaaa benm arkadaşlarda öyle diyolar ama ben ne biliyim yazın mahfoluyorum adamada yazık anam biz ailecek fıtık olcas sonunda beyaaaa
akrep başka arkadaşlarımda var ama doğru okadarda değiller lafta galiba boğalarda öyle ama ben halimden memnunumda ya kocam daha sakin hatun arıyosa yatakta diye düşünüyorum haaa:26: