- 11 Ocak 2009
- 6.181
- 105
- 688
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
plates yapıyorum canım ve vucudumuzda bu kadar çok kas olduğunu onun sayesinde öğrendim
en alakasız yerleri bile çalıştırıyor bu hafta sırt bölgesine yönelik hareketler yaptırdılar o yüzden ağrılarım var orayı hiç çalıştırmamışım ki şimdiye kadar ama kesinlikle tavsiye ederim acaip sıkılaştırıyor![]()
Bunu da kocişler eve gelince yaparık
YouTube - ‪Strip Dance Lesson 3 - Sexy lap dance at home step by step‬‏
Kızlar şunu izleyin de eccük stil öğrenin![]()
YouTube - ‪Strip Dance Lesson 1 -- Sexy chair routine‬‏
ay bende benimkine bi şaşkınlıkla(aptallık etmişim)yenilebilir iç çamaşırları varmış aşkım biliyomusun dedim şekerden yapıyolarmış falan diye açıkladım bana ne dese begenirsiniz 'bırak aşkım ya k.ça başa sürdüğün şeyi bide yicekmisin dedi hönk diye kaldım yaniodun odun
![]()
![]()
Ahaaaaahahaaaa koptumay bende benimkine bi şaşkınlıkla(aptallık etmişim)yenilebilir iç çamaşırları varmış aşkım biliyomusun dedim şekerden yapıyolarmış falan diye açıkladım bana ne dese begenirsiniz 'bırak aşkım ya k.ça başa sürdüğün şeyi bide yicekmisin dedi hönk diye kaldım yaniodun odun
![]()
![]()
eneeeem eneeeeeemmsen simdiden cilvelere basla sekerim anca
![]()
Ahaaaaahahaaaa koptum![]()
günaydin hanimlaaaar....
askim asker malum biliyorsunuz...bugun carsi izni vardi nette görüstük kameralicikmasina yarim saat kala hayallerimi anlattim normalde daha üstü kapali anlatirim bu sefer daha acik anlatttiiimm:78:
malum burada bir haftadir cilve patlamasi yasiyorumm
askimdan cikan tek cümle: "beni burada mahvettin, 88 gün sonra sana bunun hesabini cok pis sorucam" oldu
sor askim sorrr bende bunun icin ugrasiyorum demedim diyemedim:92:
bi sakinlikk var sanki bugün...
herkes ya pariste yada dısarda gezıyorrrrrrrr
canımmm selammm...bencede herkes geziyorr...ama pariss gecelerii daha güzelll..nede olsa aşk şehri dimi?????
günaydin hanimlaaaar....
askim asker malum biliyorsunuz...bugun carsi izni vardi nette görüstük kameralicikmasina yarim saat kala hayallerimi anlattim normalde daha üstü kapali anlatirim bu sefer daha acik anlatttiiimm:78:
malum burada bir haftadir cilve patlamasi yasiyorumm
askimdan cikan tek cümle: "beni burada mahvettin, 88 gün sonra sana bunun hesabini cok pis sorucam" oldu
sor askim sorrr bende bunun icin ugrasiyorum demedim diyemedim:92:
bi sakinlikk var sanki bugün...