hiç sorma canım ertesi gün oldu istanbula dönücez biz otobüsü kaçırdık benim adam yanlı bakmış saatinetamam dedim yandıkk kesin.:83: annem beni arıyo nerdesin diye.. ee şey anne biz üsküdardayız kızlarla kahvaltı yapıyoruz dedim, halbuki ben ağvada nehirin kenarındayım bi de çanakkaleye gittik sonuçta fotoğraf çekilmedin mi diye sorcaklar dedim benim adama. istanbula gelince internet cafeye gitmiş bu var ya ne kadar çanakkale fotoğrafı varsa çıkarmış manyakk annemler bikaç tanesine baktıydı boşa gitti o kadar fotoğraf bi de o zamanın parasıyla 30 tl vermişti onlara o öğrenci yokluğunda
Kandırdımı, sen mi kandırılmak istedin kızzzzz
Yoksa ilk parise ağva da iken mi gittin lennnnnnn.
ilk paris uçuşum evlendikten sonra oldu canım ama yalan değil yani oradayken de birtakım oynaşmalar olmuştu.ama şöyle birşey de var benimki tamamen cahil cesareti sonuçta o zamanlar sadece flört ediyordum eşimle, 1 yıldır beraberdik henüz güveniyorudm evet ama insanları bilemezsiniz ya kötü biri olsaydı beni kaçırsaydı ya da ne bileyim farklı şeyler yapsaydı?? Allah muhafaza
kızlar maşallah :) yazdıklarınızın hepsini okudum,biz de 4 eylüle parise yer ayırttırdık
ama bak kötü biri değilmiş adamın.
hem yapmamış, hemide senle evlenmiş.
tam isabet herhalde....................
anladım canım . hayırlısı dıyelım o zaman .Cimbom33, düğün tarihi belli değil nişanlı da değiliz henüz...kısmet
kesınlıkle canım .onun da ayrı bi tadı var işte
hayırlı uğurlu olsun şimdiden canımm
evet çok şükür ki Allah beni kötü biri ile karşılaştırmamış.
maskeden kastim bunun gibi seylerdi yahu benim buna benzer iki tane var esim almisti yeni yilda
http://media.vonessenhotels.co.uk/graphics/special_break_images/21/SEP.Christmas_Mask.jpg
maskeden kastim bunun gibi seylerdi yahu benim buna benzer iki tane var esim almisti yeni yilda
http://media.vonessenhotels.co.uk/graphics/special_break_images/21/SEP.Christmas_Mask.jpg
kızlar hepinizi öpüyorum ben cıkıyorum yı geceler hepinize. yarın görüşürüzzzzzzzzzz
Kızlar bende kaçar,bizim banyo su akıtıyormuş usta geldi şimdi ona bakcam cilve düşüncek halde değilim
Sonra görüşürük
cyd yapıokmu dans işini şekerim
valla canım reglim bi bitsin de düşünücez bişeyler. yapmayı çok istiyorum ama yaaiyi de o ambiansa nası soksam kocişi onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?