Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaamm maske nerden çıktı yavv süpermiş bu fikirdeSevdiği ünlü bayan maskesi olabilirmiki acep
![]()
kedi, kaplan falan,
adamlar korkmasın kıssss
Birşey daha buldum hatta bu fıkraydı sanırsam.Eşiniz hangi takımlıysan onun rakibinin renklerinde iç çamaşırı alıp giyinBuda değüşük olabülür:76: Yada hemşire kıyafeti giyin,erkeklerin hemşeri hayali vardır:94::92:
Birşey daha buldum hatta bu fıkraydı sanırsam.Eşiniz hangi takımlıysan onun rakibinin renklerinde iç çamaşırı alıp giyinBuda değüşük olabülür:76: Yada hemşire kıyafeti giyin,erkeklerin hemşeri hayali vardır:94::92:
Rakibi olan takımın renklerinde mi anamm![]()
zaten internette kostümler falan satılıyo öyle yok hemşire kıyafeti, tavşan kız kıyafeti falan falan![]()
İvet canım....Limangoda falan bayağada indirime giriyor öyle şuh şeyler.:103:
gittigidiyorda da var canımsen şimdiden stok yapmaya başla küboş
![]()
Benim hiçbişeyim yokkki daha geceliğim bilem yok![]()
Yok kuzu seksü geceliğim yok:86:
Benim hiçbişeyim yokkki daha geceliğim bilem yok![]()
Benim de yok hiçç,gerçi bi tane almıştım meraktanO da seksi fln değil,gayet şirin:90: Amaaaan nerde kullancam sankiii..
Ben nasıl açıcam benimkiniii:2: çok çekingen ya malum:44: her şey seks ya da cilve değil tabi ki ama bunlar da önemli 4.yıla gircez nerdeyseee
Hiçmi tık yok yaa benimkine azıcık yaklaş hemen yapışıveriyor kurtulana aşk olsun![]()
Yani öyle yapışılcak bi ortamda bulunmuyoruz uzun zamandır,evleninceye kadar da bulunamayız :)
Ve de evlenmemize daha çok var,yani belli değil ne zaman olacağı.Böyle alışırız ve de böyle gider,mutlu bir cinsel hayatımız olmaz diye korkuyorum açıkçası
Anladım hayatım.
Bizde dışarda kafelerde falan buluşuyoruz ama azıcık zamanı değerlendiriyok:90:
Biz de öyleyiz,sevgililerin gidip de yapabileceği başka aktivite yok maalesef..Ahh ahh onunla tatile gitmeyi çok isterdimmmm![]()
Bende
hatta ayarladım ama son anda olmadı geçen yıl![]()
Cilve yazdım gugıl amcaya cilve loy nanayda çıktı![]()