cilveli kk fıstıkları

diğer konuda açık şimdi
ya kızlar yine kapanmasın 2 tane oldu diye
zaten konu açıla kapana bi hal oldu :44:

inşallah kapanmaz canım kapanırsa diğeri kapanır hem orda kimsecikler yokki

oluruz oluruz sekerrr bizde bu azim varkennn:9: hem bak fikir sunuyoruz topikce ablalarimiz uyguluyor bilgilendiriyor daha ne istiyoruz :51::52:

öyle valla bizde kedinin ciğere bakması gibi bakıyoz onların yazdıklarına :60:
yazık bize ya bu topiği bizim evlenmemize yakın yada evlendikten sonra açalımda biizde havamızı atalım kızz :60::60::60:

inşallah kapanmaz canım kapanırsa diğeri kapanır hem orda kimsecikler yokki

öyle valla bizde kedinin ciğere bakması gibi bakıyoz onların yazdıklarına :60:
yazık bize ya bu topiği bizim evlenmemize yakın yada evlendikten sonra açalımda biizde havamızı atalım kızz :60::60::60:

olurrrrrrr yapalimmm kiz hani not ettigimiz cilveleri toplasiriz deneriz bilgi veririz :51: amann eksik kalmayalim birseyden:9:

kafaalari cekelim sekerim yaaa bunlar takilsin biz cilve bulur bulur konusurz :32:

gecenin bu saatinde yapacak baska isimiz yok maaalum:78:

valla hiç uykum yok şimcik evli olaydım dermişim amaaaaaaaan bekarlık sultanlık kız :1: bunlar dertlerine yansınlar evini temizle yemegini yap ütüsünü yap peeehhhh :33:

valla hiç uykum yok şimcik evli olaydım dermişim amaaaaaaaan bekarlık sultanlık kız :1: bunlar dertlerine yansınlar evini temizle yemegini yap ütüsünü yap peeehhhh :33:

öyle deyip kendimizi avutalim madem :9:

evet yaa bekarlik ohh askitolarla gezmeler tozmalar isveler cilveler delirtmek ama yakinlastirmamak :49:

merhaba :61:

sizi okumaktan merhaba dicek fırsat kalmadıki oku oku takip et konu kapanır ara bul derken ancak...
ama bravo kızlar sizze:65: benim içim ölmüş bende bunu anladım :59:
durun bi rglm geçsin beki anlatcak bişiler oluy:61:

bugün 18 haziran yıllar evvel parise ilk gidişimizdi :17: veeee kutluyamıcaz rglm :59:

merhaba :61:

sizi okumaktan merhaba dicek fırsat kalmadıki oku oku takip et konu kapanır ara bul derken ancak...
ama bravo kızlar sizze:65: benim içim ölmüş bende bunu anladım :59:
durun bi rglm geçsin beki anlatcak bişiler oluy:61:

bugün 18 haziran yıllar evvel parise ilk gidişimizdi :17: veeee kutluyamıcaz rglm :59:

kutlarsin caniiiim günler torbaya mi girdii hem bekle yarin tüm cilvelerimizi toparlayacagim burada :81:

Back