cilveli kk fıstıkları

hiç sorma canım ertesi gün oldu istanbula dönücez biz otobüsü kaçırdık benim adam yanlı bakmış saatine :57: tamam dedim yandıkk kesin.:83: annem beni arıyo nerdesin diye.. ee şey anne biz üsküdardayız kızlarla kahvaltı yapıyoruz dedim, halbuki ben ağvada nehirin kenarındayım :52: bi de çanakkaleye gittik sonuçta fotoğraf çekilmedin mi diye sorcaklar dedim benim adama. istanbula gelince internet cafeye gitmiş bu var ya ne kadar çanakkale fotoğrafı varsa çıkarmış manyakk :60::60: annemler bikaç tanesine baktıydı boşa gitti o kadar fotoğraf bi de o zamanın parasıyla 30 tl vermişti onlara o öğrenci yokluğunda :60::60::60:

:60::60::60::60::60::60:

Kandırdımı, sen mi kandırılmak istedin kızzzzz
Yoksa ilk parise ağva da iken mi gittin lennnnnnn.

ilk paris uçuşum evlendikten sonra oldu canım ama yalan değil yani oradayken de birtakım oynaşmalar olmuştu. :17::17::17: ama şöyle birşey de var benimki tamamen cahil cesareti sonuçta o zamanlar sadece flört ediyordum eşimle, 1 yıldır beraberdik henüz güveniyorudm evet ama insanları bilemezsiniz ya kötü biri olsaydı beni kaçırsaydı ya da ne bileyim farklı şeyler yapsaydı?? Allah muhafaza :25::25:

ilk paris uçuşum evlendikten sonra oldu canım ama yalan değil yani oradayken de birtakım oynaşmalar olmuştu. :17::17::17: ama şöyle birşey de var benimki tamamen cahil cesareti sonuçta o zamanlar sadece flört ediyordum eşimle, 1 yıldır beraberdik henüz güveniyorudm evet ama insanları bilemezsiniz ya kötü biri olsaydı beni kaçırsaydı ya da ne bileyim farklı şeyler yapsaydı?? Allah muhafaza :25::25:

ama bak kötü biri değilmiş adamın.
hem yapmamış, hemide senle evlenmiş.
tam isabet herhalde....................

kızlar maşallah :) yazdıklarınızın hepsini okudum,biz de 4 eylüle parise yer ayırttırdık :1: :1: :1: :1:

hayırlı uğurlu olsun şimdiden canımm :66:

ama bak kötü biri değilmiş adamın.
hem yapmamış, hemide senle evlenmiş.
tam isabet herhalde....................

evet çok şükür ki Allah beni kötü biri ile karşılaştırmamış. :16::16::16:

Kızlar bende kaçar,bizim banyo su akıtıyormuş usta geldi şimdi ona bakcam cilve düşüncek halde değilim:(
Sonra görüşürük :16:

canım eve girer girmez başlaman lazım ben öyle planladım üstümde görünce anlıcak zaten arkadaşın verdiği şarkılardan birincisi süper :24:

Back