cilveli kk fıstıkları

canım eve girer girmez başlaman lazım ben öyle planladım üstümde görünce anlıcak zaten arkadaşın verdiği şarkılardan birincisi süper :24:

ben ikincisini de beğendim tatlım :24: eve girer girmez adam aç acına mı parise gitcek kız ay ben hiç kıyamıyom benim herife yaa :60::60:

yenilebilir derken?:9::9:

arkads paylasmıs resmini baya yiye yiye parise gidiyosun :60:

Ceyda bilmediğin yokmuş he bacım eferin sana
hiç duymamıştım o iç çamaşırını yaw millet neler icat etmiş böle yaww

valla öyle bacım bi cahal biz kalmışız he :60:

Bu ne be kimse yok burda,yoksa iş üstündemisin yaaa:84:Kıskandırmayın lenn bekarları:41:
Ayrıca bahsedilen yenilebilir çamaşır buymuş:1:

Eki Görüntüle 211987

evet canım oooooo :32::1:

Ben şimci size bekarken yaptığımız bi kaçamağı anlatayım kızlar toplaşın :52:

Kocişle ben üniv.de tanıştım, neyse efenim mart ayında Çanakkale gezisi düzenlenmişti. Benim herif de tabi aşkım izin al hadi gidek beraber diye tutturdu ya yok diorum annem göndermez falan filan neyse ben şansımı deneyeyim dedim. Akşam evdeyiz, annemin iyi saatini kolluyorum :1: o sırada da amcamın eşi yengem bizdeydi. ben konuyu açtım anne nolur herkes gidiyo lütfen falan filan. bu arada çanakkale gezisi konaklamalıydı. 1 gece kalıp dönücez. Yengem bana arka çıktı saolsun ben izni kopardım. Benimki tabi havalara uçtu derken bana demez mi aşkım gel biz başka yere gidelim napıcaz çanakkalede diye :53::53: ben tabi şok oldum ama biz harbiden başka yere gittik :66: Ağva'ya gittik beraber.. ama var ya ne maceraydı yaa şimdi düşünüyorum da ne cesaret yani :60::60::60:

ayyy süperr bayıldım ağvayı çok görmek istiyorummmm bende çok şanslıymışın adaşım sen :1::60::62::66:

İyi ben de canım ne olsun.. dün akşam regl oldum bugün çok kötü fenayım yaa belim o kadar kötü ağrıyor ki anlatamam :14::14::14: o yüzden bugün iş miş yapamıcam :19:

bu arada 10 dk dolmasına bekliyorum beybi özelden yazıcam sana:34

banada banada özelden yaz kiskandim :43::9:

kkizlar tekrar acmisiz konuyu hayirli olsun uzun olsun ne diyim :92:

Kızlar merhaba:3:
İlk topik kapanmadan önce okumuştum ve notlar almıştım.2 haftada 1 uygulayacağım yazdıklarımı.Aslında bunlara hiç gerek kalmıyo ama renk katıyo böyle şeyler:34:Dün vücudun gözükmeyen bi yerine dövme yapıp ve karanlıkta eşimin eline feneri verdim ve onu bulmasını istedim.Onu uyguladım ve geliyor bekleyin parise 1.sınıf bi uçuş yaptım:69:Tavsiyeler için teşekkürler kızlar:42:

bak imrendik simdi arkadasm :68:

Kararlıyız bu topiği kapattırmıcaz:1: Her gün yeni bir cilve topiğii:90:
Taaa en başından beri takip ediyorum,evli değilim uygulayamıyorum hiçbirini:77:
Bari dedim telefondan birazcık şey ediyim,ama benimki benden beter:19: Utanırım ben dedi ve konuyu kapattırdı..İlerde de utanırsın kardeş kardeş yaşarız o zaman dedim,yok o zaman farklı olurmuş.Çok şaşırdım,ben mi abartıyorum o mu fazla çekingen bilemedim:28:
kiz bende tam tersiydi ilk baslarada askim itinaylaa devam etti suan beni durduramiyor e:69:

seeen sen seeeen

bak ne diyorum ben yarin ofiste bos olucam sanirim ben su eski topiclerimizdeki cilveleri suraya listeleyeyim bir arkadas paylasmisti numarayla devam ederizzz ne dirsinn:62:

o arkadas benim cicim :61: hemen dalarım balıklama :1:
devam ediyoduk zaten kız 30a ulaştı sanırsam
bunların hepsini çeyizimin baş tacı yapıcam :61::60::60:

2 kişi birbirinden habersiz açmış aynı konuyu ama burda toplandık
geçmişten bahsediyosan 2 konu kapatıldı bu 3. diğeri 4. :60::60:
amma cilve meraklısıymışız beee:60::60:

:1: :1: ben bizi hem cilveli fistiklar hemde tüm erkeklerin hayalindeki kadinlar ilan ediyorum bu kadar cilveye kalp dayanmaz:9:

Back