bu saatte parise uçmuş olamazlar herhalde dimiii :)))
olabilir mi ......................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu saatte parise uçmuş olamazlar herhalde dimiii :)))
aboooow bu sabah oldu kız ne diosun:18:kızlar bişey soracağım bu konu hakkında hiç bir bilgim yok sadece geçen gün biri söyledi bana bende merak ettim hiçte araştırmadım belki bilenleriniz vardır
cuma günleri ilişkiye girmemekmi gerekiyormuş:26:Allah korusun cuma günü girilen ilişkide bebek sakatmı oluyormuş:26:
evet dunku sonucları aktarıyorum
dun guzel seyler oldu ivit ama odun kocam çilekleri oturup sadece yedı
olabilir mi ......................
aboooow bu sabah oldu kız ne diosun:18:
yokmuş öle bişi canım ya hurafe işte
lagrima arkadaşımız bilgi paylaştı ondan okuyabilirsin
cuma günü olması hayırlıymış
hımmmmadam işe gitti uçuşu erkene almıştık biz
ben cilveden falan hiç anlamam valla odun gibiyim yazdıklarınız iyi oldu okuyumda bari uygulayım bende
19 üye var sadece okuyor yaa :84:sizde katılın kızlar yazın bişeylerr
lagrima canım çok sağol verdiğin bilgiler için
of of onceden cigara tutturen bir simili vardi nirde nan o simdik tam benlikti yaniben okuyorum simdilik sizi sekerler cok yazmak isterdim ama yazamam.ben hamileyim Rabbime sukurler olsun.9 ay yasak bize lohusalikta var tabi onun ucun yazamiyorum.he icim gitmiyormu gidiiiiiiisimdi yazsam zaten tavan yapmis hormonlarim iyice tavan yapcek.hersey bebegim icin susmaliyim galiba.
ama bir tane tuyoda benden olsun mu?mutfak anam mutfak mine eteginizi giyin ustunuzdekide dekolteli birsey olsun mutfak onlugunuz azcuk suslu,puslu olsun.ayaginiza topuklulari gecirin, tezgahin basina gecin kopurte,kopurte bulasik yikamaya baslayin.sonra bir mazeret uydurup esinizi cagirin mutfaga esinize arkaniz donuk olsun kesinlikle yuzune bakmayin he tek ayaginizlada diger bacaginizi oksayiniz bir zahmet cekici bir sekilde
esiniz o goruntuyu gorunce bakalim neler olcek o mutfakta kopukler havada ucusurmu,ucusmazmi
of of onceden cigara tutturen bir simili vardi nirde nan o simdik tam benlikti yaniben okuyorum simdilik sizi sekerler cok yazmak isterdim ama yazamam.ben hamileyim Rabbime sukurler olsun.9 ay yasak bize lohusalikta var tabi onun ucun yazamiyorum.he icim gitmiyormu gidiiiiiiisimdi yazsam zaten tavan yapmis hormonlarim iyice tavan yapcek.hersey bebegim icin susmaliyim galiba.
ama bir tane tuyoda benden olsun mu?mutfak anam mutfak mine eteginizi giyin ustunuzdekide dekolteli birsey olsun mutfak onlugunuz azcuk suslu,puslu olsun.ayaginiza topuklulari gecirin, tezgahin basina gecin kopurte,kopurte bulasik yikamaya baslayin.sonra bir mazeret uydurup esinizi cagirin mutfaga esinize arkaniz donuk olsun kesinlikle yuzune bakmayin he tek ayaginizlada diger bacaginizi oksayiniz bir zahmet cekici bir sekilde
esiniz o goruntuyu gorunce bakalim neler olcek o mutfakta kopukler havada ucusurmu,ucusmazmi
ben cilveden falan hiç anlamam valla odun gibiyim yazdıklarınız iyi oldu okuyumda bari uygulayım bende
Koku sür şekerim saçını da aç savur şöyle tamamdır çok hoşuna gidecektir
Princess of rain şahanesin tatlım süpermiş söylediklerin
Bebeğinde sağlıkla doğsun inş.
kızlar yenilebilir iç çamaşırları varmış biliyomuydunuz
timotem kactı kızlar..parise kadar mı gitti acaba...