cilveli kk fıstıkları

kızlar bişey soracağım bu konu hakkında hiç bir bilgim yok sadece geçen gün biri söyledi bana bende merak ettim hiçte araştırmadım belki bilenleriniz vardır
cuma günleri ilişkiye girmemekmi gerekiyormuş:26:Allah korusun cuma günü girilen ilişkide bebek sakatmı oluyormuş:26:
aboooow bu sabah oldu kız ne diosun:18:
evet dunku sonucları aktarıyorum
dun guzel seyler oldu ivit ama odun kocam çilekleri oturup sadece yedı

canım öle durumlarda hemen vurcaksın suratına al işte seninle fantezi işine kalkışırsak böyle olur diye :20: benimde öle var bikaçtane fantazizedeliğim:37:

19 üye var sadece okuyor yaa :84:sizde katılın kızlar yazın bişeylerr

of of onceden cigara tutturen bir simili vardi nirde nan o simdik tam benlikti yani:59:ben okuyorum simdilik sizi sekerler cok yazmak isterdim ama yazamam.:50:ben hamileyim Rabbime sukurler olsun.9 ay yasak bize lohusalikta var tabi onun ucun yazamiyorum.he icim gitmiyormu gidiiiiiii:52:simdi yazsam zaten tavan yapmis hormonlarim iyice tavan yapcek.:23:hersey bebegim icin susmaliyim galiba.:59:

ama bir tane tuyoda benden olsun mu?:34:mutfak anam mutfak:27: mine eteginizi giyin ustunuzdekide dekolteli birsey olsun mutfak onlugunuz azcuk suslu,puslu olsun.ayaginiza topuklulari gecirin, tezgahin basina gecin kopurte,kopurte bulasik yikamaya baslayin.sonra bir mazeret uydurup esinizi cagirin mutfaga :34:esinize arkaniz donuk olsun kesinlikle yuzune bakmayin he tek ayaginizlada diger bacaginizi oksayiniz bir zahmet cekici bir sekilde:23:

esiniz o goruntuyu gorunce bakalim neler olcek o mutfakta kopukler havada ucusurmu,ucusmazmi :23:

ay ben bi kere sahilde masaların üstüne çıkıp oynamıştım karanlık tabi kimse yok ablam ben eniştem ve benimkiiiii..
benimkide çıktı karşıma geçti oynuyo ama benim kadar marifetli değil tabi oryantel değil oyun havası oynamıştım çok komikti yaa :60::60::60:
benimki bayılmış ama oynamama hep söyler durur :60::60:

of of onceden cigara tutturen bir simili vardi nirde nan o simdik tam benlikti yani:59:ben okuyorum simdilik sizi sekerler cok yazmak isterdim ama yazamam.:50:ben hamileyim Rabbime sukurler olsun.9 ay yasak bize lohusalikta var tabi onun ucun yazamiyorum.he icim gitmiyormu gidiiiiiii:52:simdi yazsam zaten tavan yapmis hormonlarim iyice tavan yapcek.:23:hersey bebegim icin susmaliyim galiba.:59:

ama bir tane tuyoda benden olsun mu?:34:mutfak anam mutfak:27: mine eteginizi giyin ustunuzdekide dekolteli birsey olsun mutfak onlugunuz azcuk suslu,puslu olsun.ayaginiza topuklulari gecirin, tezgahin basina gecin kopurte,kopurte bulasik yikamaya baslayin.sonra bir mazeret uydurup esinizi cagirin mutfaga :34:esinize arkaniz donuk olsun kesinlikle yuzune bakmayin he tek ayaginizlada diger bacaginizi oksayiniz bir zahmet cekici bir sekilde:23:

esiniz o goruntuyu gorunce bakalim neler olcek o mutfakta kopukler havada ucusurmu,ucusmazmi :23:

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hayırdır canım neden 9 ay yasak ki :26:

bu arada verdiğin tüyo süpermiş ya ilginç geldi.. hemi de köpüklü :23: :60::60:

ben cilveden falan hiç anlamam valla odun gibiyim yazdıklarınız iyi oldu okuyumda bari uygulayım bende :34:

Koku sür şekerim saçını da aç savur şöyle tamamdır çok hoşuna gidecektir:34::23:
Princess of rain şahanesin tatlım süpermiş söylediklerin:9::10:
Bebeğinde sağlıkla doğsun inş.:16:

canim ilk gebeligim dusukle sonuclandi.bu 2.gebeligim bu sefer herseyi ince eleyip sIk dokuyoruz doktorumuzun yasagi,bebek icin herseyimiz feda olsun tek dusuncemiz su anda bebegimiz ama parise gitmedende olmuyormus be gulum. okadar hareketli gece hayatimizdan sonra bu duruma alismak zor oldu ama olsun sag,saglim kuzumu koynuma alayim sonra sevgiliyle bize her yol paris:21:

Kızlar sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum imrendim size...Benim yeni doğum oldu oğlum 2,5 aylık daha yani hiç bişey olmuyor kocacığımı ihmal ediyorum anlayacağınız.Acaba sizin çocuk yok mu yoksa ilerde bende de durum düzelir mi? Yani cilve yapabilecek miyim bundan sonra.Tecrübeliler varsa bilgilendirsin...

Back