cilveli kk fıstıkları

fıstıklar size bişey soracam
biz bayanlar olarak hergün paris istermiyiz
yaw genelde bayanlar isteksiz oluyo da
maaşallahh bizim topiğin bayanları erkeklerden daha istekliii
özel bişey mi yiyosunuzzz siz

Canım bence kadınlar için önemli olan bu işin temelinde sevgi ve aşk olması. Eğer kadın mutlu ediliyorsa, bir o kadar fazla mutlu etmek içinden gelir erkeğini. Zaten cilveyi kendimiz için yapmıyoruz hoş eşlerimizi mutlu etmek için üretiyoruz tüm bu fikirleri, onalr mutlu olurken, biz de olalım diye tabii aynı zamanda. Hergün paris ister miyiz, valla istediğimiz de olur 1 hafta istemediğimiz de. :31:

Bende evli değilim.Ama ciddi giden bir ilişkim var ve sevgilim cilveli olmamı çok istiyor evlenince de ama ben de o potansiyel yokk:66::66:

kızlar bu şokoo olayına yenı bir boyuuut :23: şoko krem şanti bal çilek marmelatı hepsini bir tepsiye koyup erkeğin yanına geliyoruz tüm ışıklar kapalı bir iki mumda yakılmış olucak üzerinizde tek bir parça elbse olabilir örneğin plaja giderken giydiğimiz tarzda bi hamlede önü falan açılcak yanı bir kuşakla kapanıcak sadece .. sonraaa diyoruz aşkımm hangisinin tadına bakmak istersin tenimle uyumuna bayılıcaksın... :17: denenmiştir onaylanmıştır :21:

Alışmakla ilgili değil sevgilime çok yakınım utanmamda.Fakat o istese mesela bişe dese ben kızarım.O da üzülür garibim :52::52:

kızlar bu şokoo olayına yenı bir boyuuut :23: şoko krem şanti bal çilek marmelatı hepsini bir tepsiye koyup erkeğin yanına geliyoruz tüm ışıklar kapalı bir iki mumda yakılmış olucak üzerinizde tek bir parça elbse olabilir örneğin plaja giderken giydiğimiz tarzda bi hamlede önü falan açılcak yanı bir kuşakla kapanıcak sadece .. sonraaa diyoruz aşkımm hangisinin tadına bakmak istersin tenimle uyumuna bayılıcaksın... :17: denenmiştir onaylanmıştır :21:

tuttum gerçekten orjinal bence :):77:

:52::52::52::52::52:

he bacım benimki de :6: gerçi ondan ben de etkileniyorum zaten :60::60:

evet canım bu bir gerçek. ya fox tv'de aşkın peşinde diye bir dizi var daha önceki seneelrde star'da yayınlanıyodu. oradaki Fas'lı hatunlar mesela hep kocişlerine oryantal yapıyolardı adamlar da ağzı açık izliyorlar.:86: kadınların kıyafetleri, makyajlar falan o biçimm :23::23::23:

evet canım ama oynamayı da bilmek lazım sen biliyomusun canım oryanetl oynamayı
hiç denedinmi eşin beğendi mi

aboowww :52::52::52: bu çek feci bişeymiş kızzz biz de deneyek :23::23:
evet canım ama oynamayı da bilmek lazım sen biliyomusun canım oryanetl oynamayı
hiç denedinmi eşin beğendi mi

ben normalde kendim ya da arkadaşlar arsında oynarım hatta bayılırım ama kocişin karşısında oynayamıyorum yaa :17::17::17:

aboowww :52::52::52: bu çek feci bişeymiş kızzz biz de deneyek :23::23:

ben normalde kendim ya da arkadaşlar arsında oynarım hatta bayılırım ama kocişin karşısında oynayamıyorum yaa :17::17::17:

aaa niye oynayamıyosun yaa ben seni bayağa cilveli görüyorum cnm hep öle hissediyrm senin için ay oyna bence

bende gözünü bana dikmiş birinin
karşısında oynayamam
normalde düğünlerde kayışı koparırırm ama
sevgilim karşısında hiç oynayamadım mesela istesem bile

Back