cilveli kk fıstıkları

Birşey daha geldi aklıma 4 -5 yıl önce blue diye yabancı müzik grubu vardı,onun üyelerinden biri kız arkadaşıyla tren garının tuvaletinde öpüşmüş ve unutamadığını söylemişti:1:Yani bu tarz kaçamaklarıda seviyor sapıklar:24:

duştan çıkınca bilerek önünden geçip havlunu düşürmek mesela....ıslak ıslakk.....denemeye değer demii...eee sonra parisss...

fıstıklar size bişey soracam
biz bayanlar olarak hergün paris istermiyiz
yaw genelde bayanlar isteksiz oluyo da
maaşallahh bizim topiğin bayanları erkeklerden daha istekliii
özel bişey mi yiyosunuzzz siz

fıstıklar size bişey soracam
biz bayanlar olarak hergün paris istermiyiz
yaw genelde bayanlar isteksiz oluyo da
maaşallahh bizim topiğin bayanları erkeklerden daha istekliii
özel bişey mi yiyosunuzzz siz

Yok kız burdakilerin hep dilinde.Mesela ben bekarım zaten ama anca çenede yaparım ederim bilmem ne diyorum.Erkek arkadaşımın yanında utangaçlıktan yaklaşamıyom bilee:30::60:

Ceyda film diyince aklıma geldi.40 gün 40 gece diye bir film vardı adama o işi yapmak yasak ve kız arkadaşının üstüne gül yaprağı koyarak sevişir gibi yapıyordu kızın çok hoşuna gidiyordu:60:
Bugün çok çikolata yedim ben hee mutluluktan ölecem:1::37:

o filmi bulmam lazım :52:
off polis dedin de biz polislere rezil olduk be arabada koklaşırken polisler bastıydı bizi:78::78: arabanın içine fener tuttular gıcıklar kendimi nasu kötü hissettiydim ama:17:

hee kı onu da anlattıydın sahi :60::60:
4,5 ay sonra evlenicez ins mayis ayinda da tr'ye gelicez birlikte uçakla.. bosuna gitmesin uçakda bi cilve yapsak mi ne ay basilirsak rezil oluruz :1: :1:

bence bu fırsatı kaçırmayın :23::23:
uçak mutfağı süperr...

uçak mutfağı mı :37:
Birşey daha geldi aklıma 4 -5 yıl önce blue diye yabancı müzik grubu vardı,onun üyelerinden biri kız arkadaşıyla tren garının tuvaletinde öpüşmüş ve unutamadığını söylemişti:1:Yani bu tarz kaçamaklarıda seviyor sapıklar:24:

sadece öpüşmüş mü anamm bi de parise gitse kimbilir nolcaktı :60::60:
benimde aklımda asansörü durdurmak var :)

benim de aklımda var ama kapısı açılır neyim valla çok pis tırsarım :18::18:
asansör deme bana....patronuna yaklanmıştık bi keresinde...asansörün kapısı açıldı biz şokta...aman tanrımm...
al işte :60::60:
Bir kadın bir erkek dizin,n bir sahnesinde vardı o:1:
O dizidende çok malzeme çıkar kızlar,ordaki karı tam erkeklerin istediği kuduruk kadınlardandır.:49:

he kı demet evgar da az diil hee :23::23: onların asansörlü sahneyi izlemiştim ben :60:

Yok kız burdakilerin hep dilinde.Mesela ben bekarım zaten ama anca çenede yaparım ederim bilmem ne diyorum.Erkek arkadaşımın yanında utangaçlıktan yaklaşamıyom bilee:30::60:

arada bi isteksizlikler olur tabi ama.istemeden olmazzz.....pariss tadılmadan durulmazz....

Back