cilveli kk fıstıkları

Bir erkekten cilve tabiri; (alıntı)

nazlanma, kırıtma durumu...

verecektir ama biraz oyun istiyodur, kimi zaman güzel bile olur cilve...

cilve yapmayan kadın zaten, kaplumbağanın yumurtayı döllemesi gibi bi his yaşatacaktır.
:52::52::52:

Son düzenleme:
söylendiği zaman ay iğrenç falan diyenler oluyor ama bence de güzel yani

Evet çok harika değil mi.dondurma külahı da uzun olunca daha bi başka oluyor...

cilve yapmayan kadın zaten, kaplumbağanın yumurtayı döllemesi gibi bi his yaşatacaktır.

anammm :52::52::52: alın size cilveli olmak için bir neden daha :60:

nasıl oluyomuş o kız merak ettim şekerden falan mı yapıolarmış :51:

nasıl bıseymıs ya merak ettım nerdeymıs bugune kadar:9::26:

kopyalıyorum varmış hakkatten :1:

Yenilebilir, çeşitli aromalarla tatlandırılmış bayan/erkek iç çamaşırları, sütyenler, çikolatadan yapılmış meme ucu kılıfları, şekerden g-stringler....

haha aynı yerde takılıyomuşuz bende okudum bunu :1::1:

ohh evliler parisede gidiyo dondurmasınıda yiyip geliyo biz bakıyoz böle:16: çok faydalı taktikler öğreniyorum hepinizi tebrik ediyorum:65: bekar olduğum için bişi yapamıyoz bizz ama mesela kavga filan ederiz barıştıktan sonra benimkinin hareketler filan değişir :66: tutku oranı artıyo:9::9: evlenincede zırt bişiden kavga çıkartıp barışınca daha tatlı olcak gibime geliyo:74:

ohh evliler parisede gidiyo dondurmasınıda yiyip geliyo biz bakıyoz böle:16: çok faydalı taktikler öğreniyorum hepinizi tebrik ediyorum:65: bekar olduğum için bişi yapamıyoz bizz ama mesela kavga filan ederiz barıştıktan sonra benimkinin hareketler filan değişir :66: tutku oranı artıyo:9::9: evlenincede zırt bişiden kavga çıkartıp barışınca daha tatlı olcak gibime geliyo:74:[/QUO

Evet evliliğin her şeyi güzeldir...

hepsini tek tek not
almak lazım valla yawww
hepsi birbirinden güzel öneriler

Back