cilveli kk fıstıkları

Birşey daha geldi aklıma 4 -5 yıl önce blue diye yabancı müzik grubu vardı,onun üyelerinden biri kız arkadaşıyla tren garının tuvaletinde öpüşmüş ve unutamadığını söylemiştiYani bu tarz kaçamaklarıda seviyor sapıklar

duştan çıkınca bilerek önünden geçip havlunu düşürmek mesela....ıslak ıslakk.....denemeye değer demii...eee sonra parisss...

fıstıklar size bişey soracam
biz bayanlar olarak hergün paris istermiyiz
yaw genelde bayanlar isteksiz oluyo da
maaşallahh bizim topiğin bayanları erkeklerden daha istekliii
özel bişey mi yiyosunuzzz siz

Yok kız burdakilerin hep dilinde.Mesela ben bekarım zaten ama anca çenede yaparım ederim bilmem ne diyorum.Erkek arkadaşımın yanında utangaçlıktan yaklaşamıyom bilee

o filmi bulmam lazım
off polis dedin de biz polislere rezil olduk be arabada koklaşırken polisler bastıydı bizi:78::78: arabanın içine fener tuttular gıcıklar kendimi nasu kötü hissettiydim ama

hee kı onu da anlattıydın sahi
4,5 ay sonra evlenicez ins mayis ayinda da tr'ye gelicez birlikte uçakla.. bosuna gitmesin uçakda bi cilve yapsak mi ne ay basilirsak rezil oluruz

bence bu fırsatı kaçırmayın

Yok kız burdakilerin hep dilinde.Mesela ben bekarım zaten ama anca çenede yaparım ederim bilmem ne diyorum.Erkek arkadaşımın yanında utangaçlıktan yaklaşamıyom bilee

arada bi isteksizlikler olur tabi ama.istemeden olmazzz.....pariss tadılmadan durulmazz....

demi topiğin adından belli canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…