değişti devam
waaaawwwwwww
buda etkiliymişşş
:)
daha durunn yeni başladıkk hadi bakalımm çıksınn yeni fikirlerrrr.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değişti devam
waaaawwwwwww
buda etkiliymişşş
:)
Bizim parise ilk uçuş 2013 biletimi şimdiden ayırttım .![]()
Kızlar bir de erkekler boyunlarına dokunulmasından, öpülmesinden falan hoşlanıyorlarmış. Mesela akşam tv izliyorsunuz diyelim yan yana otururken yavaşça boynuna dokunursanız falan o da etkiliyor![]()
aynen canım gözü alıştırmamak lazım...
gizli olan gizemli ve çekicidir...
ya kızlar bu bi cilvemidir bilmem de gece ışık yakmadan tüm odayı mumlarla aydınlatmak nasıl bi his uyandırır acaba kocalarda sevgilirde hiç denemedim ben
O değilde erkek gömleği daha çok etkiliyormuş![]()
benimki bide kulak memesinden çok etkileniyo![]()
evet bi defa mum ışığı denedikya kızlar bu bi cilvemidir bilmem de gece ışık yakmadan tüm odayı mumlarla aydınlatmak nasıl bi his uyandırır acaba kocalarda sevgilirde hiç denemedim ben
evet evet buda etkiliKızlar bir de erkekler boyunlarına dokunulmasından, öpülmesinden falan hoşlanıyorlarmış. Mesela akşam tv izliyorsunuz diyelim yan yana otururken yavaşça boynuna dokunursanız falan o da etkiliyor![]()
çıkıyo çıkıyodaha durunn yeni başladıkk hadi bakalımm çıksınn yeni fikirlerrrr.....
bu kavanoz olayı nedir ne gibi seyler yazabilrz acep![]()
kızlar ben bekarım ama bunubiyerde izlemiştim ve çok da duyuyorum...adamı yatağa oturtucaksınız eller bağlı yada serbest orası size kalmış...sonra oryantel kıyafeti varsa çok ii olur yada çok çok seksi bi kıyafet ama netten oryantel kıyafeti sipariş eden bile var....güzelce süslen,p püslenip en seksi konkunuzu sıkıp saçlarıda hafif ılatıp çok seksi bi şekilde oryanetllik yapıcaksınız müzikte çok güzel olmalı erkekler buna bayılırmış
bence etkiler canım.. bir de kadın vücudu mum ışığında daha kusursuz görünüyormuş![]()
ozaman hemen denemem lazım ama mazallah biyerleri tutuşturmasak cilve yapçaz die yakmayalım ortalığı bide![]()
Şöyle açmaya çalışayım konuyu kızlar;
yine saçmalamam inşallah:
Benim amacım paris ise; herifim koltukta otururken,
dar ve askılı (içi boş olmalı ama) giyip hemen yere önüne oturuyorum.
ve hadi aşkitom omuzlarım ağırıyor biraz masaj yaparmısın
diye çilvelek yapıyom.
o yukarıdan aşağıya bakarken, eğer istekli isede
amacıma ulaşıyorum.
off ne zor be anlatmak bunları.............
bende buna benzer şöyle yapıyorum dediğin gibi giyinip tv nin önüne yüzüstü uzanıyorum ayaklarımıda sallayarak tv izliyorum oda arkamdaki koltukta oluyo hep 5 dk falan sona bakıyorum yCilılan gibi sokuluyo yanımabende amacıma ulaşıyorum tabisi:98:
![]()
bende buna benzer şöyle yapıyorum dediğin gibi giyinip tv nin önüne yüzüstü uzanıyorum ayaklarımıda sallayarak tv izliyorum oda arkamdaki koltukta oluyo hep 5 dk falan sona bakıyorum yılan gibi sokuluyo yanımabende amacıma ulaşıyorum tabisi:98:
![]()
kavanozmuuuuuuuuuuuuu
bu kavanoz olayı nedir ne gibi seyler yazabilrz acep![]()
bence etkiler canım.. bir de kadın vücudu mum ışığında daha kusursuz görünüyormuş![]()
ozaman hemen denemem lazım ama mazallah biyerleri tutuşturmasak cilve yapçaz die yakmayalım ortalığı bide![]()
o zaman mumları kendimizden uzak yerlere koymamız gerek. Ben sandra bullock'un bi filminde izlemiştim.. evin salonunda halı yok, küçük mumları (tealight deniyo onlara galiba) daire şeklinde dizmiş o mumların ortasında gidiyolardı parise.. biz yapsa saç baş tutuşur vallaama bak aklıma ne geldi biz de öle yapsak bi yandan paris bi yandan da dairenin dışına çıkmıcaz ya da işte mumlara yaklaşmadan parise gitmeye çalışsak o da heyecan katar mı acaba
![]()
![]()
Cilveli kızlar ben diyorum ki:
"Amaca giden her yol mübahtır"
"Amaç pari ise gerisi teferruattır"
ne dedim ama yaaa....
tabisi kız bide yabancı değilki helalimiza yapıyokCilveli kızlar ben diyorum ki:
"Amaca giden her yol mübahtır"
"Amaç pari ise gerisi teferruattır"
ne dedim ama yaaa....
yılan gibi mi kız kedi gibi de bari ıyyy hazetmiyorum şu hayvandan ya allahın gücüne gitmesin :18::18::18:
evet, içine yazıp atıyolarmıs artık kocan hangisini seçerse onu mu yapıolar acaba anlatan biri olursa makbule geçicek de yok sanrm![]()
![]()