cilveli kk fıstıkları

Bizim parise ilk uçuş 2013 biletimi şimdiden ayırttım . :10::10:

bendesin canım bende biletimi 2012 ye ayrıdım
burdaki evli bacılar vah vah diyodur şimdi bize ama napalım işte fukara tesetllisi
baksana herkaşma parsite bunlar ya ohh kebabp
eminim bizim yerimizde olmak hiç istemezlerdi:1::1::1:

Şöyle açmaya çalışayım konuyu kızlar;
yine saçmalamam inşallah:
Benim amacım paris ise; herifim koltukta otururken,
dar ve askılı (içi boş olmalı ama) giyip hemen yere önüne oturuyorum.
ve hadi aşkitom omuzlarım ağırıyor biraz masaj yaparmısın
diye çilvelek yapıyom.
o yukarıdan aşağıya bakarken, eğer istekli isede
amacıma ulaşıyorum.
off ne zor be anlatmak bunları.............

Kızlar bir de erkekler boyunlarına dokunulmasından, öpülmesinden falan hoşlanıyorlarmış. Mesela akşam tv izliyorsunuz diyelim yan yana otururken yavaşça boynuna dokunursanız falan o da etkiliyor :52::52:

benimki bide kulak memesinden çok etkileniyo :17:

aynen canım gözü alıştırmamak lazım...

gizli olan gizemli ve çekicidir...

:32:
ya kızlar bu bi cilvemidir bilmem de gece ışık yakmadan tüm odayı mumlarla aydınlatmak nasıl bi his uyandırır acaba kocalarda sevgilirde hiç denemedim ben

bence etkiler canım.. bir de kadın vücudu mum ışığında daha kusursuz görünüyormuş :34:
O değilde erkek gömleği daha çok etkiliyormuş:51:

kesinlikle katılıyorum :82:

kızlar ben bekarım ama bunubiyerde izlemiştim ve çok da duyuyorum...adamı yatağa oturtucaksınız eller bağlı yada serbest orası size kalmış...sonra oryantel kıyafeti varsa çok ii olur yada çok çok seksi bi kıyafet ama netten oryantel kıyafeti sipariş eden bile var....güzelce süslen,p püslenip en seksi konkunuzu sıkıp saçlarıda hafif ılatıp çok seksi bi şekilde oryanetllik yapıcaksınız müzikte çok güzel olmalı erkekler buna bayılırmış

ya kızlar bu bi cilvemidir bilmem de gece ışık yakmadan tüm odayı mumlarla aydınlatmak nasıl bi his uyandırır acaba kocalarda sevgilirde hiç denemedim ben
evet bi defa mum ışığı denedik
kocişin hoşuna da gitti benimde baktım akşam avm de mum arıyodu:64::64::64:
Kızlar bir de erkekler boyunlarına dokunulmasından, öpülmesinden falan hoşlanıyorlarmış. Mesela akşam tv izliyorsunuz diyelim yan yana otururken yavaşça boynuna dokunursanız falan o da etkiliyor :52::52:
evet evet buda etkili
daha durunn yeni başladıkk hadi bakalımm çıksınn yeni fikirlerrrr.....
çıkıyo çıkıyo

hımmmmmmmmm evet

he bacım benimki de :6: gerçi ondan ben de etkileniyorum zaten :60::60:

kızlar ben bekarım ama bunubiyerde izlemiştim ve çok da duyuyorum...adamı yatağa oturtucaksınız eller bağlı yada serbest orası size kalmış...sonra oryantel kıyafeti varsa çok ii olur yada çok çok seksi bi kıyafet ama netten oryantel kıyafeti sipariş eden bile var....güzelce süslen,p püslenip en seksi konkunuzu sıkıp saçlarıda hafif ılatıp çok seksi bi şekilde oryanetllik yapıcaksınız müzikte çok güzel olmalı erkekler buna bayılırmış

evet canım bu bir gerçek. ya fox tv'de aşkın peşinde diye bir dizi var daha önceki seneelrde star'da yayınlanıyodu. oradaki Fas'lı hatunlar mesela hep kocişlerine oryantal yapıyolardı adamlar da ağzı açık izliyorlar.:86: kadınların kıyafetleri, makyajlar falan o biçimm :23::23::23:

Şöyle açmaya çalışayım konuyu kızlar;
yine saçmalamam inşallah:
Benim amacım paris ise; herifim koltukta otururken,
dar ve askılı (içi boş olmalı ama) giyip hemen yere önüne oturuyorum.
ve hadi aşkitom omuzlarım ağırıyor biraz masaj yaparmısın
diye çilvelek yapıyom.
o yukarıdan aşağıya bakarken, eğer istekli isede
amacıma ulaşıyorum.
off ne zor be anlatmak bunları.............

bende buna benzer şöyle yapıyorum dediğin gibi giyinip tv nin önüne yüzüstü uzanıyorum ayaklarımıda sallayarak tv izliyorum oda arkamdaki koltukta oluyo hep 5 dk falan sona bakıyorum yılan gibi sokuluyo yanıma:1:bende amacıma ulaşıyorum tabisi:98::65::65:

bende buna benzer şöyle yapıyorum dediğin gibi giyinip tv nin önüne yüzüstü uzanıyorum ayaklarımıda sallayarak tv izliyorum oda arkamdaki koltukta oluyo hep 5 dk falan sona bakıyorum yCilılan gibi sokuluyo yanıma:1:bende amacıma ulaşıyorum tabisi:98::65::65:

Cilveli kızlar ben diyorum ki:
"Amaca giden her yol mübahtır"
"Amaç pari ise gerisi teferruattır"

ne dedim ama yaaa....

bende buna benzer şöyle yapıyorum dediğin gibi giyinip tv nin önüne yüzüstü uzanıyorum ayaklarımıda sallayarak tv izliyorum oda arkamdaki koltukta oluyo hep 5 dk falan sona bakıyorum yılan gibi sokuluyo yanıma:1:bende amacıma ulaşıyorum tabisi:98::65::65:

yılan gibi mi kız kedi gibi de bari ıyyy hazetmiyorum şu hayvandan ya allahın gücüne gitmesin :18::18::18:

bu kavanoz olayı nedir ne gibi seyler yazabilrz acep :21:

o biraz da senin hayalgücüne ve yapabileceklerine kalmış canım.. örneğin uççak tuvaletinde parise gitmek vs gibi şeyler var ama bunu yapabilecek olanağın yoksa hiç yazma tabii :1: ne bileyim işte mutfakta, masada vs vs fazla açık da yazamıyorum anla :60::60:
bence etkiler canım.. bir de kadın vücudu mum ışığında daha kusursuz görünüyormuş :34:
ozaman hemen denemem lazım ama mazallah biyerleri tutuşturmasak cilve yapçaz die yakmayalım ortalığı bide:60::60:

:52::52::52:

o zaman mumları kendimizden uzak yerlere koymamız gerek. Ben sandra bullock'un bi filminde izlemiştim.. evin salonunda halı yok, küçük mumları (tealight deniyo onlara galiba) daire şeklinde dizmiş o mumların ortasında gidiyolardı parise.. biz yapsa saç baş tutuşur valla :60::60::60: ama bak aklıma ne geldi biz de öle yapsak bi yandan paris bi yandan da dairenin dışına çıkmıcaz ya da işte mumlara yaklaşmadan parise gitmeye çalışsak o da heyecan katar mı acaba :52::52: :51:

Cilveli kızlar ben diyorum ki:
"Amaca giden her yol mübahtır"
"Amaç pari ise gerisi teferruattır"

ne dedim ama yaaa....
tabisi kız bide yabancı değilki helalimiza yapıyok:1:
yılan gibi mi kız kedi gibi de bari ıyyy hazetmiyorum şu hayvandan ya allahın gücüne gitmesin :18::18::18:

kız ne bilem yılan sinsi sinsi gelir ya onun için:1:
kedi olsun hani genelde ben kedi olurum ama boynuna sokulurum sırnaşırım:1:

evet, içine yazıp atıyolarmıs artık kocan hangisini seçerse onu mu yapıolar acaba anlatan biri olursa makbule geçicek de yok sanrm :1: :1:

Dünde topshopta satılan zardan bahsetmişlerdi.Atıyormuşsun mesela uçaktaki tuvalette yapılan fantezi yazıyormuş hey allahım yaa:60:

Back