cilveli kk fıstıkları

Konuyu değiştiriyorum kızlar :1:

O zaman benim uyguladığım cilvelerden birini daha ekleyyeim; bence eşinize masaj yaptırmak da etkileyici bir cilve yöntemi. Ben birkaç kez masaj yapmasını istemiştim kocişten sonra tabi soluğu pariste aldıydık :60: sonra ben bu yöntemi geliştirdim tabi. O an üzerinizde olan kıyafetiniziz içinde çamaşır olmasın çünkü eşiniz sırtınıza falan masaj yaaprken sutyeninizin olmadığını anlayınca direkt paris :10::10::10::10:

ay inanmıyorumm sana...dün akşamm aynı taktiği uyguladımmm....

O zaman benim uyguladığım cilvelerden birini daha ekleyyeim; bence eşinize masaj yaptırmak da etkileyici bir cilve yöntemi. Ben birkaç kez masaj yapmasını istemiştim kocişten sonra tabi soluğu pariste aldıydık :60: sonra ben bu yöntemi geliştirdim tabi. O an üzerinizde olan kıyafetiniziz içinde çamaşır olmasın çünkü eşiniz sırtınıza falan masaj yaaprken sutyeninizin olmadığını anlayınca direkt paris :10::10::10::10:

ay inanmıyorumm sana...dün akşamm aynı taktiği uyguladımmm....

Arada bir özletmeli bayan kendini...biraz meraklandırmalı.....Yani öyle her dediğini yapmayıp peşinden koşturmalı:51:
Buda bir taktik mesela

kesinlikle çok etkileyici bende çok uygularım bunu:60::60::60:

Katılıyorum sana tatlım.
Amaç paris ise, kıyafet öenmli.
ama amaç masajsa yanlış anlaşılmamak için kıyafet yine önemli.
ayy ne dedim ben ya, saçmaladım mı cilvelekler?

neyden bahsedelim konuyu değiştir arkadaşım ozamn
bi anda değştirmek olmuyo

topik 2 kez bu sohbetler yüzünden kapatıldı...

ilk açıldığındaki ismi cilve örnekleri verelim di takip ettin mi bilmiyorum...

yani ilişkiye girdikmi girmedikmi olayı değildi...

ne yapalım da eşimizi cilvelerimizle etkileyelim konu buydu...

buna yönelik paylaşımlar olmasından bahsediyorum konu değiştirelim siyaset konuşalım demiyorum
:34:

mesala bi örnek..onun atletini giyip evde 1-2 tur atınn.bakın hemen nasıl uçıuyorsunuz pariseee....

Arada bir özletmeli bayan kendini...biraz meraklandırmalı.....Yani öyle her dediğini yapmayıp peşinden koşturmalı:51:
Buda bir taktik mesela

doğru canım, ben genelde evde kısa şortlarla, askılı bodylerle ne bileyim dekolteli kıyafetlerle dolaşıyorum özellikle eşimin yanında ama bu kez de adamın gözü alışıyor gibime geliyor sanki bu kez de 1 hafta falan uzun ve kapalı kıyafetler giymeye başlıyorum ki özlesin :60:

Katılıyorum sana tatlım.
Amaç paris ise, kıyafet öenmli.
ama amaç masajsa yanlış anlaşılmamak için kıyafet yine önemli.
ayy ne dedim ben ya, saçmaladım mı cilvelekler?

ayy olsunn şekerimm.kıyafett çok önemli tabiii..fazla giyemesekte:)))))

topik 2 kez bu sohbetler yüzünden kapatıldı...

ilk açıldığındaki ismi cilve örnekleri verelim di takip ettin mi bilmiyorum...

yani ilişkiye girdikmi girmedikmi olayı değildi...

ne yapalım da eşimizi cilvelerimizle etkileyelim konu buydu...

buna yönelik paylaşımlar olmasından bahsediyorum konu değiştirelim siyaset konuşalım demiyorum
:34:
değişti devam
mesala bi örnek..onun atletini giyip evde 1-2 tur atınn.bakın hemen nasıl uçıuyorsunuz pariseee....
waaaawwwwwww
doğru canım, ben genelde evde kısa şortlarla, askılı bodylerle ne bileyim dekolteli kıyafetlerle dolaşıyorum özellikle eşimin yanında ama bu kez de adamın gözü alışıyor gibime geliyor sanki bu kez de 1 hafta falan uzun ve kapalı kıyafetler giymeye başlıyorum ki özlesin :60:
buda etkiliymişşş
ayy olsunn şekerimm.kıyafett çok önemli tabiii..fazla giyemesekte:)))))

:)

aynen canım gözü alıştırmamak lazım...

gizli olan gizemli ve çekicidir...

ya kızlar bu bi cilvemidir bilmem de gece ışık yakmadan tüm odayı mumlarla aydınlatmak nasıl bi his uyandırır acaba kocalarda sevgilirde hiç denemedim ben

Kızlar bir de erkekler boyunlarına dokunulmasından, öpülmesinden falan hoşlanıyorlarmış. Mesela akşam tv izliyorsunuz diyelim yan yana otururken yavaşça boynuna dokunursanız falan o da etkiliyor :52::52:

Back