cilveli kk fıstıkları

Birşey soracağım kızlar; parise giderken ışığın açık olması sizi rahatsız eder mi :61:

Ben bilindiği üzere koyu Beşiktaş taraftarıyım ve forum sitesinede üyeyim,malumunuz çoğu erkek olduğu için nadir giriyorum oraya.Ama bir görseniz ne muhabbetler dönüyor ne resimler videolar paylaşılıyor sanırsınız taraftar forumu değil.Yani diyeceğim o ki burası da bayanlara özel bir forum ve bu tarz şeylerin konuşulması gayet normal.Ayrıca orda ismini nerde oturduğunu ve yaşınıda belirtmek zorundasın profilindede gözüküyor bunlar.Buraya gelen bunların bilincinde geliyor hem o bahsettiğim yer de misafirlere açık biryer.Yani her forumda bu tarz konuşmalar paylaşımlar olabilir,kimse kimseye ahlak dersi vermesin...Oh bee..:60:

kızlar biz dondurmamızı yemeden parisi gezemıyoruz,

Birşey soracağım kızlar; parise giderken ışığın açık olması sizi rahatsız eder mi :61:

arkadaşlar naçizane düşüncem bu tarz sohbetler yine topiğimizi kapatır...

bence uyguladığımız ya da uygulayabileceğimiz cilvelere yönelik paylaşımlar yapsak daha hoş olur ne dersiniz...

Çok parlak ve tam tepemde olmamalı.
ama paris gezilerinde ışık mutlaka olmalı..
görmeden asla....

loş ışık daha iyi gerçekten :34:
Ben bilindiği üzere koyu Beşiktaş taraftarıyım ve forum sitesinede üyeyim,malumunuz çoğu erkek olduğu için nadir giriyorum oraya.Ama bir görseniz ne muhabbetler dönüyor ne resimler videolar paylaşılıyor sanırsınız taraftar forumu değil.Yani diyeceğim o ki burası da bayanlara özel bir forum ve bu tarz şeylerin konuşulması gayet normal.Ayrıca orda ismini nerde oturduğunu ve yaşınıda belirtmek zorundasın profilindede gözüküyor bunlar.Buraya gelen bunların bilincinde geliyor hem o bahsettiğim yer de misafirlere açık biryer.Yani her forumda bu tarz konuşmalar paylaşımlar olabilir,kimse kimseye ahlak dersi vermesin...Oh bee..:60:

:60::60::60::60::60::60::60:

ışığın açık olması beni ediyo ama öyle kapkaranlıkta olmuyo ortam
mesela o an neredeysek oranın ışığını söndürüyorum bi yan odanın veya koridorun ışığını açıyorum içeri hafif loş oluyo
bazende tv nin ışığında:27:

ışığın açık olması beni ediyo ama öyle kapkaranlıkta olmuyo ortam
mesela o an neredeysek oranın ışığını söndürüyorum bi yan odanın veya koridorun ışığını açıyorum içeri hafif loş oluyo
bazende tv nin ışığında:27:

aynen aynennn.....

Konuyu değiştiriyorum kızlar :1:

O zaman benim uyguladığım cilvelerden birini daha ekleyyeim; bence eşinize masaj yaptırmak da etkileyici bir cilve yöntemi. Ben birkaç kez masaj yapmasını istemiştim kocişten sonra tabi soluğu pariste aldıydık :60: sonra ben bu yöntemi geliştirdim tabi. O an üzerinizde olan kıyafetiniziz içinde çamaşır olmasın çünkü eşiniz sırtınıza falan masaj yaaprken sutyeninizin olmadığını anlayınca direkt paris :10::10::10::10:

Back