kızlar biz dondurmamızı yemeden parisi gezemıyoruz,
önce şöyle bi serinlemek lazımm canım....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önce şöyle bi serinlemek lazımm canım....
Birşey soracağım kızlar; parise giderken ışığın açık olması sizi rahatsız eder mi![]()
Birşey soracağım kızlar; parise giderken ışığın açık olması sizi rahatsız eder mi![]()
Çok parlak ve tam tepemde olmamalı.
ama paris gezilerinde ışık mutlaka olmalı..
görmeden asla....
Ben bilindiği üzere koyu Beşiktaş taraftarıyım ve forum sitesinede üyeyim,malumunuz çoğu erkek olduğu için nadir giriyorum oraya.Ama bir görseniz ne muhabbetler dönüyor ne resimler videolar paylaşılıyor sanırsınız taraftar forumu değil.Yani diyeceğim o ki burası da bayanlara özel bir forum ve bu tarz şeylerin konuşulması gayet normal.Ayrıca orda ismini nerde oturduğunu ve yaşınıda belirtmek zorundasın profilindede gözüküyor bunlar.Buraya gelen bunların bilincinde geliyor hem o bahsettiğim yer de misafirlere açık biryer.Yani her forumda bu tarz konuşmalar paylaşımlar olabilir,kimse kimseye ahlak dersi vermesin...Oh bee..![]()
oyun dediğin de bakalımevttttt kullanmammı..benimki bayılırr...kokulara..oyunlara...![]()
arkadaşlar naçizane düşüncem bu tarz sohbetler yine topiğimizi kapatır...
bence uyguladığımız ya da uygulayabileceğimiz cilvelere yönelik paylaşımlar yapsak daha hoş olur ne dersiniz...
aynen şekerim,parise gitmeden parisi anlatan belgesel bile izlenebilir
:26: tamam canımcım![]()
ışığın açık olması beni ediyo ama öyle kapkaranlıkta olmuyo ortam
mesela o an neredeysek oranın ışığını söndürüyorum bi yan odanın veya koridorun ışığını açıyorum içeri hafif loş oluyo
bazende tv nin ışığında![]()
:26: tamam canımcım![]()
ben tekrar bu sohbet ortamını kaybetmek istemiyorum da o sebeple yine de sizin kararınız da önemli tabiki![]()
ben tekrar bu sohbet ortamını kaybetmek istemiyorum da o sebeple yine de sizin kararınız da önemli tabiki![]()