cilveli hanımlarrr bu tarafa buyrunnn:)

teşekkür ederim canım , o senin tatlılığın :1hug:

Söylerken ses tonunu şirinleştirmeyi de unutma yerimseniben

süpersin yaa nedeyim buda doğuştan gelen bi yetenek :roflol:

ben oyle cilveden felan anlamam gelsın kendını sevdirsin sonrada saldırıyormu neyapcaksa yapsın-tatlicadiarzu- alllllammmm yaaa konu güzel yanlız

canlarımm
konuya yenı bakabılıyorumm
cok eglencelı guzel cevaplar gelmişşş:)
sanırım cılvelı hanımlar bısey soylerken dırek ogremtne tavrı ıle degıl kendılerını sırınlestırerek bıseyler soyluyolar:)
ama sızlerden rıcam orneklerın çoğaltılmasıııı:)

valla ben sevgilimin beni opmesini bana sarilmasini istiyosam en basta pek bi usudum yaaa deirm ki zaten hayatmin yarsi usiyerek geciyo sanirsam..
eger opmesini istiyosam canin tatli cekmiyo mu askim derim..
ay bi aciktim bi aciktim ne ysem derim
zaten benimki benden cilveli hemen yanagini uzatir..
ama en cok da boyle istemedigim bisi olunca yanaklarimi sisirip kocaman yaparim o da hemen taklidimi yapar. boyle sokaklarda koca yanaklarimizla birbirimize hiiii yaparak gezeriz..
cok guleriz biz ya ...
bir de en cok ben hamileymisim numarasi yaparim.. her ay istisnasiz cnim hamileymisim bize masal anlat derim..
askim da yine mi hamile oldun sen gel buraya der bisiler anlatir.. bir kac gun surer bu tabi sonra karin agrisi felan olunca bu numara tutmuyo..
sonra tatli numarasi devreye giriyo..
boyle iste :)

kızlar ben ve sevgılım çalışıyoruz;
birlikte geçirdiğimiz zamanlarında öylesine zamanlar olmasını istemiyorum
sevgılımde her erkek gibi cilveden hoşlanan biri ve ben böyle kazulet gibi durmaya devam edersemm olmayacak yani:)
örnekleri çoğaltırsak sevinirimm:)yardımcı olun şu kardeşinize:) elimizde tutalım aşkımızla bıraz karşı tarafı yakalım:)

Tiyolara devam öyleyse ;yerimseniben

Eşimin yanına uzanırım ,,onun kalbinin üstüne koyarım kafamı ;

" Aşkııımmm:asigim: " ( şirin ses tonu :)

" Ne var ! " ( tv izleyen ses tonu :)

" Aşkııımmm , olmadı romantik konuş ama :asigim: " ( bebek ve nazlı ses tonu :)

" Efendim canım , ne oldu ? " ( düzelmiş ve silkinmiş ses tonu :)

" Senin kalbin küt küt atıyo ,,, nasıl ama bi duysan ! " ( şaşkın ses tonu:)

" Atacak tabi aşkım !" ( "bay mantık" ses tonu :)

" Neden atıyo böyle söyle bakalım ? " ( şirin ve nazlı yine :)

Yüzüne bakılır romantik romantik ve beklenen cevap gelirrrrr sonunda :

" Yanımda sen varsın ya ondan aşkımmm ..." ( gülen ses tonu :)

İşte buuu:lepi: Duymak istediği o romantik sözü duymak için kırk takla atan genç kadın sonunda

amacına ulaşmıştır ve zafer çığlıklarıyla ;

" Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii , kocişim bana aşık , yaşasın ! " diye kocişine öpücükler yağdırır Şeniz Şeniz

---- happy end yerimseniben -----

benim de bi keresinde sah damarin nasi atiyo senin oyle yaaa deyip sah damarindan opmuslugum vardi dayanamamis baya opmustu beni..
cok tatli oluyolar keratalar istediklerinde be :asigim:

evet böyle taktikler
tesekkurler canım
bırazda sevgılı ıken yaptıklarından hatırlarsan benı mest edersın:)

[/COLOR]

evet ama sureklı sexı bırseyler gıydıgımde bu ısın sonu hıcte ıyı bıtmıyo delikafadulden

supersın ya :lepi:

evet böyle taktikler
tesekkurler canım
bırazda sevgılı ıken yaptıklarından hatırlarsan benı mest edersın:)

sevgiliyken miiCADIARZU

bak aklıma bir tane tane geldi;

Lunaparka gitmiştik , kamikazeye binmiştik , bilirsin sanırım ...ışte o en yükseğe çıkıp ters dönüp başaşağı 1 - 2 dakika öylece duruyor ya işte o zaman bağırıp "aşkıııımmmmm, seni

seviyorummmmmm ":asigim: diye bağırmıştım ! tepetaklakken bile böyleyim anlıcağın kaydirigubbakcemile2

Sonrasında o da aynısını söyledi , ben de "ne kadar çoook , söyle aşkımmm?" diye tutturmuştum beyni sulandı garibimin o halde:roflol: Düşünsene baş aşağı bile yapacağımı yaptım ben, bana hiçbir

şey mani olamıyo :roflol:

Yardımcı olabildim mi canımyerimseniben

Son düzenleme:
kesinlikle bencede buiçten gelen bişey,
ımm örnek vermem gerekırse gecen gece uyanmısım askımın burnunu öpüp uyumusum ama hiç farkında değilim. anca o bana kocaman sarıldı o zaman uyandım ben :)) bıde dun aksam uyuyordum , canım tatlı bışey istedi, baktım kocam yanımda yok.gittim mutfağa, oturmus sıgara ıcıyor orda:))) aldım bitane muz :))) oturdum kucağına, omuzunada koydum başımı yedım orda. sonra geldık yatağımıza yattık. ya işte insanın aklına gelmıyorkı. ama şunu biliyorum erkeğe bebek gibi konuşmamak gerek :) tatlı nazlar yapıcan abartmadan. hee bu arada yaz gelıyo kızlar cıkartın saten gecelıklerı ben bır haftadır gıymeye basladım havamız değişti :))))))))))))))))))

Hıı ayrıca belirtiyim seksilik yürüyüş , duruş , görünüş vs dir.

Ancak cilve , naz davranış , hareketlerle ilgilidir bence ...

Herkes seksi olamayabilir ama isteyen herkes cilveli olabilir , azıcık gayret sadece yerimseniben

ya ben cok sexıymısım gıyım tarzım ve vucudumla ama bunu kullanmıyomusum cunku cınsellıgı sevmıyomusum -tatlicadiarzu-
evet sevmıyorum gercekten

esleriniz disardada yada tatilde vs. yerlerde cilvelesirmisiniz yoksa bu benim herifemi ozgu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…