-
- Konu Sahibi sevgiliask
aycaaaaaaa, 66 emoş 66, BAL_2, betican, bucumms, bumuyani, buselik_06, divine_time, dudi, fatosbrn, huuulya, hülyalı, nuci, paranoya, selda_berrak, sibelçiğdem, SuRMeLi, TheShe, zemus, şirine_
gecenin bu saati için gayet iyi bi reyting kaydirigubbakcemile3 hala adamların yanına gitmeyip burda kalanlar :roflol:
valla ben bi kere bu kk lı hatunlara uyup msj atmıştım
o zamanlar +18 topiğinde msjlar topiği vardı belki hatırlarsınız
hatunun biri derbi günü asıl derbi bu akşam olucak tarzı bişi yazmıştı
bende ondan esinlenerek bi beşiktaş derbisinin olduğu akşam yenilmiştik
bende
amannn boşver aşkım onlarda derbi mi asıl derbi maçı evlendiğimiz gece olucak demiştim..
gelen cevap
derbi ne kelime bebeğim dünya kupası final maçı olucak emin ol :1shok:
gülkurusu alemsinya
pandik ha
hahahha hahah
aslında bazen bende yaparım
kocisi olanlar niye burdaaaaaaaaaa
sevgiliaşık uyuyor canım ne yapalım Şeniz
Ay öldüm gülmekten gecee gece yawww.
Siz beni güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün.
Bizimki de çok uğraştı ama ben de yine tık yok tabi.
Adam da bozuldu gitti, yattı biraz önce..
Benim içim geçmiş, nasıl içimi kıpırdatıcam yawww.
anammmm saat aksam 9 da bıraktım topıgıııı 60 sayfa olmusss vayyy halimizeeeee kocisi olmayanlarr ınt basındaa napalııım bak 7 den once konusanlardan ses varmııı yoook onlar soko partısındeler kızlarrr:dance:yatrın hepsının hesabını almak lazım
taytınızı giyin kocanız tv seyrederken önüne yatın ve jimnastik yapmaya başlayın.gerisini hatırlamıyorum...-tatlicadiarzu-
elinizde donunuzla banyodan çıkın sallaya sallaya önünden geçip yatak odasına gidin :CüvCüv:
valla ben bole seylerı hıc sevmıyorum hemde bekarken((Evlendım aklımda ne varsa ıcımde ne kaldıysa hepsını evlendıkten sonra kocama yapıyorum artık.boyle seyler bana ters bıde ole bırlıkte uyuduk vs dıyorlar yuh dıyorum.Hıc hos seyler degıl bunlar ya.Yanı ben fazla modern bır ınsanım amerıkada buyudum okudum geldım Turkıyede evlendım daha 5 ay oldu.Ona rağmen hıc boyle bır sey yapmadım hep aklımda babam vardı cunku bana karsı olan guvenını hıc sarsmadım.O da bana ne ıstedıysem fazlasıyla yaptı,düğünümü bile o yaptı Hilton otelınde.Evimizide o aldı.Cnk evlendıgınde kızım olursa dıllere destan dugun yapacagım ona demıs yaptıda:)) Gercektende oyle oldu bu yılın en pahalı en gosterıslı dugunu benımkı oldu.Darısı sıze arkadaslar.
bence şaşırmamış yaw baksana :dilcikar:
ben ve bir kaç arkadaşın profilinde bekar yazıyo ya ondan olabilir.
en yakın arkadaşım çıplak vucuduna mutfak önlugu takıp eşine yemek hazırlıyormuş...ayyy çok fenasın kızzz demıştım, o da esas uygula bak fena nasıl oluyormuş görursun demıştı.
bencde o yuzden yazmıs olabılır gorgusuz sey nolcakkk hem ne var bekarsamm bekarlar cılve yapamaz mı sankı dımı kardesııımmm
anammmm saat aksam 9 da bıraktım topıgıııı 60 sayfa olmusss vayyy halimizeeeee kocisi olmayanlarr ınt basındaa napalııım bak 7 den once konusanlardan ses varmııı yoook onlar soko partısındeler kızlarrr:dance:yatrın hepsının hesabını almak lazım