cilve örnekleri verelim...

ben yatıorum canlar..yarın girer artık şokocuların şoko maceralarını okurum iyi geceler...

pekı ya sevişmeye merakılı bırı değilse partnerımız...o zaman ne olcek..

bunları görüp de hala meraklanmıyorsa artık pekmez mi olur kuvvet macunu mu olur başka stratejiler geliştirmek lazım...
:roflol:

hepsini okumadım daha önce yazıldımı bilmiyorum
temizlik yapın!!geceliğinizi giyin tam yatmaya hazırlanırken halıya bişey dökülsün e halı bu ya leke kalırsa mutlaka silinmeli gece gündüz giyinik çıplak farketmez
öyle höldür höldürde silmeyin kibar kibar:))

bak bak bak:jeyyar::jeyyar:wuww diyorum sana..:jeyyar:evli arkadaşlar kesinlikle denemeli,güzel fikir anacımkaydirigubbakcemile5

author
bende senin bu cevabını erkek olma ihtimaline bağlıyorum!!!
erkeklere yasak bu site!!ha yok kadın olcam diyosan bilemeyiz tabi cinsel tercih meselesi...
sen sadece dediğin gibimi yapıyosun!!!

Bencede senin cinsiyetin süpheli.Yada sappık duygularını burda bastırıyorsun.Bundan önceki konularınada baktım ve dengesizsin.!!!!
Anlamam nedir sizin gibilerin derdi.Elime verecekler üçüne beşine bakmadan doğrayacam vallaa kötükedihüso

yok artık sen sütçü bunları koordinatör olmana bağlıyorum.

sütçü derken?
neyi neye bağlıyosun sen ya?60 sayfa içinde o kadar muhabbet döndü onlara sataşmadında bu arkadaşamı sataşıyosun..ona bakarsan sende avukatsın..duruşman yokmu senin yat uyu!daha faydalı işlerle uğraş..meslekle hiç bir şeyi bağdaştıramssın haddini bil!!

Ben süt lafına kızmadım canım.Daha terbiyesiz bişey yazmıştı ben onu alıntı yapmadım ODa düzeltmiş hemen.Zaten belli ki erkek çok dengesiz seyler yazıyo sağa sola :mymeka:

işte bir patlıcan kollu kezban kızımız daha. kendinde suçu aramayıp karşısındakine suş atan sen evet ben sana diyorum. hiç mi düşünmedin?

birine daha verdiği cevap..yazık sana ya..:teselli:...insanların yazdığı mesajları aklın sıra ti ye alarak kendi ezik duygularıın tatmin ediyosun..acil şifalar sana...

tatlım bence arkadaş bayan da patlıcanla başka işleri olmuşordan kalmış aklında..olan var olmayan var tabi..demokraside çare tükenemez :roflol:..sana bol patlicanlı günler ...töbe töbe gece gece yaananiknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…