- 12 Ocak 2009
- 628
- 0
- 35
- Konu Sahibi sevgiliask
hilton ya topğin kralı hilton.. pıss söndü ama hilton ne oldu... :roflol:
yazık oldu:sm_cool:sırnaşık şey:roflol:
neyse hiltonun kapıları ona hep açık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hilton ya topğin kralı hilton.. pıss söndü ama hilton ne oldu... :roflol:
ya neler öğreniyoz vay vay.kaydirigubbakcemile2bekarlarında yapacağı cilve söyleyin az birazda ya.hep size hep size olmazkii gözümüz kaldı bizim.düğünmü beklicez artık:roflol:
ya neler öğreniyoz vay vay.kaydirigubbakcemile2bekarlarında yapacağı cilve söyleyin az birazda ya.hep size hep size olmazkii gözümüz kaldı bizim.düğünmü beklicez artık:roflol:
amnn benı8m herıf ne analrbe ole seyden en son gecn yıl yenı bı içcamasırı aldım.giyidim onu kocoso cagırdım ha bıde ustunede sabhlıgımı da gıymıştım ışıgı kapttım kocış gecelıgı çıkardı oo yenı cmaşır almsın dedinese tabı devamını anlatmayyaım .)
başka zamn yıne giyim dedim kocışgiyerken gördu amnn boşver gıyme cıkartması zor oluyor böledaha guzel dedi bidada giymedım bnde artık zatn evlendıgımzde aldıgım camasırlaırn gecelıkleırn hiçbiri olmuyor bana (((
valla ben bi kere bu kk lı hatunlara uyup msj atmıştım
o zamanlar +18 topiğinde msjlar topiği vardı belki hatırlarsınız
hatunun biri derbi günü asıl derbi bu akşam olucak tarzı bişi yazmıştı
bende ondan esinlenerek bi beşiktaş derbisinin olduğu akşam yenilmiştik
bende
amannn boşver aşkım onlarda derbi mi asıl derbi maçı evlendiğimiz gece olucak demiştim..
gelen cevap
derbi ne kelime bebeğim dünya kupası final maçı olucak emin ol :1shok:
valla ben bi kere bu kk lı hatunlara uyup msj atmıştım
o zamanlar +18 topiğinde msjlar topiği vardı belki hatırlarsınız
hatunun biri derbi günü asıl derbi bu akşam olucak tarzı bişi yazmıştı
bende ondan esinlenerek bi beşiktaş derbisinin olduğu akşam yenilmiştik
bende
amannn boşver aşkım onlarda derbi mi asıl derbi maçı evlendiğimiz gece olucak demiştim..
gelen cevap
derbi ne kelime bebeğim dünya kupası final maçı olucak emin ol :1shok:
ee şimdiden öğrenelim cnm benm yerimseniben
ne zararı var hihoyyyt
aycaaaaaaa, 66 emoş 66, BAL_2, betican, bucumms, bumuyani, buselik_06, divine_time, dudi, fatosbrn, huuulya, hülyalı, nuci, paranoya, selda_berrak, sibelçiğdem, SuRMeLi, TheShe, zemus, şirine_
gecenin bu saati için gayet iyi bi reyting kaydirigubbakcemile3 hala adamların yanına gitmeyip burda kalanlar :roflol: