cilve örnekleri verelim...

kızlar birde uyuyormuş gibi yapıp sırtınızı ona kocişe dönüp inceden mırıldanın uykuda sayıklıyormuş gibi... bçöle bi noluyo canıım falan dşye ayılıyorlar sonrada hazır ayılmışken... hatunda yanında mırıl mırıl:)

ya neler öğreniyoz vay vay.kaydirigubbakcemile2bekarlarında yapacağı cilve söyleyin az birazda ya.hep size hep size olmazkii gözümüz kaldı bizim.düğünmü beklicez artık:roflol:

ya neler öğreniyoz vay vay.kaydirigubbakcemile2bekarlarında yapacağı cilve söyleyin az birazda ya.hep size hep size olmazkii gözümüz kaldı bizim.düğünmü beklicez artık:roflol:

olsun olsun geleceğe yatırım yapıyoruz fena mı:)):roflol::roflol::roflol:

amnn benı8m herıf ne analrbe ole seyden en son gecn yıl yenı bı içcamasırı aldım.giyidim onu kocoso cagırdım ha bıde ustunede sabhlıgımı da gıymıştım ışıgı kapttım kocış gecelıgı çıkardı oo yenı cmaşır almsın dedinese tabı devamını anlatmayyaım .)
başka zamn yıne giyim dedim kocışgiyerken gördu amnn boşver gıyme cıkartması zor oluyor böledaha guzel dedi bidada giymedım bnde artık zatn evlendıgımzde aldıgım camasırlaırn gecelıkleırn hiçbiri olmuyor bana (((

valla ben bi kere bu kk lı hatunlara uyup msj atmıştım
o zamanlar +18 topiğinde msjlar topiği vardı belki hatırlarsınız
hatunun biri derbi günü asıl derbi bu akşam olucak tarzı bişi yazmıştı

bende ondan esinlenerek bi beşiktaş derbisinin olduğu akşam yenilmiştik
bende
amannn boşver aşkım onlarda derbi mi asıl derbi maçı evlendiğimiz gece olucak demiştim..
gelen cevap
derbi ne kelime bebeğim dünya kupası final maçı olucak emin ol :1shok:

:roflol::roflol::roflol:

ama sende o mesajı aranmısın.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :roflol::roflol: okadar guldum ki anlatamam ya :lepi:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hanı su yumuşak şekerler varya onalrlada guzel oluyor ben açtım bı paket başladım bırbır yemeye eşimde istedı bnde agzımdan verdımeşime derken öpme faslı başladı.sonra ben neresi gelirse öptum kocişi ayy utandım bak şimdiyaa :)) tabı ttatı tatlı gelıyorya seker insanın agzına sekr emer gibi emiyosun.nese eşimin çok hoşuna gıtmıştı şimdi her yumusak şker aldıgımzda aklımıza geliyıor eşim saklayalım bunu dıyor analdınz siz onuuu kaydirigubbakcemile3

aycaaaaaaa, 66 emoş 66, BAL_2, betican, bucumms, bumuyani, buselik_06, divine_time, dudi, fatosbrn, huuulya, hülyalı, nuci, paranoya, selda_berrak, sibelçiğdem, SuRMeLi, TheShe, zemus, şirine_

gecenin bu saati için gayet iyi bi reyting kaydirigubbakcemile3 hala adamların yanına gitmeyip burda kalanlar :roflol:

Herkesin adamı mı var yahu ? :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…