cilve örnekleri verelim...

bütün bunları okudun için kıpırdamadı mı yawwCADIARZUdelikafadulden

,Valla kıpırdadı ama napıyım şimdi.

Git oğlana çiş yaptır, sonra git uyuyan adamı uyandır,uyku sersemi o işi yap,gece gece banyo yap.

Sabah 7'de kalk yürüyüşe git.

HE Bİ DE BİZİM Kİ GECE YAPTIĞI ŞEYİ SABAH HATIRLAMIYOR.
ULEN DİYORUM BİRİ GELSE, O İŞİ YAPSANIZ ' AYNI ŞENER ŞEN'İN FİLMİ MİSALİ OLCEK DİYORUM' O DA VALLA OLUR DİYO...

ÇOK TEMBEL OLDUM VALLA BENNN...

valla ben bi kere bu kk lı hatunlara uyup msj atmıştım
o zamanlar +18 topiğinde msjlar topiği vardı belki hatırlarsınız
hatunun biri derbi günü asıl derbi bu akşam olucak tarzı bişi yazmıştı

bende ondan esinlenerek bi beşiktaş derbisinin olduğu akşam yenilmiştik
bende
amannn boşver aşkım onlarda derbi mi asıl derbi maçı evlendiğimiz gece olucak demiştim..
gelen cevap
derbi ne kelime bebeğim dünya kupası final maçı olucak emin ol :1shok:

yarıldım yahu iyi korkutmuş gözünü:roflol::roflol::roflol::roflol:

bacım niye deşifre ediyorsun yav:roflol::roflol:
hem zati benim koçiş evde değil :1no2:
yanlız başıma uyuyacamm bugüünmirmirmirmir

ben 1 haftadır yalnız uyuorum.. bugun kocişle uyucam ama o uyualı ohhooo... bazen kociş olsada işe yaramıor sırnaşık şey

banyo yaparken köpuklenıp kopuklenıp eşınıze seslenıp sırtınızı keselemenızı ısteyebılırsınız. ben yapmadım :eek: işe yarar dıye duşunuyorum :jeyyar:

Git oğlana çiş yaptır, sonra git uyuyan adamı uyandır,uyku sersemi o işi yap,gece gece banyo yap.

ULEN DİYORUM BİRİ GELSE, O İŞİ YAPSANIZ ' AYNI ŞENER ŞEN'İN FİLMİ MİSALİ OLCEK DİYORUM' O DA VALLA OLUR DİYO...

aaaa çok enteresan demek hatırlamıyor...acaba olayın etkisinden böyle oluyor olabilir mi??
demek ki çok tesirlisin...böyle düşün adam kendinden geçiyor:))
:roflol::roflol::roflol:

sende haklısın ama üşengeçlik yapma sana da iyi gelicek.. ayrıca gece yaptıklarını hatırllamsını sağlayabilirsin. bizim önerilerden ayararlanarak inan tüm günü birak haftalarca da unutmayacaktır...

aaaa çok enteresan demek hatırlamıyor...acaba olayın etkisinden böyle oluyor olabilir mi??
demek ki çok tesirlisin...böyle düşün adam kendinden geçiyor:))
:roflol::roflol::roflol:

----------------

Yok olayın etksinden değil UYKUNUN TATLI GELMESİNDEN.
Gece biri arasa , adam konuşuyor ,sonra yatıp uyuyor.Ya adam ne oldu diyorum, hiç bişey yok diyor.
Sonra o kişi yeniden arıyor, hastanedeyim ,ya da şurdayım acil gel diyor, adam hiç duymuyor bile, horul horul uyuyor.
PEK RAHATINA DÜŞKÜN ANLIYACAĞIN...

aslında bence akşam tv izlerken yemekten sona..yanına gidip aşkım sennle bişeler yaşakam istıorum diyip yatak odasına geçip orda çırılçıplak onu beklemek bence ayet yeterlii :jeyyar:

sende haklısın ama üşengeçlik yapma sana da iyi gelicek.. ayrıca gece yaptıklarını hatırllamsını sağlayabilirsin. bizim önerilerden ayararlanarak inan tüm günü birak haftalarca da unutmayacaktır...

----
Öyle de bilmem ki. Ne yapsam, zaten hayatta şu işi bi sevemedim gitti.

Adam da diyor SEN NE ZAMAN İSTEDİN DİYE HAKLI.Ama napıyım içimden gelmiyor.Yemin ederim 1 ay yapmasak , bişey olmadığını bilsem, hayatta yapalım demem.
BEN DE KADINLARIN ODUNUYUM HERHALDE...

----------------

Yok olayın etksinden değil UYKUNUN TATLI GELMESİNDEN.
Gece biri arasa , adam konuşuyor ,sonra yatıp uyuyor.Ya adam ne oldu diyorum, hiç bişey yok diyor.
Sonra o kişi yeniden arıyor, hastanedeyim ,ya da şurdayım acil gel diyor, adam hiç duymuyor bile, horul horul uyuyor.
PEK RAHATINA DÜŞKÜN ANLIYACAĞIN...

hımmm olmaz ama o rahatına düşkün sen tembel...nereye kadar...yaw ayrıca uykunuzun gelmesini mi bekliyorsunuz atraksiyon için,dinamik bir zamana denk getirin gerçi çocuklar var ama sen bir şeyler düşünürsün artık.yerimseniben:lepi:

yaw kızlar şu cilveleri metod 1 bir metod 2 ..die mi maddelesek ...tecrübeyle sabitlenen en direkt serbest vuruşu mu seçsek ... kaydirigubbakcemile5 ..ya da iisimi ben bi not defterine yazayım.. vakti gelince eyleme dönüştürüm kaydirigubbakcemile2

ben maddelicem canım bu hafta bir gün atarım sizede nasıl fikir. izniniz olursa kendi web sitemde de made made yayınlamayı düşünüyorum...başlık ta civelek civelek....

Sen nutella olayını gerceklestırrr gor bak nasıl hatırlanıyorrrr unutsanız bılle sabah kalktgınızda carsaf yorgan cıkolata oldgnu gorunce sıkıosa hatırlama bakıııımm:CüvCüv:Sabahtırr ne tartısılıorr burdaa topık neden tavan yaptı sanıosunuz heheh yarın kılıtlemezlerse ıyı gercı kılıtleseler bakkallar karsı cıkar nutellaa satısları cogalmıstr ya o bakımdan gamyoncuiremsuSaat 1 oldu bız hala cılve derdındeyızzz ahhhh ahhh evlı olmak vardı ısteeee:kahve:ortada kocamı var sankım

fikrim geldi fikrim geldi...kaydirigubbakcemile3

dışardan geliyoruz diyelim ki ; eşimiz bizden önce gelmiş olmalı bu atraksiyon için....

neyse kapıdan girince üzerimizdeki kıyafeti eşimizin tepki göstereceği hale getiriyoruz; mesela etek boyunu kısaltalım (yukardan kasarak) ya da gömleğimizin düğmelerini açalım birazcık...

içeri girip onun göreceği şekilde karşısında dolanalım,sevdiceğizimiz tabi o tabloyu görünce şok!!!

"sen böyle mi çıktın dışarı" tarzında bir tepki verecektir muhakkak.

biz de önce bozuntuya vermiyoruz.

"aaa ne var aşkım gayet normal benim kıyafetim"

o daha da köpürecek tabi o esnada....

sonra "kocacım şaka tabi ki sana özel yerlerimi başkalarına gösterirmiyim hiç"

diyerekten mevzuyu tatlıya bağlıyoruz...

tabi o esnada yelkenleri suya inen koca tam kıvama gelmiştir artık....

:jeyyar:Şeniz

fikrim geldi fikrim geldi...kaydirigubbakcemile3

dışardan geliyoruz diyelim ki ; eşimiz bizden önce gelmiş olmalı bu atraksiyon için....

neyse kapıdan girince üzerimizdeki kıyafeti eşimizin tepki göstereceği hale getiriyoruz; mesela etek boyunu kısaltalım (yukardan kasarak) ya da gömleğimizin düğmelerini açalım birazcık...

içeri girip onun göreceği şekilde karşısında dolanalım,sevdiceğizimiz tabi o tabloyu görünce şok!!!

"sen böyle mi çıktın dışarı" tarzında bir tepki verecektir muhakkak.

biz de önce bozuntuya vermiyoruz.

"aaa ne var aşkım gayet normal benim kıyafetim"

o daha da köpürecek tabi o esnada....

sonra "kocacım şaka tabi ki sana özel yerlerimi başkalarına gösterirmiyim hiç"

diyerekten mevzuyu tatlıya bağlıyoruz...

tabi o esnada yelkenleri suya inen koca tam kıvama gelmiştir artık....

:jeyyar:Şeniz

sevdim...... tebrix.... ayrıca maddelicem size bunları...:kahve:

anamm bu topık nezaman açıldıda nezaman bukadar yazıldı :uhm:
ben nasıl okuyacam bunu hepsini-tatlicadiarzu-
süper bir konu olmus tebrikler :kahve:

X