-
- Konu Sahibi sevgiliask
bütün bunları okudun için kıpırdamadı mı yawwCADIARZUdelikafadulden
valla ben bi kere bu kk lı hatunlara uyup msj atmıştım
o zamanlar +18 topiğinde msjlar topiği vardı belki hatırlarsınız
hatunun biri derbi günü asıl derbi bu akşam olucak tarzı bişi yazmıştı
bende ondan esinlenerek bi beşiktaş derbisinin olduğu akşam yenilmiştik
bende
amannn boşver aşkım onlarda derbi mi asıl derbi maçı evlendiğimiz gece olucak demiştim..
gelen cevap
derbi ne kelime bebeğim dünya kupası final maçı olucak emin ol :1shok:
çok geri kafalısın:1closedeyes:
:lepi::sm_cool::dance:sositososito
bacım niye deşifre ediyorsun yav:roflol::roflol:
hem zati benim koçiş evde değil :1no2:
yanlız başıma uyuyacamm bugüünmirmirmirmir
aaaa çok enteresan demek hatırlamıyor...acaba olayın etkisinden böyle oluyor olabilir mi??
,Valla kıpırdadı ama napıyım şimdi.
Git oğlana çiş yaptır, sonra git uyuyan adamı uyandır,uyku sersemi o işi yap,gece gece banyo yap.
Sabah 7'de kalk yürüyüşe git.
HE Bİ DE BİZİM Kİ GECE YAPTIĞI ŞEYİ SABAH HATIRLAMIYOR.
ULEN DİYORUM BİRİ GELSE, O İŞİ YAPSANIZ ' AYNI ŞENER ŞEN'İN FİLMİ MİSALİ OLCEK DİYORUM' O DA VALLA OLUR DİYO...
ÇOK TEMBEL OLDUM VALLA BENNN...
sende haklısın ama üşengeçlik yapma sana da iyi gelicek.. ayrıca gece yaptıklarını hatırllamsını sağlayabilirsin. bizim önerilerden ayararlanarak inan tüm günü birak haftalarca da unutmayacaktır...
,Valla kıpırdadı ama napıyım şimdi.
Git oğlana çiş yaptır, sonra git uyuyan adamı uyandır,uyku sersemi o işi yap,gece gece banyo yap.
Sabah 7'de kalk yürüyüşe git.
HE Bİ DE BİZİM Kİ GECE YAPTIĞI ŞEYİ SABAH HATIRLAMIYOR.
ULEN DİYORUM BİRİ GELSE, O İŞİ YAPSANIZ ' AYNI ŞENER ŞEN'İN FİLMİ MİSALİ OLCEK DİYORUM' O DA VALLA OLUR DİYO...
ÇOK TEMBEL OLDUM VALLA BENNN...
aaaa çok enteresan demek hatırlamıyor...acaba olayın etkisinden böyle oluyor olabilir mi??
demek ki çok tesirlisin...böyle düşün adam kendinden geçiyor:)):roflol::roflol::roflol:
sende haklısın ama üşengeçlik yapma sana da iyi gelicek.. ayrıca gece yaptıklarını hatırllamsını sağlayabilirsin. bizim önerilerden ayararlanarak inan tüm günü birak haftalarca da unutmayacaktır...
----------------
Yok olayın etksinden değil UYKUNUN TATLI GELMESİNDEN.
Gece biri arasa , adam konuşuyor ,sonra yatıp uyuyor.Ya adam ne oldu diyorum, hiç bişey yok diyor.
Sonra o kişi yeniden arıyor, hastanedeyim ,ya da şurdayım acil gel diyor, adam hiç duymuyor bile, horul horul uyuyor.
PEK RAHATINA DÜŞKÜN ANLIYACAĞIN...
fikrim geldi fikrim geldi...kaydirigubbakcemile3
dışardan geliyoruz diyelim ki ; eşimiz bizden önce gelmiş olmalı bu atraksiyon için....
neyse kapıdan girince üzerimizdeki kıyafeti eşimizin tepki göstereceği hale getiriyoruz; mesela etek boyunu kısaltalım (yukardan kasarak) ya da gömleğimizin düğmelerini açalım birazcık...
içeri girip onun göreceği şekilde karşısında dolanalım,sevdiceğizimiz tabi o tabloyu görünce şok!!!
"sen böyle mi çıktın dışarı" tarzında bir tepki verecektir muhakkak.
biz de önce bozuntuya vermiyoruz.
"aaa ne var aşkım gayet normal benim kıyafetim"
o daha da köpürecek tabi o esnada....
sonra "kocacım şaka tabi ki sana özel yerlerimi başkalarına gösterirmiyim hiç"
diyerekten mevzuyu tatlıya bağlıyoruz...
tabi o esnada yelkenleri suya inen koca tam kıvama gelmiştir artık....
:jeyyar:Şeniz
sevdim...... tebrix.... ayrıca maddelicem size bunları...
sevdim...... tebrix.... ayrıca maddelicem size bunları...