cilve örnekleri verelim...

Bisi dicem kizlar

yafff bizim türk erkeklerini kiskirtmaya gerek varmiki acabafisfisfis

onlar zaten evelsigünden hazir deyilmiki

gözünün icine bakiyo acaba nezaman vercek diye, istedigini elde edene kadar binbir vaatlerde bulunmuyolarmi, sonrada yalan ben öyle bise demedim demiyolarmi:mymeka:

benimki hiç de öyle yapmadı canım.hepsi aynı değil kız

inanamıyorum size kızlar ya.. güzel bi konu olmuş ama her satıra yetişebilmek ne mümkün.. çok hızlısınız valla

kısmen haklısın canım ama hayatımızı renklendirmemiz lazım bence herkes her gün aynı şeyi yapmaktan sıkılır öyle değil mi...

ama şu "verme" kelimesi çok kaba be canım...bizi aşağılayan bi kelime..

canim kaba oldugunu bende biliyorum da, zaten bende nefret ederim

o satirda erkeklerin konusdugu düsündügü tarz yazdim:mymeka:

Bisi dicem kizlar

yafff bizim türk erkeklerini kiskirtmaya gerek varmiki acabafisfisfis

onlar zaten evelsigünden hazir deyilmiki

gözünün icine bakiyo acaba nezaman vercek diye, istedigini elde edene kadar binbir vaatlerde bulunmuyolarmi, sonrada yalan ben öyle bise demedim demiyolarmi:mymeka:

bi de alacağı bir kez değilki canım.herşey ilk geceden ibaret değil.asıl sonraki gecele ve gündüzler var.nerde öyle söylediğini yapamayacak ha.Şeniz

canim kaba oldugunu bende biliyorum da, zaten bende nefret ederim

o satirda erkeklerin konusdugu düsündügü tarz yazdim:mymeka:

haklısın öyle düşünen o kelimeyi kullanan çok erkek müsveddesi var...onlar tabi ki böyle şeyleri asla ama asla haketmiyor...hadım etmeli onları aslında...
:eek:klava:

sigara içerken en masuma fantezi,adamın kucağına oturmak ama çocuk olunca acaba geliverirmiki diye onu da yapamıyom ya.bi tek oturmakla kalsam,duramam ben

ben anlatacam da benim hiçbişeyim öyle masumane değil anacım.az önce bana diyo ki ne sapıklık yapıyon yine o bilgisayarda.adam beni biliyo

hehehehehe:)))

sen leb de biz leblebiyi anlıyoz canım merak etme sen:))

bu arada benim çamaşır makinesi fantazimi okudunmu
:jeyyar:hihoyyyt

(14 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
lady34, asi2222, deryainci, dudi, ecetuba84, Fuşyamanya, IZABELLE, KIRMIZIdonluKIZ, melahatt, menekse410, my_sakura, nursunaz, sakine77, zeliha_zeliha

sizde bi iş yok
buraya cilve öğrenmeye mi geldiniz geyik yapmaya mı :mymeka:
saat kaç hala öğrenemediniz mi cilve yapmayı gidin kocanıza sırnaşın -tatlicadiarzu-
ben nerdeyim annemde yatacak yerimiz yok :tomato:

Mesaj temizliği için kapatılmıştır..Tekrarı niteliğinde konu açılmasın lütfen..Mesaj temizliğinden sonra açılacaktır konu..

Bütün gün bu cilveler yormuştur sizleri..yerimseniben

X