Ciltteki yara izlerini çok dert ediyor

yüzünüze başka kremler var bu yara izi için eger izler yeniyse hemen gecer

En yakın arkadaşlarımdan biri geçenlerde koluna faça atmış ve şu anda şok pişman. Çoğu kişi ona o izler geçmez demiş fakat bence o izler illa ki geçer zaman içinde. Sonuçta üst deri kendini 3-4 haftada tamamen yeniliyor. Derinin tamamı ise yaklaşık 5 yılda kendini tamamen yeniliyor. Bu demek oluyor ki o deriyi ege kadar kesmiş olsanız bile yara izi en fazla 5 yıl içinde geçecektir. Sonulta insan en gelişmiş canlı türüdür. Kırılan kemiği yeniden kaynataliyorsa ciltteki yara izini hayli hayli geçirir. Sizce de arkadaşım gereksiz yere umutsuzluğa kapılmıyor mu?
Geçen dediğiniz süre ne kadar? Yara yaş mı daha yoksa kabuk bağladı mı?

Valla o izler geçmez . Çoğu kişide gördüm aynı kolları kokoreç gibi geziyorlardı .

Bence siz bir dermatologa gidin. Zira bu kadar geçer ısrarının altında kabullenemiyor oluşunuz var gibi sanki . Ortada bir arkadaş yok bence .

Maket yaparken maket bıçağıyla yüzlerce kere bir yerlerimi kestim . Gitmiyorlar . Malesef mesleki deformasyonum diyip kabullendim .
Kokoreç :olamaz::D

İlla ki geçer. İnsan bücutları kemiklerdeki kırıkları bile onarabiliyor. Bunu mu onaramayacak?
Kemik kadar sert bir yapıyla cilt kadar hassas bir yapıyı karşılaştırmanız bile tuhaf. O izler 20 yıl da geçse geçmez. Estetik cerrahi tedavisi gerekiyor

En yakın arkadaşlarımdan biri geçenlerde koluna faça atmış ve şu anda şok pişman. Çoğu kişi ona o izler geçmez demiş fakat bence o izler illa ki geçer zaman içinde. Sonuçta üst deri kendini 3-4 haftada tamamen yeniliyor. Derinin tamamı ise yaklaşık 5 yılda kendini tamamen yeniliyor. Bu demek oluyor ki o deriyi ege kadar kesmiş olsanız bile yara izi en fazla 5 yıl içinde geçecektir. Sonulta insan en gelişmiş canlı türüdür. Kırılan kemiği yeniden kaynataliyorsa ciltteki yara izini hayli hayli geçirir. Sizce de arkadaşım gereksiz yere umutsuzluğa kapılmıyor mu?[/QUOTE

Maalesef gecmiyor.Bir sahsin kolundaki jilet izlerinden dolayi is basvurusunu kabul etmedim.Bakislarimdan anlayip aciklama yapmaya calisti ama üzgünüm ilerde cok problem yasacak bu sebeple..
Estetik,lazer vs simdi teknoloji cok gelisti..Aman bir hata daha yapip bir de uzerine dövme yaptirmasin!!
Polis,asker,memur olmayi veya ciddi bir muessese de calismayi dusunmuyorsa o baska..

Son düzenleme:
İnsanı öyle bir anlatmışsın ki, kuyruğu geride bırakıp kaçan çünkü çıkacağından emin kertenkele gibi hissettim:KK70: hayır geçmez, keşke kol bacak çıkartabilsek, kendımız; organ, diş tedavı edebılsek ama henüz o kadar ilerlemedik.

Benim kolum çizildi çelik bişeyin kenarıyla .. azaldı ama geçmedi izi..

Son düzenleme:
Arkadasiniza boşuna ümit vermeyin. Geçmiyor. Kendimden biliyorum. Dövme yaptırıp kapattirdim. Contractubex kremde yeniyse eğer görünümünü azaltır fakat tamamen geçirmez

Doktora gitsin belki bir ilaç falan verir doktor faydası olur. Ufak kesikler falan kapanıyor ama onlar geçmeyebilir. 5 seneden fazla oldu elimi kesmiştim. Hâlâ izi duruyor senin mantıkla bakacak olursak onun da geçmesi lazımdı şimdiye

Back
X