Lekeler, Çiller Ciltteki koyu lekelerinden kurtulabilenler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhaba canım benim mesleğim bu :) prinç suyu lekelerini açmaya yardımcı olur. Aynı zamanda bal, zencefil tozu ve yoğurtdu karıştırıp yaptığın karışımı cildine haftada 2 gün yaparsan güzel sonuç alırsın. Zencefil zor çıkar ciltten onun için yüzünü yıkadıktan sonra pamuğun üstüne gül suyu döküp silebilirsin

Benim de koyu renkli güneş lekelerim vardı ne kullandiysam hiç faydası olmadı 6 aydır sinozun leke kremini kullanıyorum cildimde leke adına hiç bir şey kalmadı

Bio oil deneyebilirsin canım birde sudocream çünkü hücre yenileme özelliği var

ya ben instagramda bir yer gördüm aradım konuştum ama çok pahalı geldi. yüze birtakım uygulaqmalar yapıyolar adı yanlş htrlamyosam denizköseoğlu protokolümüydü neydi tam bilmiyoru. bukalemun gibi aynı 10 günde cildin tamamen soyuluyor biildiğin bebek poposu:) param olursa hiç düşünmeden onu yaptrcm :)

Herkesin cilt tibi farklı genelde son ayları yaz ayına denk gelen hamilelerde leke oluyor ben bir ara karbonat limon yoğurt karışımı sürmüştüm hassas cildi olan yapmasın ama

Ben instagranda gordum bayanin biri şu tarifi siddetle öneriordu hamilelik lekelerini gidermis.
3 tatli kasik ev yogurdu
Yulaf unu
1 tqtli kasik.papatya yagi
1 tatli kasik limon yagi
Karistirip uygulamis yuzune cok memnundu

Yosun peelingi, ardından bioderma leke kremi, içerisinde niasamid olan bir serum ve güzel bir nemlendirici

Merhaba bol su tüketerek ve her sabah bir elma yiyeyerek mutlaka yatmadan önce cildi temizleyin.Ayrica düzenli buhar maskeside iyi gelecektir

Arbutin içeren kremlere bakabilirsiniz çok faydalı olacaktır. Tirozinaz inhibitörü olduğu için yani melanin oluşumunu engellediği için leke karşıtı kremlerde çokça bulunuyor.

Mrb şeffaf sabun ve keci sütlü sabunu hala denemedinizmi ? seffaf sabun gunes lekeleri doğum, göz altı morlugu cilt tonu eşitsizliği ayrica cilde nem kazandırıyor keci sütlü sabun sivilce siyah nokta akne egzama mantar hastalıklarında son derece faydalidir ( benim de dogum ve agda sonrasi yüzümde kahverengi lekeler olustu sabun sayesinde azaldı cildim eskisinden daha iyi görünümde

Benim hamilelikten önce de lekelerim vardı ama belli belirsizdi. Hamilelikle lekeler daha çok belli olmaya başladı. Özellikle çenemin bir bölümü tamamen leke şu an. Çok rahatsız olmaya başladım. Yarın dermatolojiye randevum var bakalım ne diyecek.

penaten ve sudocrem cilt lekelerine iyi gelir diye bilirim. Özellikle penaten ı düzenli kullanıyorum. Bir deneseniz mi bilemedim şimdi.

kızlar lekeler için gano sabunu var deneyin derim ben satıyorum vede kullanıyorum düzenli kullanımda gözle görülür cilt lekeleri gidiyor

Benim çillerim güneş görünce haliyle artar kışın azalır ama bir ara çok fazla artmıştı yumurtanın beyazı ve tozsekeri iyice çırpıyoruz uzeri beyaz köpük olana kadar..Sonra bunu lekeli bölgeye sürup kurumasını bekleyin 10 dk dan fazla durmasın cildiniz hassas ise ...cilt gerilcek sonra soğuk suyla durulayın ve bal sürün bal epey bekliycek kurur gibi oluyor araları açılıyor en fazla 30 dk sonra onuda ılık suyla yıkayın. Haftada bir kez yaptığımı hatırlıyorum

Net olarak bildiğim birşey yok ama saraçoğlunun kürlerine bir bakın. Ben onun tavsiyesi ile ne kürü yaptıysam hep fayda gördüm şükür. Kil ve kokulu güllerle yapılan bir kürü vardı. Google dn bir inceleyin derim.. Şifa olsun

Benimde bir önerim olacak ama ilgilenirmisiniz bilmiyorum iletişim bilgisi bırakabilirseniz whatsaptan detaylı bilgilendirme yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…