Merhaba canım benim mesleğim bu :) prinç suyu lekelerini açmaya yardımcı olur. Aynı zamanda bal, zencefil tozu ve yoğurtdu karıştırıp yaptığın karışımı cildine haftada 2 gün yaparsan güzel sonuç alırsın. Zencefil zor çıkar ciltten onun için yüzünü yıkadıktan sonra pamuğun üstüne gül suyu döküp silebilirsinKızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
evet aslında o yüzden hiç birşeye başlayamadım. bir doktora gitsem iyi olacakDoktora danışmalısın ben sana bu konuda cevap veremem. Ağır ilaçlar çünkü bahsettiklerim.
Benim de koyu renkli güneş lekelerim vardı ne kullandiysam hiç faydası olmadı 6 aydır sinozun leke kremini kullanıyorum cildimde leke adına hiç bir şey kalmadıKızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Arapkızı kremi eczanelerden bulabilirsin internettende araştır istersen ben çok iyi sonuç aldımO lekelerden kurtulmak çok zor bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum bende burda bekliyim öneri olursa denerim bende :)
Bio oil deneyebilirsin canım birde sudocream çünkü hücre yenileme özelliği varKızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
ya ben instagramda bir yer gördüm aradım konuştum ama çok pahalı geldi. yüze birtakım uygulaqmalar yapıyolar adı yanlş htrlamyosam denizköseoğlu protokolümüydü neydi tam bilmiyoru. bukalemun gibi aynı 10 günde cildin tamamen soyuluyor biildiğin bebek poposu:) param olursa hiç düşünmeden onu yaptrcm :)Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Herkesin cilt tibi farklı genelde son ayları yaz ayına denk gelen hamilelerde leke oluyor ben bir ara karbonat limon yoğurt karışımı sürmüştüm hassas cildi olan yapmasın amaKızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Merhaba bol su tüketerek ve her sabah bir elma yiyeyerek mutlaka yatmadan önce cildi temizleyin.Ayrica düzenli buhar maskeside iyi gelecektirKızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Mrb şeffaf sabun ve keci sütlü sabunu hala denemedinizmi ? seffaf sabun gunes lekeleri doğum, göz altı morlugu cilt tonu eşitsizliği ayrica cilde nem kazandırıyor keci sütlü sabun sivilce siyah nokta akne egzama mantar hastalıklarında son derece faydalidir ( benim de dogum ve agda sonrasi yüzümde kahverengi lekeler olustu sabun sayesinde azaldı cildim eskisinden daha iyi görünümdeKızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Benimde bir önerim olacak ama ilgilenirmisiniz bilmiyorum iletişim bilgisi bırakabilirseniz whatsaptan detaylı bilgilendirme yapabilirizKızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
WhatsApp dan yerine buraya neden yazmiyorsunuzBenimde bir önerim olacak ama ilgilenirmisiniz bilmiyorum iletişim bilgisi bırakabilirseniz whatsaptan detaylı bilgilendirme yapabiliriz