- 9 Şubat 2010
- 17.804
- 39.656
Ben dermapen yaptırdım 3 seans faydasını da gördüm ama maliyeti düşük bir yöntem değil maalesef.Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Bu yarıyıl tatilimde internette bulduğum bir evde cilt soyma yöntemi denedim epey etkili oldu ama her cilde uyar mı bilmem. Ben malzemeyi ve kullanım şeklini yazayım ama cildinize güvenmiyorsanız kullanmayım
İhtiyacınız olanlar madecasol melhem, expigment, bepantol el ve yüz kremi, acnelyse.
Akşam saatlerinde temiz yüze acnelyse sürülüyor, bir saat sonrasında expigment sürülüp gece bu şekilde yatılıyor. Sabah yüz yıkandıktan sonra madecasol sürülüyor. Yüz tamamen soyulduktan sonra iyileştiğine emin olana kadar sabahları madecasol ve kurudukça bepantol sürmeye devam ediliyor. Yaz aylarında kesinlikle yapılmıyor. 1 ay kadar cildinizi aşırı güneşten korumanız gerekiyor