Lekeler, Çiller Ciltteki koyu lekelerinden kurtulabilenler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Ben dermapen yaptırdım 3 seans faydasını da gördüm ama maliyeti düşük bir yöntem değil maalesef.
Bu yarıyıl tatilimde internette bulduğum bir evde cilt soyma yöntemi denedim epey etkili oldu ama her cilde uyar mı bilmem. Ben malzemeyi ve kullanım şeklini yazayım ama cildinize güvenmiyorsanız kullanmayım

İhtiyacınız olanlar madecasol melhem, expigment, bepantol el ve yüz kremi, acnelyse.

Akşam saatlerinde temiz yüze acnelyse sürülüyor, bir saat sonrasında expigment sürülüp gece bu şekilde yatılıyor. Sabah yüz yıkandıktan sonra madecasol sürülüyor. Yüz tamamen soyulduktan sonra iyileştiğine emin olana kadar sabahları madecasol ve kurudukça bepantol sürmeye devam ediliyor. Yaz aylarında kesinlikle yapılmıyor. 1 ay kadar cildinizi aşırı güneşten korumanız gerekiyor

bende de ufak tefek lekeler var . aşırı değil ama rahatsız ediyor
çok fazla serum. krem vs denedim.
hiç bir faydasını göremedim.
lekeyi tamamen yok etmiyor.
ancak lazer hakkından gelir lekenin.
yaptırmadım ama çok araştırdım. büyük lekelerim olsa kesinlikle düşünmez yaptırırdım. ileride belki diyorum.
lekeli cilt genç görünmüyor malesef

Biodermanın pigmentbio serumu güzel gerçekten baktım şimdi konuşulanlara da katılıyorum ben de bana da dermatolog önerdi bu serumu ve baya başarılı bi serum ben güneş kremini de kullanıyorum zaten lekelerin çoğu güneşten korunamamaktan da oluyo. mis gibi oldu yüzüm eşim bile dedi bana bak bu aldığın iyi geldi sana diye :) hatta benim malum yaş yüzünden kırışıklıklar da ufak ufak oluşmaya başladı. Gece kremini de kullanıyorum o yüzden night renewer adı kırışıklıklara iyi geliyo. kolajen var içerisinde.
merhaba . bendede leke ve kırışıklıklar oluşmaya başladı. ben yeni doğum yaptım bu ürünler emzirme dönemine uygun mudur bilginiz var mı?

Ben dermapen yaptırdım 3 seans faydasını da gördüm ama maliyeti düşük bir yöntem değil maalesef.
Bu yarıyıl tatilimde internette bulduğum bir evde cilt soyma yöntemi denedim epey etkili oldu ama her cilde uyar mı bilmem. Ben malzemeyi ve kullanım şeklini yazayım ama cildinize güvenmiyorsanız kullanmayım

İhtiyacınız olanlar madecasol melhem, expigment, bepantol el ve yüz kremi, acnelyse.

Akşam saatlerinde temiz yüze acnelyse sürülüyor, bir saat sonrasında expigment sürülüp gece bu şekilde yatılıyor. Sabah yüz yıkandıktan sonra madecasol sürülüyor. Yüz tamamen soyulduktan sonra iyileştiğine emin olana kadar sabahları madecasol ve kurudukça bepantol sürmeye devam ediliyor. Yaz aylarında kesinlikle yapılmıyor. 1 ay kadar cildinizi aşırı güneşten korumanız gerekiyor
ben burdaki iki kremi ayrı ayrı kullandım bi ama faydası olmadı bana bir arada kullanmaya da korkarım açıkcası cildim acaba ters tepki verir mi diye ama yine de çok teşekkür ederim 🙏🏻

MERHABA. SENDE YENİ Mİ OĞUM YAPTIN? BEN 2 AY ÖNCE DOĞUM YAPTIM. O YÜZDEN UNLARI KULLANMAK UYGUN MUDUR? YANİ EMZİRME DÖNEMİ OLDUĞUNDAN?

ben burdaki iki kremi ayrı ayrı kullandım bi ama faydası olmadı bana bir arada kullanmaya da korkarım açıkcası cildim acaba ters tepki verir mi diye ama yine de çok teşekkür ederim 🙏🏻
Dediğim gibi endişelenirseniz kullanmayım, aknelyse ve expigment arka akaya kullanılınca inanılmaz hızlı bir soyulma oluyor, ben de korkmuştum ama memnun kaldım. İnşallah siz de kullandığınız ürğnden memnun kalırsınız, takipteyim gelecek yıl onu denerim belki yorumunuza göre 😁

Yıllar önce yüzümün dudağa yakın bölgesinde uçuk çıkmıştı, leke bırakmıştı, kahverengi bir uçuk lekesi ve 5 10 kuruşluk para kadar. Bende eczaneye gidip krem istediğimde bana dermoskin leke kremini verdiler ben üşenmeden 1 sene düzenli kullandım ve leke kalmadı. Sabır gerektiriyor böyle kremler.

MERHABA. SENDE YENİ Mİ OĞUM YAPTIN? BEN 2 AY ÖNCE DOĞUM YAPTIM. O YÜZDEN UNLARI KULLANMAK UYGUN MUDUR? YANİ EMZİRME DÖNEMİ OLDUĞUNDAN?
Doktora danışmalısın ben sana bu konuda cevap veremem. Ağır ilaçlar çünkü bahsettiklerim.

Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Herbadermin leke karşıtı serumunu kullandım ve düzenli olarak tam bir şişesini bitirdim. Lekelerimi çok güzel açtı; hatta şuan bir şişe daha aldım ama düzenli kullanacağimdan şüphem olduğu için başlamadım henüz. Muhtemelen bu şişeyle birlikte tamamen kaybolacaklar. Bu arada zaten bu tarz ürunleri kışın veya gece yatmadan önce kullanmak daha doğru oluyor, kullandıktan sonra güneşe çıkılmaması gerekli diye biliyorum.

Merhaba 👋 benimde iki gebeliğim den kalma doğum lekelerim vardı anne ve ananeler sütünü sur gecer vs dediler ama geçmedi selin cigerci in leke kremi mükemmel tavsiyemdir al mutlaka yanında 50 faktör güneş kremini de al leke kremini gece yatarken sur güneş kremini de dışarı çıkarken aksatma benim lekelerim 2 ayda geçti ve krem o kadar bereketli ki 1 kutusu hala bitmedi Kasım 2021 de almıştım kremi hala var hala kullanıyorum cildim bebek gibi oldu

benimde alnımda kocaman var özellikle yaz aylarında belirginleşiyor exipigment kullandım 1 kutu hiç fayda etmedi selin ciğercinin önerdiği bir krem vardı w-lab dı sanırım ismi onu aldım ama düzenli kullanamadım 🤦‍♀️

Dermapen çok iyi geliyor lekelere bilginiz olsun ilk seansta bile pırıl pırıl bir cilt çıkarıyor ortaya bizzat yaptırmış biri olarak söylüyorum rengini aciyor

Selam kızlar , La Roche ürünlerini tavsiye ederim , yeşil serumu kullanıyorum birazda olsa faydasını gördüm ama yaz geliyor dikkat etmekte fayda var bu ürünleri kullanırken , özellikle Ege ve Akdeniz de yaşayanlar içinpek tavsiye edilmez çünkü güneş daha çok etkili oluyor,

Benim de cilt lekem vardı güneşten dolayı gitsin diye beyazlatıcı krem kullandım 4 ay geçer gibi oldu ancak cildim yağlı olduğundan sivilcelere sebep oldu ve ve tedavi gördüm 4 kutu monodoks ve krem antibiyotik kullandım bir daha temizleme ürünü dışında bir şey kullanmayı düşünmüyorum kullanacaksınız doktorla görüşün öyle kullanın cilt tipi çok önemli

Yeni keşfettim ama henüz uygulatmadim . Kimyasal peeling öneriyorlar bu gibi şeyler için . İyi bir klinik bulup yaptırabilirsiniz . Kesin çözüm bu

Merhabalar, lekeler hamilelikten sonra olduysa yaz - kış güneş kremi kullanmanızı ve madecassol, hametan, expigment %4 'ü karıştırıp yüzünüze her gün sürün, farkı göreceksiniz. Fakat var olan leke hamilelikten sonra daha da koyulaştı ise Prp, Mezoterapi, Dermapen, fraksiyonel lazer gibi işlemler var. Doktorunuz cildinizin, lekenizin yapısına göre uygun tedavi yöntemini size söyleyecek, önerecektir.

X