- 3 Ekim 2011
- 196
- 148
O lekelerden kurtulmak çok zor bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum bende burda bekliyim öneri olursa denerim bende :)
Benim yüzümde, kullandığım hormon ilaçlarından sonra, aşırı derecede oluşmuştu. Eczacım Solante Pigmenta diye bir ürünü tavsiye etmişti, 50 faktörkük güneş kremi, sabah aksam sürdüm. 1 kutu kullandığımda hepsi tamamen yok oldu.Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Bende de o var ya burnumda fondöten de sürsem kapanmıyor çok kötü durumKızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Merhaba canım doğum lekeleri bazıları kalıcı olmakla beraber geçenlerde var tabi bunun için öneri tabi kabul.edilir fakat tavsiyem bi dermotolok cildin yağlı karma yada kuru olabilir ona göre ilaçlar mümkün kafamıza gore cildimize bisiler kullanmak için tavsiye almamalıyız.Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Ayn öyle bende gitmiştim aynı şekilde biodrrma serum,krem ve güneş koruyucu yazdi ayiriten 2 krem daha düzenli olarak kulanilinca baya iyi geldi şuan Bayadır kullanmıyorum çünkü gebeyim gebelikte çok merak ediyorum kulansam sorun olur muBende güneş lekelerimden çok mutsuzdum dermatoloğa gittim bana biodermanın gece serumunu önerdi bide güneş koruyucu kullan dedi onu aldım 1- 1,5 aydır düzenli kullanıyorum ikisinide şuan cidden yüzümdeki lekeler azaldı ve düzelmeler var geçen hafta hatta dermatoloğa tekrar gittim kontrole leke tedavisi uzun soluklu bir uğraş ama onu söyliyim o yüzden dermatoloğa gitmen iyi olabilir öncelikle ama ürün sorcak olursan bioderma önerebilirim kendi deneyimimden yola çıkarak
Doğumdan sonra kendi sütunu sur lekeler gececektirKızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Kızım 5 yaşına girecek.bende o koyu hamilelik lekelerinden özellikle göz altlarındaki maske gibi olanlardan dermapenle kurtuldum geçen sene.şimdi daha iyi çok şükür.bende işe yaradı memnun kaldım herkeste aynı etki olur mu bilmem.dermapen yapılırken aynı zamanda kullanılan malzemelerde çok önemli.yani güvenilir bi yer olması gerekiyor.bir de aha Baha lar var.hangisi bilmiyorum ya ikisi birden ya biri.bugün araştırıp bende alacağımKızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Niacinamide mi acaba? Ben de çok memnun kalmıştım. Umarım sizin de işinize yarar, görünce yazayım dedim.The ordinary den lekeler için olan gece serumuma başlıyacağım bende .. kullananlar çok memmun . Gözle görülür değişikler fark edince bende aldım bakalım
Aynen Niacinamide .. ben şimdi ceraveden yıkama jeli aldım sonrasında gül süyu ile geçiş yapıp niacinamade sürüp yine ceraveden krem kullanıcam bakalım şu sıra cildim çok sivilceli tuaf .lekeli ama güneş kremi şart haklısınızNiacinamide mi acaba? Ben de çok memnun kalmıştım. Umarım sizin de işinize yarar, görünce yazayım dedim.
Bu arada ben dermapen öneriyorum. Öyle çok leke problemi olan bir cildim yok, ama renk tonunu düzenlemede, gözeneklerde fark yaratan bir uygulama. Üst deri soyulup yenilendiği için de lekelere de etkili olacağı kanaatindeyim.
İyi bir cilt temizleyici, nemlendirici ve güneş koruyucu şart ve demirbaşlarınız bunlar olmalı sonrasında. Önemli olan korumak.
Dermalogica dermalogica daily microfoliant günlük yıka. Sonra sabahları uysndıkdan sonrada cildini temizle ve ardına.Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Bir arkadaşımın annesinden duymuştum ne kadar doğru bilemem ama , doğumda yada hemen sonrasında yüzünüzde ki terinizi "sancıdan dolayı oluyor sanırım" saçınızla silerseniz o lekeler temizlenirmiş, :)Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Merhaba benim sol göz kenarımda kahverengi bir güneş lekesi vardı.Belli bir süre sonra daha belirgin hale geldi. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile W-Lab Kozmetik Beyazlatıcı Krem ve Madeleb kullandım.Yani tam tarih veremiyorum ama kısa bir süre sonra o lekenin olmadığını farkettim. O dönemde düzenli kullanmıştım tabi sabah akşam sürüyordum . Şu anda o lekeden iz yok . Sanki hiç çıkmamış gibi :) Bir kaç arkadaşımda benden sonra aldı kullandı . Yani hepsinden haberim yok ama bir tanesinin memnun kaldığını biliyorum.Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısın
Ürün pahalı bir ürün mü?Merhaba benim sol göz kenarımda kahverengi bir güneş lekesi vardı.Belli bir süre sonra daha belirgin hale geldi. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile W-Lab Kozmetik Beyazlatıcı Krem ve Madeleb kullandım.Yani tam tarih veremiyorum ama kısa bir süre sonra o lekenin olmadığını farkettim. O dönemde düzenli kullanmıştım tabi sabah akşam sürüyordum . Şu anda o lekeden iz yok . Sanki hiç çıkmamış gibi :) Bir kaç arkadaşımda benden sonra aldı kullandı . Yani hepsinden haberim yok ama bir tanesinin memnun kaldığını biliyorum.
Niacinamide 'den memnun kalmış mıydınız? Fiyatı ne kadar?Niacinamide mi acaba? Ben de çok memnun kalmıştım. Umarım sizin de işinize yarar, görünce yazayım dedim.
Bu arada ben dermapen öneriyorum. Öyle çok leke problemi olan bir cildim yok, ama renk tonunu düzenlemede, gözeneklerde fark yaratan bir uygulama. Üst deri soyulup yenilendiği için de lekelere de etkili olacağı kanaatindeyim.
İyi bir cilt temizleyici, nemlendirici ve güneş koruyucu şart ve demirbaşlarınız bunlar olmalı sonrasında. Önemli olan korumak.