valla benimde artık gözüme batmaya başlayınca başladım araştırmaya söylenen her şeye bakıyorum hangisi daha risksiz daha güvenilir gelirse onu denicem bakalımm inşallah bu süreçte sonuç alıcağım bişey bulurum bakalımm teşekkür ederim sizin tavsiyeleriniz için decıkss kurtulamadığım gibi '' evde mucizevi leke tedavisi '' adlı saçmalıklarla daha da cildimi berbat ettimO yüzden sakın google dan özellikle de öyle limonmuş yoğurtmuş kullanma ciltten cilde değişse de çoğumuzun maalesef hassas oluyor ki birkaç cildiye doktorunu takip ediyorum onlar şiddetle karşı bu ürünlere. Leke kremlerine gelince çok derin değillerse doktorun yazdığı kremler işe yarayabilir fakat benim ilkokuldan beri güneşten ve sivilceden kaynaklı lekeler olduğu için baya derinmiş doktor bakmıştı o yüzden lazer değilde daha faydalı seanslı tedaviler şart bana birkaç tane buldum ama İstanbul'a gitmem gerektiği için kaldı onun dışında bir kerelik YOSUN MASKESİ tedavisini uyguladılar cildime asla bir cihazla uygulanmıyor bildiğin yosun maskesi yapıyorlar cildine gece gündüz araştırmasını yaptım tek bir şikayet görmedim o yüzden risk alıp Antalya'da güzellik salonuna ( güvenemeyerek ) gittim gerçekten de cilt soyuldu ilk maskeyi sürüp masaj yaptığında ipne batması hissi oluşuyor sonra bir hafta içinde cilt soyuldu tabi iki üç seans gerekiyordu ama gidemedim ona da leke gitti mi hayır ama lazer gibi cildi incelten bir soyulma olmadığı için temmuz ayında düşün yazın ortasında yaptırdım bu tedaviyi Çok şükür dedikleri gibi yan etkisi güneşin yakması tarzında sorun yaşamadım ki güneş kremi sürmeden çıkmadım elbette. Ama ben yine de beğendim onu araştırabilirsin lakin kullanılan maske YOSUN PEELİNG ( ALGAA PEELİNG ) diye geçiyor orjinal olması ve markanın DECAAR olması çok çok önemli hatta linkini atayım bir araştır sende Yosun Peeling (Algae Peeling) Öncesi Sonrası
ve takip etmeni tavsiye edeceğim sürekli cilt vücut ile ilgili güzel bilgiler veren doktorun linkini de atayım ki doğru bilgiler edinebilesiniz :) Reklam yapıyor gibi olmuş yalnızama bende maalesef leke konusunda çok sıkıntı çeken ve hala çözüm bulamayanlardanım o yüzden böyle bir soruyla karşılaşınca hemen atlıyorum umarım faydalı olmuştur :)
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
serum 15 ml ama fiyatı 369.5 tl biraz fazla geldi bilemedim ya..Valla merak ettirdin ne yalan söyliyim şimdibi bakim bende sitesine videolarına falan fiyatı nasıl çok pahalı mı ?
Valla merak ettirdin ne yalan söyliyim şimdibi bakim bende sitesine videolarına falan fiyatı nasıl çok pahalı mı ?
bu tarz dermokozmetik ürünlerin fiyatları hep öyle fiyatı öyle aman aman uygun değil amaserum 15 ml ama fiyatı 369.5 tl biraz fazla geldi bilemedim ya..
Doğru diyosun aslında diğer kozmetik ürünler falan en basit ürünler bile olmuş 100 tl zatenbu tarz dermokozmetik ürünlerin fiyatları hep öyle fiyatı öyle aman aman uygun değil ama
15 ml olmasına bakma zaten avuç avuç sürmüyosun bi kaç damla yetiyo bütün yüze ve öyle 2 haftada bitmiyo bende 1,5 ay gitti zaten günde 1 kere gece kullanıyosun ve sonuç görünce de fiyatına değer dedim
bide 1 şişe kullanımdan sonra ara vermen gerekiyor
tabii ara verince güneş koruyucu ya da gece kremi devam ediyosn bence değiyo fiyatına ya uygun diye alıp denediğim kremlere verdiğim paraya yazık oldu asıl
hahahaha sorma bende o kremlere verdim zamanında iyi paralar toplasam aslında tüm bu bioderma pigmentbio bakım setini alırmışımbu tarz dermokozmetik ürünlerin fiyatları hep öyle fiyatı öyle aman aman uygun değil ama
15 ml olmasına bakma zaten avuç avuç sürmüyosun bi kaç damla yetiyo bütün yüze ve öyle 2 haftada bitmiyo bende 1,5 ay gitti zaten günde 1 kere gece kullanıyosun ve sonuç görünce de fiyatına değer dedim
bide 1 şişe kullanımdan sonra ara vermen gerekiyor
tabii ara verince güneş koruyucu ya da gece kremi devam ediyosn bence değiyo fiyatına ya uygun diye alıp denediğim kremlere verdiğim paraya yazık oldu asıl
aynen öyle dediğin gibi ortalama şeylerin bile fiyatı belli dediğim gibi sonuç gördüğüm bi ürün için bu fiyat ok bana yaniDoğru diyosun aslında diğer kozmetik ürünler falan en basit ürünler bile olmuş 100 tl zatenbu normal aslında bide eczane ürünü dimi bu??
öyle bakınca iyiymiş aslında fiyatı bide uzun süre gitmiş bence öyle bi süre için fiyat iyi düşününce
ya bak dediğim açıdan düşününce nasıl mantıklı geldi şimdi :) al da al diye darlayamam da denemeye değer yani bunu almasan gidip başka bişeye vericeksin yine o parayı kafana takmışsın çünkü bi kere :))hahahaha sorma bende o kremlere verdim zamanında iyi paralar toplasam aslında tüm bu bioderma pigmentbio bakım setini alırmışım
2. kez yazan olunca şimdi denemek istedim cidden sizdeki lekeler nasıldı ?Biodermanın pigmentbio serumu güzel gerçekten baktım şimdi konuşulanlara da katılıyorum ben de bana da dermatolog önerdi bu serumu ve baya başarılı bi serum ben güneş kremini de kullanıyorum zaten lekelerin çoğu güneşten korunamamaktan da oluyo. mis gibi oldu yüzüm eşim bile dedi bana bak bu aldığın iyi geldi sana diye :) hatta benim malum yaş yüzünden kırışıklıklar da ufak ufak oluşmaya başladı. Gece kremini de kullanıyorum o yüzden night renewer adı kırışıklıklara iyi geliyo. kolajen var içerisinde.
Ufak yer yer benek gibi kahverengi lekelerim vardı güneş lekesi gibi yani :)2. kez yazan olunca şimdi denemek istedim cidden sizdeki lekeler nasıldı ?
Ben bu ay alamam da sen alabiliyosan al dene de yaz buraya valla çok iyi olur
ben iyice merak ettim valla araştırdım biraz şansıma orjinal sitesi naos muş orda ikinci ürüne %50 indirim var serumla güneş koruyucuyu sipariş ettim şimdi bi kaç hafta denedikten sonra sonucu yazcam burayaBen bu ay alamam da sen alabiliyosan al dene de yaz buraya valla çok iyi olur
Sizden sonra sipariş verdim şimdi hadi bakalımmUfak yer yer benek gibi kahverengi lekelerim vardı güneş lekesi gibi yani :)
Hahahaha ilk defa birini ikna ediyorumSizden sonra sipariş verdim şimdi hadi bakalımm
Merhaba. Kendi leke kremimi kendim yaptım ben. Kozmetik ürünleri satılan yerlerde bepanten yara merhemi satılıyor. Eczaneden ampül e vitamini ve medikasol krem aldım. Tüm malzemeler 80 tl falan tuttu. Boş bir krem kavanozuna kremlerden tepeleme birer tatlı kaşığı olacak şekilde eşit koydum. Bir adet e vitamini kırdım ve kürdanla bir güzel karıştırdım. Her gece eve gelince yüzümü güzelce yıkayıp sürüyorum. Daha ilk 10 günde inanılmaz bir fark oldu. Bu şekilde 4 kavanoz çıkar sanırım bu malzemelerden. Sadece lekelerim hafiflemedi bütün yüzüme bir aydınlık geldi sanki. Bende hiçbir sivilce tüylenme falan yapmadı. Kullanmaya başlayalı yaklaşık 1 ay oldu. Gerçekten sonuç inanılmaz benim için. Gündüz dışarı çıkarken ne olur ne olmaz diye normal 30 faktörlü bir nemlendirici kullanıyorum. Bir de haftada en az iki kez karbonatla nazikçe peeling yapıyorum.Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Teşekkür ederim tarif verdiğiniz için şimdi bi krem aldım onu deniyorum ondan sonuç alamazsam 1 ay ara verip bunu denerim sağolun :)Merhaba. Kendi leke kremimi kendim yaptım ben. Kozmetik ürünleri satılan yerlerde bepanten yara merhemi satılıyor. Eczaneden ampül e vitamini ve medikasol krem aldım. Tüm malzemeler 80 tl falan tuttu. Boş bir krem kavanozuna kremlerden tepeleme birer tatlı kaşığı olacak şekilde eşit koydum. Bir adet e vitamini kırdım ve kürdanla bir güzel karıştırdım. Her gece eve gelince yüzümü güzelce yıkayıp sürüyorum. Daha ilk 10 günde inanılmaz bir fark oldu. Bu şekilde 4 kavanoz çıkar sanırım bu malzemelerden. Sadece lekelerim hafiflemedi bütün yüzüme bir aydınlık geldi sanki. Bende hiçbir sivilce tüylenme falan yapmadı. Kullanmaya başlayalı yaklaşık 1 ay oldu. Gerçekten sonuç inanılmaz benim için. Gündüz dışarı çıkarken ne olur ne olmaz diye normal 30 faktörlü bir nemlendirici kullanıyorum. Bir de haftada en az iki kez karbonatla nazikçe peeling yapıyorum.
Aynı dertten muzdaribim.surada oturayım bendeKızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
C vitamini rengini solduruyor ama lazersiz vs gitmezKızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?