- 25 Şubat 2022
- 10
- 18
- 34
Uzun olur diye düşündüm ürünlerin içeriğini atacaktımWhatsApp dan yerine buraya neden yazmiyorsunuz
Bu şekilde sanki reklam yapar gibi oluyor. Herkesin faydalanması için açıkça yazsaydınız daha iyi olurdu.Uzun olur diye düşündüm ürünlerin içeriğini atacaktım
Gebelikte 7. Ayıma girdim koyu leke henüz görmedim fakat .. bekarken aşırı akneli lekeli bir cildim vardı doktorumun önerisiyle la roshe un leke karşıtı yüz yıkama jeli ve akne karşıtı kremiyle tanıştım . Hala daha kullanıyorum lekeler yok denecek kadar azaldı . Tavsiye verecek olduğum tek markadır başka bişey kullanmıyorum hala daha onu kullanıyorumKızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Fotografini atabilir misiniz ?Gebelikte 7. Ayıma girdim koyu leke henüz görmedim fakat .. bekarken aşırı akneli lekeli bir cildim vardı doktorumun önerisiyle la roshe un leke karşıtı yüz yıkama jeli ve akne karşıtı kremiyle tanıştım . Hala daha kullanıyorum lekeler yok denecek kadar azaldı . Tavsiye verecek olduğum tek markadır başka bişey kullanmıyorum hala daha onu kullanıyorum
İlk defa sizden duydum, baktım internete ben de alcam onlardanHamilelik bilmiyorumda kırmızı sivilce lekelerim için kullanmadığım kalmadı enson trendyolda mjcare nın 5 li kağıt maskelerini aldım 2 aydır her hafta 2 tane yapıyorum aşırı fark var ve kullanmadığım ürün kalmamıştı benim
Ben çok memnun kaldım umarım faydası olurİlk defa sizden duydum, baktım internete ben de alcam onlardan
İstanbul’da yaşıyorsanız taksim Gümüşsuyu’ndaki nedimen diye leke silen bir güzellik merkezi var, gidenler çok memnun bi İnstagram hesabına bakın derimKızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Merhaba doktorumun önerisiyle dermoskin arbutin kompleks kremini kullandım. Yüzümdeki lekeleri geçirdi memnun kaldımKızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?