Lekeler, Çiller Ciltteki koyu lekelerinden kurtulabilenler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bana dermatologum bir ilaç verdi içinde retinoik asit içeriyor cildi soyan bir ilaç. bu ilacın ismini size tabiki vermeyeceğim çünkü ağır bir ilaç ve emziren hamileler için zararlı
Watsons sephora gibi yerlerde retinoik asit değil de retinol içeren ürünler kullanabilirsiniz ama lütfen bu tür ürünlerin içeriğini okuyun alerjiden olabilir hamilelik ve emzirme dönemlerinde kullanmamak gerekiyor olabilir

Bu ürünleri önermek istemiştim

Eklentiler

• Screenshot_20220314-175114.png
    164,9 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20220314-175028.png
    99,8 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_20220314-175010.png
    139,9 KB · Görüntüleme: 69
Gebelikte 7. Ayıma girdim koyu leke henüz görmedim fakat .. bekarken aşırı akneli lekeli bir cildim vardı doktorumun önerisiyle la roshe un leke karşıtı yüz yıkama jeli ve akne karşıtı kremiyle tanıştım . Hala daha kullanıyorum lekeler yok denecek kadar azaldı . Tavsiye verecek olduğum tek markadır başka bişey kullanmıyorum hala daha onu kullanıyorum

Fotografini atabilir misiniz ?
Çok fazla vardi googleden baktim da.
Hangisi seçemedim.

Benim hiç problemim olmadı o yüzden tavsiyem yok..Ama bildiğim kadarıyla herkesin cilt yapısı farklı öyle bu krem bana iyi geldi sana da iyi gelir gibi olmaz.. Çünkü cildin yapıları var mevsimsel faktörler var iklim farkı var varda var..Bazen cilt altındaki tabaka hasar görmüş olabiliyormuş o yüzden işini gerçekten layıkıyla yapan ve gerçekten samimi bir dermatolog bulup onunla bu durumu paylaşmak.. Kulaktan dolma şeyler daha da zarar verebilir cildine canım benim

Eğer hassasiyetiniz yoksa elma sirkesi beni kurtardı size de yardımcı olabilir. Güneş lekeleri vardı bende neyse ki şimdi tamamen geçti. Pamuğa birazcık damlatıp yüzümü tamamen siliyordum üstelik çok da düzenli yapmış sayılmam duşa girmeden yapardım yeterli olmuştu. Fakat kesinlikle elma sirkesi sürdükten sonra güneşe çıkmamak gerekir aksi halde tahriş olabilirsiniz.

Hamilelik bilmiyorumda kırmızı sivilce lekelerim için kullanmadığım kalmadı enson trendyolda mjcare nın 5 li kağıt maskelerini aldım 2 aydır her hafta 2 tane yapıyorum aşırı fark var ve kullanmadığım ürün kalmamıştı benim

Arkadaşlar bende her türlü kremi denedim olmadı bende bir güzellik salonuna gidip ozon tedavisini soracağım

İlk defa sizden duydum, baktım internete ben de alcam onlardan

Karbon peelıng yaptırmıştım geçti,ama ne oldu 2 yıl sonra başka noktalarda leke oluştu.Gidicem yine kremle zor

Meraba arkadaşım hamileyken doktor tavsiyesi yumurta akı maskesi yap dedi fakat senin hamilelikten sonra yine de dene mutlaka faydasını görürsün

İstanbul’da yaşıyorsanız taksim Gümüşsuyu’ndaki nedimen diye leke silen bir güzellik merkezi var, gidenler çok memnun bi İnstagram hesabına bakın derim

kremlere para harcamayın kozmetik dermatologlar var lazer kimyasal plengle çözülebilir

Merhaba doktorumun önerisiyle dermoskin arbutin kompleks kremini kullandım. Yüzümdeki lekeleri geçirdi memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…