- 12 Eylül 2011
- 1.026
- 287
Bu bahsettiğiniz krem soyuyormu acabaArkadaşlar benim hem doğum hem güneş lekelerim vardı POHLİ krem kullandım, çok faydasını gördüm. Ben Urfadan getirtmiştim artık internette de satılıyormuş. Yalnız dikkat edin orjinali olsun. Hepinize sevgiler
Güneş kremi hangisini kullanıyorsunuz?beni rahatsız eden o kahverengi leke görünümü gitti diyebilirim hatta cildimi de parlattı resmen ışıl ışık oldu yüzüm
hala yer yer lekelerim var ama zaten 20 gün oldu daha kullanmaya devam edicem şişe bitene kadar birazcık daha azaltsa ben tamamım zaten şu anki hali bile ilk halinden kat kat iyi açıkcası :)
Canım öncelikle retinol ve c vitamini serumlarına başla bana göre retinol daha etkili ama bunlara başlamadan önce mutlaka güneş kremini düzenli kullanman gerekiyor :)Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız
Merhaba 1 avuç doğal kuru fasülyeyi akşamdan ıslatın. Sabah haşlayın.Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
2 yemek kaşığı yazacaktım yoğurt içinMerhaba 1 avuç doğal kuru fasülyeyi akşamdan ıslatın. Sabah haşlayın.
2 yemek ev yoğurdunu tülbente koyup musluğa asın süzülsün. Süzülmüş yoğurt ile fasülyeyi buluşturup robottan çekin. Yüzünüze sürün. Haftada maks 2 kez yapın bakın bakalım leke meke kalıyor mu?
Fasulyeyi hasladigimiz su ilemi cekicegiz yoksa suyunu dökecek miyiz?Merhaba 1 avuç doğal kuru fasülyeyi akşamdan ıslatın. Sabah haşlayın.
2 yemek ev yoğurdunu tülbente koyup musluğa asın süzülsün. Süzülmüş yoğurt ile fasülyeyi buluşturup robottan çekin. Yüzünüze sürün. Haftada maks 2 kez yapın bakın bakalım leke meke kalıyor mu?
Merhaba sabunun saçma kullanıyorum çok güzel halep sabunuBirde unutmadan Ankara’da Zuhal albegate diye bir kadın var organik ürünler satan onunda insta sayfasını inceleyebilirsiniz onunda halep sabunundan kullanmaya başladım ondanda çok memnunum şimdilik
bu sabunu en ucuz nerede bulabilirim?Merhaba sabunun saçma kullanıyorum çok güzel halep sabunu
Merhaba en ucuz nerde bilmiyorum ben Zuhal Albegate sitesinden aldım. İmkanınız varsa ucuzluğuna bakmayın sahte olabiliyor. Fayda yerine zarar olabilirbu sabunu en ucuz nerede bulabilirim?
3. Yıl bendekiler geçti ama yazın bakayım tekrar olacaklar mi?Kızlar merhaba benim cildimde koyu lekeler var hamilelikten sonra daha da gözüme batmaya başladı ne yapsam gideremedim ve beni artık rahatsız etmeye başladı bu lekelerinden kurtulabilen var mı varsa nasıl kurtuldunuz yazar mısınız ?
Merhaba, yüzünüz nasıl oldu acaba ?dün kimyasal peeling yaptırdim yuzum su an yanmış gibi bir goruntude cok fena soyulma baslayinca görüntü gececek dediler bakalim nasil bir surec olacak
soyulma bugun dudak cevresinde basladi alttan pespembe tertemiz bir deri geliyorama gerilme cok fazla yüzümde mimik yapinca hemen agriyor