- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Canım gözlerim doldu .yazdığınız ve söylediğiniz tüm güzel sözlere çok teşekkürler İNŞALLAH HEP BERABER AMİN. Sağ olun.siz de aynı şekilde o ender kişilerdensiniz.ve bu sitenin bana kazandırdığı en güzel şey sizin dostluğunuzdur.Tekrar tekrar teşekkürlerCanim blue um :) Telefon da kutladim ama burdan da yazmak istedim.Kisa zaman oldu tanisali ama ben senin ne kadar iyi,ne kadar hassas ve az kalmis iyi insanlardan oldugunu biliyorum.Allah sana yasadigin tum kotu gunleri unuttursun bundan sonra tahmin edemeyeceginden daha guzel gunler yasayasin insallah.Bugun yeni baslangiclarin olsun.Kalbin gibi bir omur diliyorum sana.
Keşke o rujun resmini paylaşsanız. Birsürü turuncu tonda ruj var. Yanlış almayalım
Bende de kamufılaş kapatıc var akşam eve gidince burada resmini paylaşabilirim. Oda baya kapatıyor.
Ama bu turuncu dediğiniz daha iyiyse bende almayı düşünebilirim. (bende buğday tenliyim bu arada)
[
ğday tenliyim bu arada)
Allah in lutfu iste,tevafuk :) Ben de tesekkur ederim guzel sozlerin icinCanım gözlerim doldu .yazdığınız ve söylediğiniz tüm güzel sözlere çok teşekkürler İNŞALLAH HEP BERABER AMİN. Sağ olun.siz de aynı şekilde o ender kişilerdensiniz.ve bu sitenin bana kazandırdığı en güzel şey sizin dostluğunuzdur.Tekrar tekrar teşekkürler
Sanırım kapatıcılığı az dediğiniz gibiBen de bu var siz soyleyince gosteriyim istedim.1 ya da 2 yil once aldim avondan ama unutkanligim sayesinde hangi rengi nereme suregimi unutuyorum:) acelemde oldugu icin cok kullanmadim.Normalde leylak rengini lekeye kullanin yaziyordu ama ben pek begenmedim kapatma durumunu bugun turuncu rengini sizin anlattiginiz gibi surdum ehh fena yapmadi.Tesekkurler bu arada.Insallah alicam 208 no yu:)Eki Görüntüle 1784220
Canım yazık işte bunlar olmasın diye uğraşıyoruz...Arkadaşlar bdv bölümünde açılan konuya bakınız( nasıl mağdur olmuş kız TCA dan)
İşte bilincsiz kullanmak nelere maal oluyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tca-25.909187/
Canım kalpler bir aynı anda yazmışız.Sanki sözleşmiş gibi şaşırdım.bu kadar olur :)Simdi uzun bir yazi olacak ama okuyun :) Dun blue yla gorustuk,birlikte sems arslana gittik.Biz zaten uzun zamandir telefonda gorusuyorduk tam tahmin ettigim gibi kalbi gibi yuzu de guzel blue nunneyse gelelim asil konuya,ben cildimi gosterdim ve sems hanim su an bir islem yapamayacagini yapacagim dersem seni kandirmis olurum dedi ve gec kaldigimi ekledi.Eylul ayinda gelirsin mayis ayina kadar alin leken haric yuzdeki lekelerinde %99 basari saglariz dedi ama 3 yil sonunda artik alt tabakada olan hasar gormus derin tekrar disari cikmaz dedi tabi bir yandan koruyarak.He alin lekesine gelince orasi yanak ya da baska bolge gibi degil altta sadece kemik var orasi %50 olur dedi.O kadar icten para goz olmayan biri ki.Saclarimin durumunu anlattim ve ona gore de bisiler aldim.Nemlendiricim bitti ne kullaniyim diyorum arko al nivea al diyo halbuki kadinda bi suru urun var ama seni zorlayan aaa bunu almalisin diyen biri degil ben sorarak isteyerek aldim.Eylule kadar su an napiyorsan devam et dedi.Iste durum bu,gittigim icin blue yu gordugum icin ayrica cok mutluyum.Oraya da eli dolu gelmis benim canim arkadasim bi suru sey getirmis bana sagolsun
Sonunda ŞEMS ARSLAN a gittim.Daha önce de araknafobia tavsiye ettim.çok karşı çıkan oldu.hatta arkadaşa özelden asla gitme msjları yazılmış.Ben kimseyi dinlemedim kendisini de götürdüm.(randevu aldı)Bana göre de iyi etmişim.evet yineliyorum KİMSENİN REKLAMINI YAPMAM.ARAŞTIRIP YAZARIM.Ne kadar haklıymışım kendisiyle tanışınca daha da anladım.Bizi çok ilgili karşıladı.zaten tlf da daha önce de defalarca konuştum kendisi ile.dedim ya araştırmadan bilgi vermem.kimseyi de uyduruktan karalamam.ispatı olmalı.Kimseyi de övmem .ama övgüyle de bahs edersem nedeni vardır.Kendisi aşırı yoğun olmasına rağmen uzun uzun hem anlattı hem dinledi .sorular sorduk.tek tek cevapladı.en önce de bize lekeyle ilgili bilgiler verdi.Mal satma tarafında hiç değil kendisi.zaten bize hiç krem vermedi.Satmak istemedi.(araknafobia saç dökülmesi için kendisi istedi öyle aldı) lekeye geç kaldınız dedi. tarih verdi.o zaman gel dedi.oradayken şunu gördük.Bir bayan geldi odaya yüzü lekesiz bakımdan çıkmış.Bize baktı.Anlattı. araknafobia ya sizinki ne ki benimkini görseydiniz dedi.5 seansta bu hale gelmiş.çok şaşırdık.Darısı başımıza.Kendisine de MAŞALLAH.nazar değmesin diyelim.Daha önce de yazdım yine yazıyorum.Bana göre aletsiz cilt bakımı yaparak leke geçirmek çok zor.kendisi bunu başarmış. Uygun zamanda kısmet olursa İnşALLAH ben de cilt bakımına gideceğim..Fiyatlar hiç verilmeyecek gibi değil.inanın herkes gidebilir.ŞEMS ARSLANI TEBRİK EDERİM...
Canım haklısınız bu sayfa kitap gibi baştan okuyana çok şey var.Ben dediğim gibi gece gündüz araştırıp doğruyu bulmaya çalışıyorum.Onda karar kıldım.bu arada uzun zamandır kendisi takip ederim.ŞEMS ARSLAN cilt uzmanı.çok araştırdım bana göre TÜRKİYE de bu konuda tek uzman o.Çünkü aletsiz cilt bakımı yapıyor.soymadan ama deri altına inerek en alttaki pigmenti onarıyor.Sonuç lekesiz tertemiz yüz.Dökülmeyen saçlar vs vs...Kızlar nerelere gittiniz siz bakimbuluştunuz demek ne iyi etmişsiniz. Ben bu konuyu okumamıştım. Gec dahil olduğum için bu topiğe herşeyi kaçırıyorum. Onlarca sayfa içerisinden bulamıyorum açıkcası. Lütfen bana da son memnun olduğunuz denemekte olduğunuz olayı yazar mısınız. Bunu çok rica ediyorum sizden. Olay nedir son denediğiniz bu ŞEMS ARSLAN nedir.. lütfennnn
Canım haklısınız bu sayfa kitap gibi baştan okuyana çok şey var.Ben dediğim gibi gece gündüz araştırıp doğruyu bulmaya çalışıyorum.Onda karar kıldım.bu arada uzun zamandır kendisi takip ederim.ŞEMS ARSLAN cilt uzmanı.çok araştırdım bana göre TÜRKİYE de bu konuda tek uzman o.Çünkü aletsiz cilt bakımı yapıyor.soymadan ama deri altına inerek en alttaki pigmenti onarıyor.Sonuç lekesiz tertemiz yüz.Dökülmeyen saçlar vs vs...
Hayır haklısınız ne kadar para çöpe gidiyor.yazıktır.amaç bu çöpe para gitmesin zaten.Araştırın bakın.Nemlendirici de almam zaten.kendim karışım yapıyorum.buradaki bilgilerden yola çıkarak yaptım.deniyorum sizler için gece gündüz okuyorum.yeter ki faydam olsun.Bazen bazı şeyler yapılan fedakarlığa değer :)Evet canım baştan okuyana çok şey var da .. buda göz yaniinsan yoruluyor sonra herşey çorba oluyor.
Ben hemen dikkati dağılan biriyim, darlanıyorumbu şems aslanı okuyUp araştırırım canım çok sağol...
Ben nemlendirici kremde kullanmıyorum, gözaltı kremide kullanmıyorum. Bunlara da ihtiyacım var... çook ihtiyac var ama önemli olan doğru ürün. Yoksa her gün geçiyoruz kozmetiklerin, marketlerin önünden dönüp bakmıyorum bile...
Bana doğal ürünler lazım, parayı zor kazanıyoruz öyle değil mi? arkadaşlarım alıyor, 100-200 tl ye.. ay bu bana yaramadı şu bana olmadı diye para gidiyor çöpe.... iyice düşünmeden test etmeden almaktan yana değilim...
Haksızmıyım çokmu pinpirikliyim yoksa..eyvah