Çok teşekkür ederim. çok haklısın. bakarım tabi.
Benim eylül de (2015) tedavim başladı.
ben şöyle bir şey yaptım. parama kıydım. 2 yönlü tedavi yaptım.
geceleri bioderma peeling + jel kullandım. (benim şansım. bu iki ürün tek pakette promosyonda idi. peeling <normal boy> leke çıkarma jelinin yanında hediyesiydi. )
22/09/2015 de almışım 125,50 tl imiş bu paket.. gündüz de bir başka markanın ürününü kullandım.
2 ayrı leke tedavisi ürünü kullandım.
ikinci marka : Cosmed alight dark spot reducer ..
102 tl.. 22/09 da almışım hala içindekini kullanıyorum. çünkü; pala bıyıklı olarak geziyordum . biraz tüy çıkınca iyice kararıyordu bıyık bölgem. birde tatilden yeni gelmiştim. bronzluk da vardı. feciydi durumum. Allah başka dert vermesin. çok mutsuzdum.
Şu anda bıyık bölgemde hemen hemen hiç leke yok. ama ben hem güneş koruyucumu hemde kremlerimi kullanmaya devam ediyorum. daha bitmediler zaten. bereketlide. lekelerin tekrar etmemesi içinde böyle devam etmek lazım.
amaaaa sakın haaa bu kadar çok krem sürüp yüzümüze , temizlemeyi unutmayalım.
sonra güneş kremi bende sivilce yaptı olmasın
Peeling'i arada bir kaç defa maske olarak kullandım. zaten arkasındaki kullanma klavuzunda yazıyor.
Bir de ben ayva çekirdeklerinden maske yaptım. ama belki 4 hafta üst üste yapmışımdır. belki yapmamışımdır. çok etkili olacak bir süreç değildi ayva çekirdeği maskesi. malum doğal olanı uzun süre ve düzenli yaparsak etki görüyoruz.
Herkese istediğin kadar anlat. güneş koruyucu kullanmıyorlar.
Bir faydam olursa. olmuşssa. ne mutlu bana. bileniin bilmeyene borcu varmış :)