Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Valla ben buraya fotografimi koydum silmedim, aklima gelmedi:) tabi sadece lekeli bolgeyi.Eminim silik bisiydir ama ceken yasayan bilir.Brave anlasildigi uzere gec kaldik ama dikkatli olmakta fayda var eger uygun olursan sen de eylul gibi gidersin semse

Valla ben buraya fotografimi koydum silmedim, aklima gelmedi:) tabi sadece lekeli bolgeyi.Eminim silik bisiydir ama ceken yasayan bilir.Brave anlasildigi uzere gec kaldik ama dikkatli olmakta fayda var eger uygun olursan sen de eylul gibi gidersin semse

Ne biliyim canım silmeyi uygun gördüm kim tanıycaksa beni :KK48::KK48:

Haklısınız ama ben devamlı açık görünse de aslında burada değilim.özelden baktım kesinlikle geçer asla sorun etmeyin.

Ah inşallah blue ruj ruj ruj renkli renkli rujlar almak istiyorum...:KK15: geçtiğinde..
içime sine sine şöyle bi etraflıca ruj sürmek istiyorum.

FBI olmadigimiza gore dudaklarindan gbt yapamiyoruz brave :)) Ama uzulme gecer dua et baska yerinde yok o da bisiy :KK66:
Blue icin de sunlari soyliyim,birlikte 2 saat gecirdikten sonra anca gorebildim kalan lekesini.Anlattigi gibi cil gibi noktasal ve %90 lekesi gecmis,silik.Bravo valla:KK73:

FBI olmadigimiza gore dudaklarindan gbt yapamiyoruz brave :)) Ama uzulme gecer dua et baska yerinde yok o da bisiy :KK66:
Blue icin de sunlari soyliyim,birlikte 2 saat gecirdikten sonra anca gorebildim kalan lekesini.Anlattigi gibi cil gibi noktasal ve %90 lekesi gecmis,silik.Bravo valla:KK73:
Canım yok ya belli ama gerçekten de azalmış hali.Ancak her şey yazın belli olur.genelde zaten geçer ama yazın daha fazla çıkar.bu nedenle de güneş korumam nasıl ,ne kadar korur bilmiyorum.ek olarak başka da almak istiyorum.yani yıllarca kullanıp leke yapmamış biri olsa da yazsa ama gerçekten dürüstçe(bunu eklemezsem olmaz.çünkü insanlara güvenmiyorum)

Kızlar merhaba,
Çok eğlenceli bir vakit geçirmişsiniz birlikte belli :) umarım bir gün hepbirlikte kahve içmeyede gider hem tanışmış oluruz hemde birbirlerimizin lekelerine bir göz atarız :KK39: Bu arada bugun oldukça güneşli bir havaydı ve ben ofisin camından dahi bakmak istemedim. Kendimi yarasa gillerden hissetmeye başladım artık:KK17: lekeyle olan imtihanım şimdilik ağır adımlarla iyi gidiyor aslında ben ağır diyorum ama gözüm alışıyor galiba çünkü annem eşim çok açıldı bayağı iyi diyorlar :KK49: .

Ayrıca bende foto falan göremedim brave :KK43:

BU GÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM YAŞ 48 .
BUNDAN SONRA HAYATIMDA ARTIK GERÇEK ANLAMDA GÜLMEK İSTİYORUM.
SAĞLIKLA ,MUTLULUKLA ,
SEVDİKLERİMLE, CAN DOSTLARIMLA,
SİZLERLE(SİZLERLE DE GERÇEKTEN DE KISMET OLURSA İMKAN DAHİLİNDE KARŞILIKLI GÖRÜŞMEK İSTERİM)
SAĞLIKLI,HUZURLU YILLARIM OLSUN.AMİN...
:KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200:
Yeni okudum. işlerden giremedim siteye. Doğrum günün kutlu olsun canım. Her şey gönlünce olsun inşallah.

X