- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
FBI olmadigimiza gore dudaklarindan gbt yapamiyoruz brave :)) Ama uzulme gecer dua et baska yerinde yok o da bisiy
Blue icin de sunlari soyliyim,birlikte 2 saat gecirdikten sonra anca gorebildim kalan lekesini.Anlattigi gibi cil gibi noktasal ve %90 lekesi gecmis,silik.Bravo valla
Bu arada FBI a gelince benim öyle araştırıcı kimliğim var ki.sanki oralardanım gibi
Guzelmis ama benim midem kalkar sabahlari zaten semsten biiy aldim sac icin sabahlari onu yiyorumKızlar ayrıca sizinle şunu da paylaşmak isterim. 20 gündür her sabah aç karnına bir bardak ılık soğan suyu içiyorum
(20 gün içip 10 gün ara vereceğim.) hiç aksatmadan içtim.. çünkü kendimi iyi hissetirdi bana, şişkinlik ödem attığını hissettim o nedenle bırakmadım. unutmuyorum da hiç içmeyi :) o kadar beynime yer etti. İyi geliyor bilginiz olsun
Canım çok ama çok teşekkür ederim.Düşünmeniz yeterli.İşinizde kolaylıklar,başarılar ve bol kazançlar sağlıkla olsun İNŞALLAH :)Yeni okudum. işlerden giremedim siteye. Doğrum günün kutlu olsun canım. Her şey gönlünce olsun inşallah.
Guzelmis ama benim midem kalkar sabahlari zaten semsten biiy aldim sac icin sabahlari onu yiyorum
Canım evet ya bir ara hep beraber buluşalım ne iyi olur.Onu sormayın güneşten bucak bucak kaçar olduk.buluşacağımız gün öyle güneş vardı ki aman dedim ya bu kadar açtım şimdi ya eklenirse diye korktum.o nedenle çok haklısınız.evet hakikatten göz alışıyor.bence de açılmıştır.çünkü sizin kullandığınız kremde bayağı etkili.şifalar olsun canım :)Kızlar merhaba,
Çok eğlenceli bir vakit geçirmişsiniz birlikte belli :) umarım bir gün hepbirlikte kahve içmeyede gider hem tanışmış oluruz hemde birbirlerimizin lekelerine bir göz atarızBu arada bugun oldukça güneşli bir havaydı ve ben ofisin camından dahi bakmak istemedim. Kendimi yarasa gillerden hissetmeye başladım artık lekeyle olan imtihanım şimdilik ağır adımlarla iyi gidiyor aslında ben ağır diyorum ama gözüm alışıyor galiba çünkü annem eşim çok açıldı bayağı iyi diyorlar .
Ayrıca bende foto falan göremedim brave
Canım evet çok iyi gelir.bu arada yosun maskesi tavsiye ederim.daha önce yazmıştım.zaten lekelerle kısmetse 1 ay daha bakım yapılır.sonra olmuyor.ama güneş koruyucunuzu 50 faktör evde dahil sürün.lekeler için önce dr.a gittinizmi.bu önemli.eğer tahlilde birşey yoksa lekeler geçecek merak etmeyin.Benimde cildim kuru ve lekeli bu lekelerden bir türlü kurtulamıyorum. Ama maya maskesi kuruluga iyi geliyor ve daha taze bir görüntü veriyor.
kızlar ben önemli bilgileri bir ara toparlayıp ilk sayfaya ekleyeceğim.Çünkü görüyorum ki okunmuyor. üşeniliyor. Sayfa başına bakıp yanılıyorsunuz.aslında açtığım bu konuda o kadar çok şeye çözüm yazdım ki anlatamam.Şunu da belirteyim doğru ürün ve doğru bilgi çok önemli.mesela kozmik bakım,lila kutu,kadıncadünya.org,sosyalkoku.com, doa kozmetik, iyi bir aktar(lokman hekim mucizeleri),rosense vs...sizi bir çok dertten kurtarabilir inanın.sadece iyi okuyun.girdiğiniz yerlerdeki yorumları okuyun.
Canım işleri çokmuş o nedenle artık ben ilgileniyorumFBI benim peşimde canım başka işleri yokmuş gariplerin
Canım ben sade sıcağa yakın su içiyorum onu sabah değilde akşam olsa içerdimKızlar ayrıca sizinle şunu da paylaşmak isterim. 20 gündür her sabah aç karnına bir bardak ılık soğan suyu içiyorum
(20 gün içip 10 gün ara vereceğim.) hiç aksatmadan içtim.. çünkü kendimi iyi hissetirdi bana, şişkinlik ödem attığını hissettim o nedenle bırakmadım. unutmuyorum da hiç içmeyi :) o kadar beynime yer etti. İyi geliyor bilginiz olsun
Canım ben sade sıcağa yakın su içiyorum onu sabah değilde akşam olsa içerdim
Şu ana kadar ne yararı oldu canım fark nedir bizimle bunu paylaşır mısınızAkşam yatarken de içilebilirmiş. Ben akşam içmiyorum çünkü ev sabah zaten soğan kokuyor. Havalandırıyorum işe gitmeden 5 dk.... sonra birde akşam yaparsam ev gerçekten çok kokuyor. Piknik tüpü alıcam hafta sonu artık balkonda yapmak için. Gerci 10 gün ara verme zamanım geldi.
tadı benim için hiç problem değil. Tahmin ettiğiniz gibi kötü değil bir dikişte içiliyor zaten.
Tabii ki istiyorum ama gece gündüz şu lekeye ,selülite varise,çatlağa çare aramaktan vaktim yok.herkesin ne cilt problemi varsa çare bulmak istiyorum.yani şunu yap leke gitsin bunu yap sivilce gitsin diye.zaten sonuca az kaldı.daha yazdığım programlar yapan bütün arkadaşların lekesi açıldı.sivilcesi de geçti.ama ben yine de bekleme taraftarıyım.Bence de bir sayfada toplamalısın canım.
Arada arada sayfa ilerledikce tekrar aynı şeyi kopyalayabilirsen bizlerde mutlu oluruz. Anlatabildim mi acaba
Tabii ki istiyorum ama gece gündüz şu lekeye ,selülite varise,çatlağa çare aramaktan vaktim yok.herkesin ne cilt problemi varsa çare bulmak istiyorum.yani şunu yap leke gitsin bunu yap sivilce gitsin diye.zaten sonuca az kaldı.daha yazdığım programlar yapan bütün arkadaşların lekesi açıldı.sivilcesi de geçti.ama ben yine de bekleme taraftarıyım.
Şu ana kadar ne yararı oldu canım fark nedir bizimle bunu paylaşır mısınız
Canım çok iyi sevindim.yapılışı tane tane açıkça yazın yapmak istersek hazır bulunsun deneriz.tekrar teşekkürler...Şişkinliğim vardı. Böyle işe gidince oturduğum yerden şişecek patlayacak gibi oluyordum.
O geçti. Kesinlikle daha hafif hissediyorum kendimi. Göbek bölgemde incelme hissediyorum. Giydiğim pantolonlardan anladım. Bunu şöyle anlatıyım canım. Bundan bir ay önce giydiğim pantolonda bugün giydiğim aynı pantolon ve beli sıkmıyor, belime oturup beni rahatsız etmiyor. (Kilomda sabit duruyor bu arada) harika bir antioksidan mış zaten. Yüzümde sivilce vardı bir kaç tane onlar hiç iz kalmadan çabucak geçti. Hatta biriyle oynamıştım. Artık nasıl birşeyse bu soğan suyu nerde ne onarılacaksa orayı mı düzenliyor acaba? bu arada akıntım vardı biraz. Oda geçtim desem yeridir.
Bu gün aktarım bir yazı paylaşmış hoşuma gitti paylaşıyorum.
Ömrün boyunca değiştiremeyeceğin tek bir gün var, o da dün! Hadi artık, diğer günler için harca enerjini...
tabi canım;Canım çok iyi sevindim.yapılışı tane tane açıkça yazın yapmak istersek hazır bulunsun deneriz.tekrar teşekkürler...