Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben lekemin fotusunu gonderecegim size
selamlar . forumda lekeler üzerine araştırma yapınca yazınızı gördüm. ilk gençliğimde sağ ve sol gözümün biraz aşağısında yanaklarına yakın bölgede lekeler çıkmıştı çil şeklinde. bir çok leke tedavisine başvurdum önce kremler ve losyonlar, sonra dermaroller ile birlikte c ve e vitamini beraberinde hiyoluronik asit kullandım, sonra 6 seans sermayen tedavisi..... anlayacağınız bir çok cana sonucunda hicbir verim alamadım. şuanda 2. hamilelikteyim ve cildindeki lekeler ilk hamileliğinin nerdeyse 2 katı olmuş durumda. moralim çok bozuk lütfen yardımcı olun

bu leke kreminin ismi ne? kullandiniz mi acaba. yaa lutfen cvp verin ben de lekelerden oturu cok zor durumdayim

etkisini gördünüz mü lütfen özelden gönderir mısınız bana da

Ben bi çok pahalı ürün denemiş biriyim çareyi iyi araştırdığım uygun fiyatlı ürünlerle de bulabildiğimi fark ettim mesela c vitamini pahalı bi ürün normalde ama sinozun ki hem uygun hem de c vit oranı çok yüksek harika bunun gibi şeyler içerik okumayı öğrenip bi şeyler alın

Ben daha önce düzenli güneş kremi kullanmıyordum meğer sorun oymuş sinozun güneş kremini her gün kullanıyorum cildim aydılandı

Benim ciltle ilgili anladığım tek şey düzenli temizliyceksin güneşten koruycaksın serum kullancaksın.. Ben de yeni yeni alışkanlık kazandım ama cildimde fark var sinozun ürünlerini set yaptım kullanıyorum çokk memnunum

jeunesse serum ürününü kullanan var mı? serumuyla 2 dkda gençleştiren videoları falan izledim ama emin olamadım ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…