- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
yeni açtım göremedimArkadaşlar lekemi sizinle paylaşmak istiyorum.Geri sileceğim için bakarsanız hemen sevinirim.
Canım kesinlikle haklısınız :)Blue valla bize sinir olcaklarkorler sagirlar birbirini agarlar Ne verirsen onun karsiligini verir Allah sana..bu iyilikte de kotulukte de boyle,bilmem anlatabiliyor muyum
Kimse olmayınca kaldırdım canım. Baya çırpındım kızlarr nerde diye :))Valla ben bisiy gormedim :)
Valla ben buraya fotografimi koydum silmedim, aklima gelmedi:) tabi sadece lekeli bolgeyi.Eminim silik bisiydir ama ceken yasayan bilir.Brave anlasildigi uzere gec kaldik ama dikkatli olmakta fayda var eger uygun olursan sen de eylul gibi gidersin semse
Haklısınız ama ben devamlı açık görünse de aslında burada değilim.özelden baktım kesinlikle geçer asla sorun etmeyin.Kimse olmayınca kaldırdım canım. Baya çırpındım kızlarr nerde diye :))
Haklısınız ama ben devamlı açık görünse de aslında burada değilim.özelden baktım kesinlikle geçer asla sorun etmeyin.
Merak etme canım o günler çok uzak değil.bu arada leke tedavisine daha aylar var.lütfen size dediklerimi yapın .açalım en azındanAh inşallah blue ruj ruj ruj renkli renkli rujlar almak istiyorum...geçtiğinde..
içime sine sine şöyle bi etraflıca ruj sürmek istiyorum.
Canım yok ya belli ama gerçekten de azalmış hali.Ancak her şey yazın belli olur.genelde zaten geçer ama yazın daha fazla çıkar.bu nedenle de güneş korumam nasıl ,ne kadar korur bilmiyorum.ek olarak başka da almak istiyorum.yani yıllarca kullanıp leke yapmamış biri olsa da yazsa ama gerçekten dürüstçe(bunu eklemezsem olmaz.çünkü insanlara güvenmiyorum)FBI olmadigimiza gore dudaklarindan gbt yapamiyoruz brave :)) Ama uzulme gecer dua et baska yerinde yok o da bisiy
Blue icin de sunlari soyliyim,birlikte 2 saat gecirdikten sonra anca gorebildim kalan lekesini.Anlattigi gibi cil gibi noktasal ve %90 lekesi gecmis,silik.Bravo valla
Bilmez miyim:)Bu arada FBI a gelince benim öyle araştırıcı kimliğim var ki.sanki oralardanım gibi
Yeni okudum. işlerden giremedim siteye. Doğrum günün kutlu olsun canım. Her şey gönlünce olsun inşallah.BU GÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM YAŞ 48 .
BUNDAN SONRA HAYATIMDA ARTIK GERÇEK ANLAMDA GÜLMEK İSTİYORUM.
SAĞLIKLA ,MUTLULUKLA ,
SEVDİKLERİMLE, CAN DOSTLARIMLA,
SİZLERLE(SİZLERLE DE GERÇEKTEN DE KISMET OLURSA İMKAN DAHİLİNDE KARŞILIKLI GÖRÜŞMEK İSTERİM)
SAĞLIKLI,HUZURLU YILLARIM OLSUN.AMİN...