- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
İşinizde kolaylıklar ve başarılar olsun İNŞALLAH .evet kesinlikle doğallık diyorum.ben bir kaç sayfa öncesi leke sivilce geçirme yollarında olumlu sonuçlara beni ve arkadaşlarımı ulaştıran maskeler verdim.kimse denedi galiba.bir tane memnunum diyen olmadı.ama ben arkadaşlarımda ve kendimde deneyip çok iyi sonuçlar aldım.tamamen leke geçmedi ama şu an en azda .zaten lekede şunu gördüm.%90 a kadar açıldıktan sonra en zoru o %10 .geçmek bilmiyor.hele benim gibi göz altında var ise tamam .maskelerden çoğu oraya olmuyor.(karbonatlı maskeler iyice kırıştırıyor.zaten lekeyi hangi maske olur ise olsun %100 geçirmez ama azaltır)mühim olan tamamen geçirmek.bütün çabam bu.hadi hayırlısı şurada yaza az kaldı o zamana kadar bakalım geçme yüzdesi kaça çıkacak...Ben evime maske ve peeling, makyaj temizleyicisi gibi şeyleri dışardan asla almıyorum.
Sadece temizleme köpüğümü alıyorum.
1) maskelerimi ve peeling kendim yapıyorum.( ayva çekirdeği maskesi ve karbonat yoğurt vazgeçilmez maskelerim, kahve ile zeytinyağ (hakiki yağ ama) buda enbaşta kullandığım peelingim)
2) makyaj temizleyicim hakiki zeytinyağdır. Göz makyajım için özellikle
3) tonik olarak gül suyu kullanıyorum. Hakikisi olmasada o bile yetiyor.
4) kirpiklerime ve dudaklarıma vazelin uyguluyorum.
Bunlarıda dipnot olarak yazmak istedim...
işyerinden yazdığım için hemen aklıma gelenleri yazdım size... doğallıktan asla vazgecmeyin.
İşinizde kolaylıklar ve başarılar olsun İNŞALLAH .evet kesinlikle doğallık diyorum.ben bir kaç sayfa öncesi leke sivilce geçirme yollarında olumlu sonuçlara beni ve arkadaşlarımı ulaştıran maskeler verdim.kimse denedi galiba.bir tane memnunum diyen olmadı.ama ben arkadaşlarımda ve kendimde deneyip çok iyi sonuçlar aldım.tamamen leke geçmedi ama şu an en azda .zaten lekede şunu gördüm.%90 a kadar açıldıktan sonra en zoru o %10 .geçmek bilmiyor.hele benim gibi göz altında var ise tamam .maskelerden çoğu oraya olmuyor.(karbonatlı maskeler iyice kırıştırıyor.zaten lekeyi hangi maske olur ise olsun %100 geçirmez ama azaltır)mühim olan tamamen geçirmek.bütün çabam bu.hadi hayırlısı şurada yaza az kaldı o zamana kadar bakalım geçme yüzdesi kaça çıkacak...
Canım rica ederim.ben maskeler yapıyorum ama krem takviyesi de yapıyorum.Yüzü soymayan kremleri seviyorum.asla lazer vs yapmadım yapmayı da düşünmüyorum.bir sürü krem denedim.bir kreme bağlı kalmadım.maskelerle birlikte deniyorum .kür gibi yapıyorum..şu andaki bitince bir denemem daha var.amacım eğer krem tedavisi isteyen olursa en etkili seçsin yola öyle devam etsin.saçma sapan kremlere para vermesin diye.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Ben ilk sayfaları okumuştum.
Sonlara doğru bakıyım lekeler için neler yazmışsınız
Azalsın %80-90 a razıyım ben.. ama ilaç veya krem almam bu kesin.
NEREDE NE DERDİ OLAN VAR İSE TEZ GÜNDE TEZ SAATE ÇARELER OLSUN.SONUCA DA SAĞLIKLA ULAŞILSIN.ŞİFALAR OLSUN.AMİN...Hangi çağdayız yüz nakli yapılıyor da bi şu lekelere çare bulunamıyor..
Mesela.. miğdeye kelepçe, göze lazer, göğüs takviyesi.. alınması , burun ameliyatları çatır çutur kırıp yeniden yapıyorlarda vss... çoğaltabiliriz..
şu kötü lekelere rabbim bi çare ver
amin inşallahNEREDE NE DERDİ OLAN VAR İSE TEZ GÜNDE TEZ SAATE ÇARELER OLSUN.SONUCA DA SAĞLIKLA ULAŞILSIN.ŞİFALAR OLSUN.AMİN...
canım sizin yazınızdan sonra tekrar araştırmaya başladım.dünden beri.gazete makaleleri okudum.onların alt kısmında yorumlar var.daha önce de dediğim gibi iyi yaptırmadan evvel araştırınız.yorumlar çok önemli.orada bir çok kişi yine de IPL memnun değiliz diyor.Şimdi toparladığım şu.bakın her şey LEKE DERİNLİĞİNE bağlı(bunu daha önce de yazmıştım).sizin nasıldı bilemem.Ama bu gibi şeylerde leke geçmiş olsa bile üzerinden zaman geçince geri geliyor.Hatta tüyleri geri gelen bile var.Bu arada aynı yazılarda obağı ya da değinenler vardı.onunda tam geçirmediği.hatta bazılarında daha kötü olduğu yazıyordu.ne diyeyim ki.yapan yaptıran ama gerçekçi olan yazsa da bilsek...IPL jelli bir lazer sistemiydi. Sonuçta biz epilasyon için yaptırdık.
Annemin yüzünde kararma lekeler vardı bunlarda kıllarla birlikte yok oldu.
Ayrıca benim koltuk altım da leke vardı (hamilelikten sonra oluşmuştu) inanın bembeyaz oldu.
Birdaha asla koyulaşmadı. Bu IPL lazerlerde sanırım bi hayır var gibi.Acaba dudak üstüme epilasyonmu yaptırsam. (ama jelli olan IPL den) Ben yüzde yüz kurtuldum diyen bir babayiğit yokmu şu tc de
Canım sağol .inanın her şeyde böyle memnun olan var olmayan var.bilemiyorum.sadece kendimizi biliriz.Blue biliyosun obagi ye bulasmadim.Jelli epilasyonu yuzumde dahil her yerime yaptiriyorum benim lekelerde bir etki yaratmadi.Soyliim dedim
canım sizin yazınızdan sonra tekrar araştırmaya başladım.dünden beri.gazete makaleleri okudum.onların alt kısmında yorumlar var.daha önce de dediğim gibi iyi yaptırmadan evvel araştırınız.yorumlar çok önemli.orada bir çok kişi yine de IPL memnun değiliz diyor.Şimdi toparladığım şu.bakın her şey LEKE DERİNLİĞİNE bağlı(bunu daha önce de yazmıştım).sizin nasıldı bilemem.Ama bu gibi şeylerde leke geçmiş olsa bile üzerinden zaman geçince geri geliyor.Hatta tüyleri geri gelen bile var.Bu arada aynı yazılarda obağı ya da değinenler vardı.onunda tam geçirmediği.hatta bazılarında daha kötü olduğu yazıyordu.ne diyeyim ki.yapan yaptıran ama gerçekçi olan yazsa da bilsek...
Canım haklısınız yapan yazsın ya da cesaret ederseniz yapın yazın.ne diyeyeyim.bu konuda evet kremde var.ama isteyene maske de var.Hatta o yazdığım kürlerle (kremsiz)çok arkadaşım açtı lekelerini.aynı uyguladılar.hiç aksatmadan saati saatine çok zor ama işe yaradı.Fakat kremlerle birlikte yapılan kadar açılmıyor işte.amaç lekelere çare bulmak.aletsiz olarak en ucuza ne yapabiliriz.bunun çabasındayım.kafanızın karışması normal baştan okunmayan hikayeler benzer.aslında okudunuz farkındayım ama msjlar ara ara her yerde var.baştan takip edenler bilir.ben sadece fikrimi yazdım.dileyen dilediğini yapsın.sadece bakalım yazın lekeler geri gelecek mi.önemli olan bu.bu kadar çaba boşa mı.şimdi onun korkusu var.öyleyse her şey boş...Haklısın ama ben epilasyon yaptırırken koltuk altımdaki kararmayı ve annemin yüzündeki siyahlık geçti. %100 açtı hemde
Yani neye niyet neye kısmet oldu bizimki..epilasyon derken renk açıldı. Yani umut işte aklımdan geçti dün.
Acaba epilasyon yaptırsam dudak üstü lekemde gidermi diye geçti aklımdan
E napıcaz biz pekiKonunun diğer sayfalarına da göz attım. Yine birsürü krem, vss.. okudum.
Artık kafam almıyor... bahar geldi. bugün lekem hergün olduğu gibi gözüme battı. Yazın ben yüzüme krem sürüp çıkmak istiyorum.. Özledim o günlerimi.
İllaki dudak üstüme pıt pıtt kamufilaj sürmem gerekiyor.
Canım teşekkür ederiz sağ olun.Lekeleriniz ne zamandır var.ürünleri ne zamandır kullanıyorsunuz.şu anda ne kadar açıldı.arada maske yaptınız mı.bunları da yazar mısınız.leke için dediklerinize katılıyorum evet bu konuda ayrı bir konu bile açtım.lekeler neden geri geliyor nerede hata yapıyoruz diye.oraya da yazdım buraya da yazdım.o kadar çok leke oluşma nedeni var ki yazdıklarınızın dahası da var inanın.bir ara bakarsınız oraya.koruyucuyu da artık herkes bıktı devamlı yazıyorum.ama bilmeyenler yine de var.Dilerim lekeleriniz geçer.Arada bizi bilgilendirseniz memnun oluruz.duyarlılığınız için de teşekkürler.Şifalar olsun...Arkadaşlar merhaba. leke tedavisinde en önemli olan nokta şu ; leke tedavisinde kullandığınız ürün her ne olursa olsun. düzenli olarak yüksek faktörlü güneş koruyucu kullanmanız ŞART.. sadece güneş ışığı değil. florasan lamba, televizyon , led vs.. gibi ışık ve ısı kaynakları tedavinizi sekteye uğratır. bu yüzden tedaviniz devam ederken her 3 saatte bir gÜneş koruyucunuzu tazeleyin. evde ,işte olsanız bile. sokağa çıkmasanız bile. cep tlf ekranı. tv. aydınlatma ışıkları leke tedavisinin sonuca gitmesini engeller.
ben biderma kullandım. white objective. jel. birde peelingi var.
ikisini bir arada kullandım.
ve sürekli güneş korucumu gün içinde 2-3 saatte bir tazeledim.
tabi yüzünüzde bu kadar çok krem olunca aklınıza gözenek tıkanması ve sivilce oluşumu gelecektir.
mutlaka ve mutlaka cildimi her akşam temizledim.
zaten bioderma jel ile beraber peeling i beraber alırsanız temizlenmiş olur.
ayrıca kullandığım cilt temizleme ürünü Nuxe marka Reve De Miel yüz ve makyaj temizleme jeli.
güneş koruyucum 50 faktör BioNike marka Defence Sun güneş koruyucu.
hepsini eczaneden aldım. hepsi de dermo-kozmetik ürün.
Acil şifalar dilerim.
Canim evet maalesef oyle galiba. Kesin sonuc bulani bir bulsak keske. Ben bu Kremleri Omur boyu kullanmayada raziyim yeterki olumlu sonuclar versin ve yuzume derman olsun.Çok hayret ettiğim bir şey.şu leke konusu yıllarca gündemde olmasına rağmen kimse çıkıp (SATICILAR VE PARA KAZANMAK UĞRUNA REKLAM YAPANLAR HARİÇ) geçti ya da geçirdim diyen yok.inanamıyorum yani. demek ki geçmiyor ya da geçip geri geliyor.bu beni korkuyor inanın...
Kesinlikle öyle inanın aylardır bıktım.ama yılların lekesini aylarda geçirmek mümkün değil.çok yorucu bir leke yolculuğu bu...[
Canim evet maalesef oyle galiba. Kesin sonuc bulani bir bulsak keske. Ben bu Kremleri Omur boyu kullanmayada raziyim yeterki olumlu sonuclar versin ve yuzume derman olsun.